nelllan

lycka

mitt liv i ett nötskal

Kategori:

Som vanligt! Direkt jag känner lycka o mår bra...då kommer det där bakslaget. Fyfan vad trött jag blir, är som om man har en förbannelse över sig. 

Gravid och Jobb!

Kategori:

Tjockis, ja det är mitt nya namn! haha! hemma, på jobbet och bland vänner..Då är det "hej Tjockis" :D Å jag säger inte emot, hjäälp vad min mage växer (annat med men kan bara inte låta glass och fikabröd vara).  har lite svårt att njuta av att vara gravid just nu, jobbar fem dagar i veckan så är väldigt trött. Att jobba med barn är verkligen ansträngade. Speciellt när man inte har en utbildning och vet hur man ska hantera precis allt och alla. Men jag trivs toppen och fått reda på att jag har jobb fram tills mitten/slutet av augusti. Skönt att veta att man har pengar. såklart tråkigt att jobba hela sommaren men det får helt enkelt bara funka. Pengar är ett måste just nu.
 
Förra veckan beställde vi våran barnvagn. Underbara svärföräldrarna förtjänst.
I älsklings familj får varje barn den första barnvagnen..såå.. 12000 kr fördes över och vi kunde åka till babyproffsen, bara välja och vraka. kändes så mäktigt. <3
 
min lilla är som mest aktiv på kvällarna. kanske för att jag äntligen sitter still då och slappnar av.
Jag och Per har varsitt  namn som vi gillar, jag gillar Liam och han gillar Thor. Vi får la se om vi kommer på några nya ;) eller kommer överens. haha!!
 
Sitter just nu och kollar på vårat skötbord.. fattar inte att det ska ligga en liten där inom några månader. en liten som är min och Pers. <3
 
Kärleken är totalt till den där inne!

Lyckan är total!!

Kategori:

För den 27.e September är våran lilla älskling beräknad! <3 
Våren lilla Batman! På måndag har Halva tiden gått..helt sjukt! Å sådan kärlek <3