nelllan

lycka

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag blev det jobba klockan sju.. dock knappt sovit en blund så det var juh lite drygt.
Humöret kan nog inte vara sämre just nu, stor lust att bara slå någon. jag hatar sådana hära dagar.. de kan fan skippa...
Ledsen Cornelia idag!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sov hos underbaraste madde inatt och vi var klarvakna till klockan tre :P
Haha vi har då alltid lika skoj, kollade på grease och satt och sjöng med i låtarna och kunde alla repliker :P
Sedan gick vi  upp och drack kaffe och begav oss på äventyr på stan. Blev att käka thai/Kina buffe och gud så gott det var. Gick sedan till  Nockes och drack kaffe med sannisen ! :)

Lagade precis mat till Robert som han kan ta med till jobbet, surmuppen ligger fortfarande och sover och snart måste jag väcka honom..usch.. MORGONHUMÖRET kommer vara på topp eller inte ;)
Blir att kolla på Big Brother med madde kl tio :D

IDAG BLEV JAG MORMOR, till min lille alice som fick fyra små kisseungar ! :) MÅSTE åka hem till ängla mor&Far och kolla till de fyra små missarna och Råger och Alice såklart! Åh LYCKA!
Saknar er allihopa ute på landet ska ni veta! :) <3



Hmm, så svårt.. man vet inte riktigt vad man ska ta sig till ibland? :(

mysmys

Kategori: Allmänt

Åh jag har ju bara världens underbaraste pojkvän. Idag fick jag helt fantastiskt fint Armband & Halsband som hör ihop! :D Hur fint som helst och i silver och verkligen cornelia stuk på det! :) Tack underbara Robert! <3

Så idag testade jag på att göra Köttfärssås och spagetti, något jag inte gjort på EVIGHETER och aldrig ensam faktiskt :P Men det gick då allt att äta, lite smaklöst så blir mer kryddor nästa gång! :D Har även diskat och varit på nockes och köpt chokladboll till min sötnos då han var sugen på det! :) Gör varandra bortskämda här ;)

Myyyys <3

Nockes

Kategori: Allmänt

Dagen började med att man vaknade vid tolv. Kände att humöret inte var på topp så gick raka vägen ut och rökte. sedan blev det att dra på sig mjukiskläderna och sedan dra på lite smink och dra sig till nockes med underbara sanna då det är hon som gör att mitt humör alltid blir bättre :)
Druckit kaffe och käkat frukost där. Sedan kom söta Carro oxå och vi gick sedan till Willy och hem till Sannis där jag sitter i hennes soffa nu.

Nyfiken i en strut är jag då mitt blåbär ringde och är värsta hemlighetsfull och jag får då inte komma hem till honom förän han ringer, vad är detta eller? :P haha! Jaja! <3

Pusspuss

Fortsatt bra dag

Kategori: Allmänt

Kvällen blev allt bra. Lagade mat och sedan gick man en tur till Madde. Satt och tjötade om allt och inget :)
Sedan hem till Sötnos och väcka honom och se till att han kom upp till jobbet :P Men han ville mest ligga i mitt knä och bli kliad i håret! ;D
Sedan bar det av till Sanna och där blev det att kolla på Big Brother och skratta åt dem där :D
Sedan tog vi en promenad och sedan satte vi oss och tjötade om allt och inget. Gud skulle inte klara mig utan henne alls! :O <3

Imorgon får vi se vad dagen erbjuder :)

Mååår prima idag! :D <3

Solsken

Kategori: Allmänt

Underbar dag hittills.
Blev Nockes med, Sannisen, CarroGarvo och Vickypicky! :) drack kaffe och tjötade.
Sedan fick jag den braiga idén att gå upp till City Gross för att handla ist för typ Ica eller Willy. Fina vädret gav en energi. Så jag Carro och Sanna begav oss dit och gick runt och kollade och hade oss :P
Varmt som aset var det ute, trodde man skulle dö av värmeslag !
Sedan gick vi tillbaka in till stan och jag följde med en stund hem till Sannis.
Har nu lagat mat till mig och sötnos som nu ligger och sover igen då han inte sovit något knappt.
Ska strax ut igen för att träffa Madde som jag inte sett på allt för länge. tjöta och ta en cigg :)

Sedan ikväll bliir det Big Brother hemma hos Sanna ! :D <3 Myys ! Men måste först se till att Blåbäret kommer upp till jobbet vid halv tio :)

Nej dags att möta upp maddepadde! <3

Solen

Kategori: Allmänt

somnade rätt tidigt igår iaf, klockan var la halv tre :P Tidigt för mig som även sovit på kvällen.
men är man bakis så är man, nu skakar inte mina ben längre iaf ;D

Solen skiner idag så får se till att ta mig ut, men idag är det mjukiskläder som gäller :D älskar´t! :)
Ledig idag, så får se vad man kan hitta på för skoj!? Något måste man juh göra iaf. :)
Blev väckt idag med ett bad av pussar och det är juh inte fel. :) <3


Dagarna och veckorna springer iväg och snart är väl sommaren 2011 över. Nyfiken på vad den kommer att ge. man vet aldrig vad som händer och vad den har att erbjuda. Jag vill fortfarande ifrån dena stad Skara. Jag vill påbörja ett nytt kapitel i livet, få en liten ny  början och hoppas att livet vill mig lite mer väl denna gången.
man vet aldrig vad som står bakom nästa knut.
Alltid när man börjar känna att man mår bra så händer det något, så är som om jag går runt och väntar på att något ska hända. Som om jag inte riktigt vågar njuta av vad jag har nu för jag vill inte bli så hemskt ledsen sen.
Men det som jag har lärt mig är att än vad som händer i livet och hur sårad man än blir så klarar jag det. JAg har klarat allt motgångar i livet hittills och jag har bara blivit starkare. Jag har blivit den jag är idag och det vill jag inte byta bort.


Änglamor, skickat mess till dig men antar att du fortfarande inte fått din mobil tillbaka? Ville iaf bara säga att jag saknar dig! Kram på dig!

partajj

Kategori: Allmänt

Igår blev det då allt partajj kan jag meddela.
Men kan juh säga att hela helgen varit bra :)
Fredagen slutade jag klockan åtta, en hel timme innan  jag skulle slutat var jag klar :D
Drog hem till Sötnosen och tappade upp ett bad, hade igång musik och tog mig ett glas vin. Mys på det!
Dock så ringde Robert och frågade om jag skulle med på bilträff och det ville jag juh såklart så blev att stressa ur och klä på mig. Drog till Coop och där träffade man lite folk. Sedan drog vi allihopa till Götene för att kolla lite race. Kallt som fan var det :P Så vi drog till Lidköping och tog kaffe på donken. Sedan hem igen. Kom la hem vid kvart i tre! :P
Sov till Halv ett igår, åkte till systemet sedan ut till något garage där Larssa och Linus och Danne var.
Var där i 3,5 timme och tjötade. :)
Sedan hem till Sannisen och fixade sig och drog i mig en vinflaska innan jag började ens känna något :P Sedan blev det 3 cider och en öl oxå :P Dansade rumpan av mig med Josse hela kvällen, super skoJ! :D <3 Länge sedan man träffade den underbara människan! <3 Gick hem till en full Robert och myste sedan efter en fullrulle kväll, haha var rätt kul att se han så dragen! :P
Idag har han sovit hela dagen tills han skulle upp och jobba. :P Jag gick dock ut i snöstromen och fixade pizza..Det var mycket värt! :P Tyvärr somnade jag i nästan två timmar nu på kvällen så lär väl aldrig somna. Men men!


Orolig känsla, vill att det ska vara en seriös mening.

Torsdag

Kategori: Allmänt

ibland kan bara allt bli helt fel. Blir inte som man tänkt sig, eller så blir det som man varit rädd att det skulle bli.
man kommer på sig själv med saker och man börjar fundera och tänka. Man blir så säker på vissa saker och helt osäker på andra.
Man blir förvirrad och vet inte riktigt hur man ska göra?
Något måste göras. 

Humör?

Kategori: Allmänt

Jag måste sluta tänka på allt det dåliga som en gång varit och tänka framåt.
På allt bra som är i livet just nu.
Jag har träffat en underbar kille som är allt annat än vad jag träffat innan. Han är helt annorlunda och får mig att skratta och må så bra. Känner mig så trygg i hans armar och hans kyssar gör mig totalt knäsvag.
Jag har helt fantastiska vänner , Bästa vänner som jag aldrig kunnat drömma om. Tyvärr bor min Ida för långt bort ifrån mig. :'( Bästa vänner i tio år nu <3 Älskar dig gumman!
Sedan har jag även gått från föräldralös till fått två helt underbara adoptiv föräldrar i mitt liv. Oj, utan dem vet jag verkligen inte om jag skulle stått på bena idag!? Min änglamor fick mig att inse hur livet borde vara, jag fick en spark i rumpan och det behövdes. Kommer aldrig kunna tacka er tillräcklig <3

jag kommer aldrig tillåta mig bli den jag var för bara ett tag sedan, en person som inte vågade ta plats, inte vågade ha några egna värderingar och trodde att tänka på sig själv var egoistiskt. 
Jag vet idag att jag kan och jag kommer komma dit jag vill i livet. Jag tänker mer på mig själv när det gäller hur jag vill att mitt liv ska vara idag. Om jag inte orkar något, då gör jag det inte. Anpassa sig ska man alltid göra i vissa tillfällen och ibland för att vara snäll men inte 24/7.  
jag har mina åsikter och om de inte passar, nähä? Det är så jag känner och jag står för det.
jag har aldrig gått bakom ryggen på någon, kanske därför jag har ovänner för de inte kunnat ta sanningen. Men bättre att bli sårad av sanningen än att leva i en lögn. Om någon tycker illa om mig, säg det då till mig ist för att gå och snacka skit om mig. Så ynkligt. kalla mig Bitch om du vill , men då är det  väl sådan jag är då?
haha, cornelia på dåligt humör här känner jag! :P men men , börjar känna att attityden kommer tillbaka och det kan behövas, tröttnat på att folk kör över mig, utnyttjar mig. 
Jag vet vilka som är de fina i mitt liv och till dem ger jag all min kärlek! <3

Tisdag

Kategori: Allmänt

Igår blev en speciell dag, Vaknade klockan tjugo i fyra på eftermiddagen..herregud. Men vaknade upp med feber och fick senare fruktansvärd huvudvärk..usch började nästan gråta xD

Idag har jag jobbat mellan nio och fyra. Blev fika med Sanna,Robert och Carro :) <3
Sedan gick jag och sannisen en tripp på staden och gick sedan och handlade. Måste juh vara världens bästa flickvän och fixa lite mat till mitt lille blåbär sen ;) Hihi, bortskämda as ! ;D haha, nejdå! Nu ska jag inte vara sådan, han är underbar och jag är så kär! :)

Sitter just nu hos Sanna och kollar på när hon lagar mat till sin pojke ^^ Gud vad underbara vi tjejer är egentligen! Fixar och donar för våra "män" :P
Idag mår jag super, solen har varit på fullrulle och jag har nu min vårjacka! Kändes toppen att gå ut förut.
Tror jag behövt detta, mitt humör har varit lite nere och tror allt handlat om den trååkiga vintern. Min själ har behövt solens strålar :)

Imorgon blir det jobb igen, skulle egentligen inte jobbat men eftersom en hoppade av så känner jag att jag allt ska ställa upp. Få in lite fler timmar. Plus att Swedbank ska komma imorgon så jag ska vara med på bild och skit med Nockes gänget, iaf av de som kommer. Vi är ju speciell kund eller vad man ska säga, de handlar flera gånger i veckan av oss. :) Så ska vara med på deras hemsida eller vad det nu var chefen sa. Så då tvingas vi vara med.. haha jaja, jag som hatar att vara med på kort. Menmen, vad gör man inte för jobbet säg :P

På Lördag blir det storfestande med mina underbaringar. Armétema eller vad det nu var, så måste hitta lite roliga kläder.. de andra klär inte ut sig men jag vill då :D hihi (A) Puss på mina fantastiska vänner <3

Helgen är över

Kategori: Allmänt

Helgen blev la inte riktigt som planerad.
Först på fredagen så skulle man åkt ut till Adoptivisarna men blev ändrade planer tyvärr!
Blev kinamat och film senare på kvällen iaf. :)
Sedan i Lördags blev det jobb till klockan två! gick bra.
Så blev det att träffa Blåbärets pappa förförsta gången, var jätte trevligt. :)
åkte runt lite med bilen och så bar det av en sväng till Blåbärets mamma oxå.. lika trevligt som vanligt!
Bio klockan Nio blev det oxå, "Min låtsas fru". Var en super bra film, skrattade så jag vek mig och ca 3ggr började jag gråta för att det var sorligt x) HAHA! Fjant Cornelia! :P
Idag har man jobbat igen och när jag slutade blev jag upphämtad av godingen och vi for ut till hans syster. 
Pöjkarna var ute med bilarna och vi tjejer satt och pratade om allt möjligt och drack kaffe :)


Precis varit ute på promenad med världens bästa sannis. vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig <3

Känner en oroande känsla i kroppen som jag inte tycker om. Visst så har det varit mycket tankar och funderingar den sista tiden. Mycket gammal skit har poppat upp i huvudet, men gör allt för att förtränga bort det.
Saker som hände för flera flera år sedan ska jag inte tänka på nu. Redan gått igenom det och jag ska inte börja spekulera i det igen. Varför är man sådan för? saker man redan tagit sig ur med sig själv ska vara och gnaga på en sisådär flera år senare igen.. Får försöka stänga av huvudet! :)

Pusspuss

Fredag

Kategori: Allmänt

dagen idag blev ej som planerad men det kan det juh inte alltid bli.
Blev ingen tripp till adoptivisarna men men, får försöka med det någon annan dag!!
Blev kinamat nu på kvällen och kolla film. Ska upp och jobba om ca 6timmar..tjoho..?
Nej men jobba fram till två sedan blir det massa besök överallt och bio på kvällen.
Får försöka hinna med allt! Mysig dag hoppas jag på iaf...
Fjantigt, men japp..en månad med godingen imorgon :P haha! <3

Nej nattinatti, Pusspuss

Disney

Kategori: Allmänt

Sitter just nu sådär kvart i ett på natten och lyssna på disney musik. haha!
Precis målat om naglarna, de såg lite taskiga ut så fick lov att fixa det! Röda, det är snyggast ;)

Just nu fylls rummet med, "En helt ny värld". 
Känner mycket med den här låten, just där man står i livet just nu. Så mycket kvar att se och uppleva. 
Lever i en helt ny värld av möjligheter. 
Jag vill åt så många håll, jag har flera vägar att välja mellan just  nu och man blir förvirrad om vilken man ska ta. 
Så många stigar och jag vill inte välja fel..gjort detta så många gånger och jag vill nu hoppas på att man kommer ta rätt så att man kan bli sisådär super lycklig och må sådär super bra. Sådär som man mådde när man var liten, Just som när man satt där på golvet framför tvn och tittade på alla barnfilmer Allt var så mkt lättare då :P

Börjat känna att ögoninfektionen gått över till andra ögat förmodligen nu..SUCK! Vaknar väl upp imorgon och ser inget med andra ögat heller.. Jag vill bli frisk nu så att jag kan jobba och sminka mig igen xD hihi.
Fan, ytlig..Jaa! Men jag erkänner det iaf. :P Saknar ju att stå och göra sig iordning! Gillar juh det!! jaja, blir la snart frisk hoppas jag. Fruktansvärt synd om mig...eller hur!? :P
Nej nu ska jag sluta gnälla och gå ut och röka ^^ <3

Torsdag

Kategori: Allmänt

Bra dag ändå fast man är sjukskriven.
Började dagen med en cigg såklart så att man blir människa :P
Sedan blev det att ställa sig och diska och fixa lite i köket hos pöjken min.
Dock blev ihjälskrämd då jag inte hörde att han kommit tillbaka, skrek rakt ut och föll till golvet av skräck..:P hah!
Sedan kom underbara Sanna med en kaffe till mig från Nockes. UNDERBARING NR 1 Kallar jag det! :D <3
Så är det när man inte kan gå utanför dörren, då har man bästa vänner som vet exakt vad en behöver! :)

Sedan blev det att halvsova i soffan och sedan bar det ut en tur med bilen och säga hej i vinniga :)
Gick in på Coop utan smink och jaa..ögoninfektion.. Så ser juh som sagt ut som om någon nitat mig..folk kollade lite men äh..jaja.. Måste juh ha mat! :O
Lagade Tacos och  har nu legat och killat Blåbäret i håret i 1,5 timme och precis fixat klart hans matlåda då han ligger och behöver sova så länge som möjligt. guuud vad snäll jag är ibland, måste juh få lite extra poäng då jag kan mobbas lite mycket ibland xP (A)

Hoppas på promenad vid tio men någon av flickorna om de vill hänga på :) Annars kanske man får bege sig ut själv om man vågar och har orken. Blir dock inget jobb för mig imorgon.. Har ju faktiskt feber och ser fortfarande hemsk ut och det KLIAR OCH GÖR ONT! Inte okej någonstans! :(

Tror detta kommer bli en mysig helg ! :)

oops

Kategori: Allmänt

Oops, blev en oväntad tur nu mitt inatten med lastbil ^^ Kom precis tillbaka och nu är klockan snart halv fyra..borde man diska eller ska man sova och ta det imrogon när man är instängd då man inte får jobba tack vare detta jäkla öga..? Hmm, svårt val just nu..är ju inte trött men blir nog om jag lägger mig ner..

Im back

Kategori: Allmänt

Nu kommit tillbaka till Skara från Landet :)
Chill dag på högnivå, först vaknade jag vid fem på morgonen av att Roland ( misse) var och lekte på mitt huvud. La täcket över mig och somnade, men vaknade vid sju... Av att jag inte fick min dagligamorgon puss på kinden :/ Ringde dock och fick prata av mig lite ;)
Sedan hade jag terrormisse nr 2 som ville leka och busa..hehe!

Sedan blev det att sitta och måla klädnypor och annat skoj. :D Har dock superlim över hela fingrarna nu x)
Änglamor lagade god mat och sedan bar det hemmåt vid sju tiden !

Sjukt vad man kan sakna någon efter endast en dag så blev massa kramande och pussande när man kom innanför dörren :) MYS! Kollat på Tv och bara tagit det lugnt.
Ska snart ta tag i köket, för där ser det KAOSE ut och pöjken har la inte ritkigt orken till det, så som världens bästa flickvän gör man det när han jobbar på natten! (A)
Måste själv får orken bara, Ögoninfektion fortfarande..fick då inte jobba imorgon för chefen..förståligt..ser ju ut som någon nitat mig!! :/ BlÄ! Får ju inte sminka mig eller något..haha ytlig som man är har man panik! Jaja, solbrillorna åker på direkt man går utanför dörren..haha ingen får ju tro att jag blivit misshandlad! :P

Pusspuss

Soligt

Kategori: Allmänt

Natten har varit hemsk, inte kunnat sova då man har ögoninfektion, ser ut bokstavligt som om någon har nitat mig..
Men denna dagen började med att man vaknade la sisådär vid sju tiden av att mitt lille blåbär väckte mig med pussar då han kom hem från jobbet. Sedan somnade jag som en stock igen. Gick upp vid elva för att börja bege mig till bussen, såg dock då att ögat börjat blev värre så blev en tripp till Ica för att panik köpa ett par solbrillor ! :P
Min änglamor hämtade upp mig vid stationen i Vara och vi begav oss hemmåt :)
Dock började ögat bli värre så blev en tripp tillbaka till Skara till Vårdcentralen ( igen), Fick en till salva och denna verkar då bättre men använder båda två! Det kliar så att jag tror jag kommer slå någon snart :P
Sedan blev det mat och efterrätt, muuums! :)
Kollat på Tv och pratat med min goding i telefonen, första gången på typ 1,5 månad som jag inte killat honom tills sömns i håret och väckt och fått honom till jobbet :P

Skönt att vara ute på landet lite, behövdes att komma bort lite kände jag. Imorgon blir det att leka med färg och annat här :)

Saknar min plutt!

Pusspuss

ojoj

Kategori: Allmänt

Fartfylld helg , eller någorlunda iaf ^^
Först på Fredagen blev det jobb och sedan blev det att partajja med Madde & Petra :)
Jag och Madde förfestade lite i min lägenhet, även lille peter gjorde oss sällskap, däremot gjorde han ljud i hans bil mig totalt döv..haha men kul ^^
Sedan sov jag bort hela lördagen, sov till sju på kvällen (A) Men sedan blev det bilträff i Skövde.
Man kan ju inte annat än känna sig stolt när man sitter i den bilen (A) Men det behöver juh inte pöjken veta, då blir hans självförtroende ännu större ;)
idag har man först sovit ut och det var skönt, sedan bar det av till Ärtans syster, pirrigt och nervöst var det men det gick super bra och var hur trevligt som helst :) Sedan åkte man och kollade på när pöjkerna höll på med Lars bil... Gick ej så bra :/ Sedan har man lagat mat och killat herrn i håret !

På tisdag åker jag till "doptiv föräldrar" :D Gud så jag längtar ! Behöver komma ifrån lite!!! Och få sitta ner och bara prata av mig massor med min underbara ängel! <3 Mitt kära armband sitter allt på armen och påminner mig vilken tur jag haft som mött dessa underbara människor! Får knäppa kort på det och lägga upp någon dag :D


Försöker leva för dagen, försöker att sluta upp med alla framtidsplaner och leva för nuet. Men det är svårt. Man vet aldrig vad som står runt nästa hörn och jag känner mig osäker och rädd. Rädd för att våga, Rädd för att bli sårad. För första gången på länge är man lycklig, men vad är det som kommer hända näst? Varje gång man mår bra kommer en jävla bomb.. blä på jävla Skara ! :O

...

Kategori: Allmänt

Vet inte vad som hände, mitt på min promenad fick jag min otroliga hemska mörkrädsla tillbaka.
Sitter nu och skakar och tror snart tårarna kommer.. sjuk i huvudet är jag..
Ingen förstår nog ens på mig när det gäller detta. vill bara att någon är hos mig och håller om mig nu.
Det är en sådan panik i kroppen, den är hemsk. Jag vet att en 21 åring inte ska ha dessa fjantigheter för sig men vad kan man göra när man inte kan rå för det?

PANIK!

Jobb,jobb,jobb

Kategori: Allmänt

Jobbade lite extra idag, fem timmar ^^ dagen började ju inte bra med att jag kom upp för sent och fick stressa till jobbet för att hinna. Sedan så ar jag trött som ett as och allt.
Men sedan blev det bara roligare och roligare, kom folk som skulle fota till nya hemsidan och så.. försökte gömma mig för dem och så men gick sådär då chefen skickade ut mig till dem hela tiden :P
Länge sedan jag skrattat så mkt på jobbet :)

Efter blev de fika med Porr-Carro i två timmar, tjötade om massa.. Sket sköjh :)
Sedan blev man hämtad och blev pizza med på vägen hem :P Mätt så jag tror jag vill sätta fingrarna i halsen x)
Så har man klart killat en bortskämd sak i håret tills människan skulle till jobbet..Jag är för snäll... :P

Ska snart ut på promenad, dax att komma igång ordentligt igen..Fan varit lat och jag har faktiskt några kg kvar innan jag är nöjd :) Tråkigt att aldrig någon vill hänga med och finns ingen som går direkt i mitt tempo och länge :P jaja, jag klarar mig själv ;D

Pusspuss

Bra dag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag. Eller sov ca 2-3 timmar innan jag skulle upp och jobba klockan sju men äh ;)
Sedan var dagen lugn på jobbet..jag använde mina två praktikanter som slavar (A)
Sedan kom min änglamor och hälsade på, fick ett oerhört fint armband! <3 Kommer ha detta på mig massor, då är hon alltid med mig   :) fast hon bor mitt ute i ingenstans :P
Blev en glass på donken och njuta av solen lite :)

Sedan har jag träffat Carro på nockes, satt och pratade om allt möjligt och drack kaffe :)
Var sedan iväg och handlade och gjorde mat till mig och pöjken, och efter det blev det gosa i hans hår..
Haha, nej som jag sa te människan förut så ska jag åka bort ngn dag så får vi se hur han klarar sig eftersom han är så tuff och katar sig så ;)
Tur att han är söt, annars hade han fått ännu mera stryk (A)
Lite roligt att en kille på typ 1.90 får stryk av en KVINNA på 1.59 ! x) hihi!

Livet känns bra och jag njuter. Jag ler,skrattar och mår bra :)
Sedan finns de små spökerna i garderoben men dessa släpper jag icke ut just nu..palla! :P
Jag vill njuta av stunden av lycka, man vet aldrig hur länge den varar innan det händer något nytt!?

Blää

Kategori: Allmänt

Fick allt tag i den dära madde ;) Blev först en LITEn promenad med henne sedan följde jag med henne till hennes syster där hon skulle sova :) Sedan tog jag mig en spring/gång tur själv. Skönt. Blev dock lite rädd för en bil som körde lite för sakta och för nära så jag sprang halva lungorna av mig men men..:P

Sitter nu här vid datorn och alla sover typ som man känner. Suck och jag kan icke sova som vanligt. Haha men eftersom jag ska börja med morgonpass nu måste jag lära mig om jag nu inte ska dö på jobbet. Men ska bli skönt att få ett lite mer normalt liv med normala tider på jobbet. Imorgon blir det massa nockes med flickorna. Behöver dem! <3 Först kanske med madde och sedan med Sanna vid klockan två. Kaffe kommer stå på min lista imorgon gånger tusen!

Just nu känner jag mig stark, man har fått så många hinder på vägen här och jag har klarat mig över dem alla. Ensam flera gånger men nu de senaste har jag haft underbara människor som hjälpt mig.  Jag vet att jag kommer klara än vad som händer. Jag är van att människor runt mig sviker mig och lämnar mig och på något konstigt vis har jag lärt mig att bygga upp en mur för det. Visst det är jobbigt ett tag men man hittar alltid nya människor och man har alltid sig själv kvar. visst många gånger har jag glömt vem jag är och mina egna drömmar här i livet men jag har även lärt mig att hitta tillbaka till mig själv och bli ännu starkare.


Jag är den jag är och jag är bra för den jag är! Så det så!

Äntligen över

Kategori: Allmänt

Äntligen är denna helg över, jobbat kväll hela helgen men nu är det över med kvällarna på 2 veckor. Jobbar endast morgonpass.. Sköönt..kanske jag kan få ett normalt liv igen och gå upp i tid !
Men det har gått bra på jobbet så det är skönt.

Igår blev det att se världens sämsta film med, Sanna,Madde,Anders,Magnus och Patrik!
Haha, var rent av dålig och vidrig.. men jag, Patrik och Magnus hade juh kul iaf och gjorde narr av filmen så det var ju skapligt :P
Men tyckte lite synd om er där er i början fölket.. då en folk-ilsk cornelia kom som var grymt trött på att vara trevlig tack vare att det varit så mkt folk under hela dagen :P

Vill ut och gå nu men jag vet inte om jag vågar, fan en viss MADDE LOVADE att följa med men svarar inte på mina sms eller mina samtal nu! KORVUNGE!
Men ger mig nog ut på egen hand för jag måste få rensa mina tankar lite! Känns som om man endast kan göra det när man är ute och går ! Sjukt.!



Stupid in love - älska låten!

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Idag är Cornelia uppe i tid för en gångs skull.. Kanske för att en viss annan person fick lov att gå upp tidigt och åka iväg men kan ju låtas som om jag är duktig och vaknade tidigt ^^

Igår blev det jobb till Nio.. Det gick faktiskt bra och dagen gick rätt snabbt, jobb idag igen.. Alltså detta med att jobba hela helgen är ju inte så kul men kommer la bli så här närmaste framtiden varannan helg. Men men, vad kan man göra än att se glad ut..  Blev sedan film och ha en sovandes person i knät ^^

duschat och ska snart sminka mig för att sedan bege mig till Ica för att köpa frukt och sedan ett block.. Ska sätta mig på Nockes och käka Frukost innan jobbet kallar klockan tolv. Tänkte sätta mig och skriva lite förhand.
Det är bra det med förutom att man får skrivkramp då..:P
har inget annat för mig nu idag ändå så kan vara skönt att sitta på Jobbet innan och bara chilla och ta det lugnt för sig själv ibland. Känner att det är något jag klarar nu, att vara ensam.. Något jag haft svårt för förut. Det är ju då tankarna sätter igång men just nu stör inget mig.. eller iaf inte direkt ... Inte tillräckligt för att jag ska må dåligt av att vara själv eller veta att det är bra för mig att vara lite ensam :)

Musiken gör verkligen livet mycket lättare, har vissa låtar som jag inte kan sluta lyssna på..Som när jag bloggar då måste jag lyssna på Rihanna - Take a Bow ... och nu har jag fastnat för Stupid in Love med henne oxå.

Haha nej men nu ska jag faktiskt kolla Facebook och sedan ska jag sminka mig och bege mig härifrån! :)

Saknar er !!

Puss hajJ!

:)

Kategori: Allmänt

Idag känns allting mycket bättre.
fick ur mig rätt mycket igår och det behövdes. Känner större ro i kroppen, ibland måste man låta sig gråta så är det bara. Det är bra för en, fast det kan vara så svårt.

dagen idag har varit rätt fullt upp, började med att man gick upp vid tolv, sedan träffade jag sannisen och vi fikade och gick runt överallt, handlade och sedan lagade mat åt herrn som var helt död.
Åt och sedan somnade han som en stock och jag gick efter ett tag och mötte madde, haha fick en liten upplevelse av förföljelse men sedan gick vi och käkade glass..mums!

Nu har jag kommit hem efter lite mer än en timmes promenad, länge sedan jag kämpade lite mer så kommer nog känna av detta imorgon :P Men det är bra, måste fortsätta nu..varit lite lat det senaste..:P
Och jag har ju faktiskt några kg kvar innan jag är nöjd, man måste ju se bra ut till sommarn ;)

Nu börjar jag jobba imorgon igen då, Fredag-lördag-Söndag KVÄLL! Jaja, pengar och sedan har jag saknat att jobba faktiskt. Fått nya kavajer så det ska bli kul :) Sedan på Lördagen ska man försöka hitte på något skoj :)


idag har varit en bra dag och jag ler! Puss på´t !

Tankar

Kategori: Allmänt

Många tankar, känner mest att jag vill gräva ner mig i ett hål på tre meter och sedan fylla över det.. och kanske komma upp om ca ett halvår och hoppas att allt löst sig. Men man ska väl la inte fly från sina problem har jag lärt mig...eller iaf försöker lära mig.

ge mig styrkan att våga hoppas, våga ge allt. Våga ge av mig själv och vågan att bli lycklig.. och våga bli sårad..
Om man ska kunna njuta av lyckan och glädjen måste man även kännt olyckan och ledsamheten.
För att kunna skratta måste man gråtit.
Ge mig styrkan att våga låta tårarna rinna ner för kinden, varför är jag så rädd för att känna av allt?
Allt kommer komma som en bomb sedan om jag inte vågar lossa på rämmarna redan nu, jag har kännt tårarna varit nära de senaste dagarna men ändå tillåter jag mig inte. Är som en stor spärr som säger åt mig att inte låta det hända. Skulle ju vara så skönt att få ur sig allt, endast om man låter kroppen ge ifrån sig smärtan som den försvinner. Det vet jag ändå så klarar jag det inte.. så sjukt.
Som jag skrev igår, Jag är så lycklig och olycklig på en och samma gång.
Olyckan är att jag har en jävla klump i magen som vägrar försvinna..jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är som tynger mig ordentligt..eller är det alla små saker som är i livet just nu?

Sedan så går jag juh samtidigt och är så lycklig, jag har så underbara människor i mitt liv just nu som betyder allt för mig. utan dem skulle jag inte klara mig och hoppas på att de aldrig försvinner ifrån mig. <3
Jag kommer på mig själv gå runt och le.. Att bara tanken kan ge mig en varm känsla i hela kroppen och hur de pirrar i magen. En känsla jag inte ens kom ihåg hur det var att känna. Att en person kan få en att sväva på rosa moln.

Vågan att bli sårad..Vågan att bli lycklig.. ?!

suck

Kategori: Allmänt

  • Korv dag!


    Jag förstår mig inte på mig själv ibland. hur kan jag vara så lycklig och olycklig på en och samma gång?
    Eller är det just bara denna dagen som är så jävla dålig..
    Jag är underbart kär, jag har underbara vänner och fått två föräldrar som är mer fantastiska än vad jag någonsin kunnat drömma om .
    Men ändå går jag runt med en jävla klump i magen som gör mig halvt tokig. Vad är det med mig eller vad är det som kommer hända??
    Mardrömmarna gör det inte lättare heller. Jag hatar dem! Att vakna upp i panik mitt i natten och halvt dra efter andan..Fast vem gillar hemska drömmar.. haha...


    Känns som om jag går på en stig och det hela tiden kommer hinder, som om varenda jävla sten ska vara ivägen och varenda jävla träd ska falla precis framför fötterna på mig. Vissa hinner jag hoppa över och förutse men vissa fäller mig rakt av och jag ligger där raklång och vet inte om jag orkar ställa mig upp igen. Just nu har jag haft strykan till det, och jag vet att det finns mer men jag ska bara få fram den.
    Inte ska jag låta människor utan förstånd förstöra för mig, men ibland blir det bara för mkt.

    Det som inte dödar en, det gör en starkare!