nelllan

lycka

29 september

Kategori: Allmänt

hejsan.

igår så tränade jag Zumba för första gången, dans träning :) det var mkt roligt. Sedan träffade jag madde och vi gick ut och gick en timme :D

Och idag träffade jag madde igen och vi gick runt i stan :) Sedan sa jag hej till jens vid bussen innan han åkte till jobb nummer 2... och efter det fikade med Sanna :)

Imorgon är det SHOPPING som gäller, inte shoppat på EVIGHETER och ska bli så kul. Jens har tagit ledigt helt imorgon :)  och förberett lite för i morgon, vi ska shoppa sedan äta ngn stans och sedan ngt mer som jag inte vet än..:P haha. :)

Längtar massor till i morgon :) SHOPPING och bara för att jag längtar så hittar jag väl inget :P haha!

Pusshajj

27 september

Kategori: Allmänt

hejsan.
jag vet fan inte hur jag ska göra med ngt. jag vill egentligen bara dra. packat väskorna i två dagarna nu men något som stoppar mig hela tiden. är det känslor eller feghet? jag har ingen aning? Jag vet inte vad jag vill alls med mitt liv.. fyfan hatar att gå runt och inte ha en aning om vad jag vill ..  jag har ju så många vägar att ta.
Jag vet bara inte vad jag vill.. jag vet inte hur jag vill att mitt liv ska se ut. :(
jag kan anntingen bara dra, inte säga ngt till ngn bara dra och sedan skriva när jag är långt borta..
eller så kan jag välja killen, han som nu insett hur mkt jag betyder för honom.. och insett hur han behandlade mig under vårat förhållande.. han insåg inte vad han hade förän han förlorade säger han.. men jag vet inte om jag vågar ta tillbaka honom.. tänk om det blir som det var förut.. det skulle jag aldrig klara av.. men jag märker ju skillnad på honom redan nu.. och jag älskar ju faktiskt honom.
eller så stannar jag i Skara ett tag till som singel och lever livet..
som sagt det finns många vägar till och jag vet inte vilken jag ska ta alls?? Det är så jävla svårt.

Jens, du får aldrig tro att jag inte älskar dig. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. men jag vet hur du var innan, och jag vill inte ha det så igen. ja vet även att du vill ändra på dig och att du älskar mig mer än ngt annat. du säger ju även själv att jag är det bästa som har hänt dig och att du kan inte leva utan mig.  och du ska veta att alla de orden betyder så mkt! men jag vet inte riktigt hur jag vill än, och det vet du med.
men du ska veta att du finns i mitt hjärta <3


jag vet fan inte hur jag ska göra, och ingen annan kommer kunna hjälpa mig heller, eftersom det är mitt liv och mitt beslut. det som är så svårt . man kan be om råd men ingen kan egentligen hjälpa mig med detta. för allt handlar om hur jag känner och hur jag vill ha det. och det är det som jag inte vet nu..

tur att man har underbara vänner och syskon!! <3

23 september

Kategori: Allmänt

Hej !

allt är förvirrande just nu, jag har ett stort beslut att fatta.
Jens vill ha mig tillbaka och verkligen har ändrat på sig men kommer det att hålla så? Han säger ju att han älskar  mig varannan minut .. =) han vill verkligen att det ska funka mellan oss, det märker jag. Och han gör allt för mig just nu. Och jag vet att jag älskar honom med. Bara rädd att allt ska bli som förut, och det vill jag verkligen inte uppleva igen.. Jag ska ju flytta ifrån skara, och han säger att han tänker följa med. Vi får se vad som händer :)


Varit lat med träningen de senaste dagarna, inte bra alls.. så nu blir det att göra lite :) Fasikens har ju precis börjat att gå ner i vikt så måste fortsätta :) Gillart ju !

Igår gjorde jag inte så mkt alls, tog det mest lugnt, min syster från Gbg ringde mig :D pratade ett bra tag om allt och inget, riktigt trevligt :) Jag är så glad att jag fått tillbaka mina två syskon från pappas sida. Längtar tills jag får träffa dem :)

Jaa, många känslor som går upp och ner just nu.. får se vart livet tar mig !
Pusshej

jahopp

Kategori: Allmänt

mitt liv är lika med en katastrof men man får la ta det med ett leeende.

19 september

Kategori: Allmänt

heej.

De senaste dagarna har varit annorlunda. Det har varit helt undebara dagar.
Visst inte många som vet än, men snart så. Jag vill ha det så här, jag skiter i vad andra tycker för det handlar om mig och mitt liv. Vad jag vill ha och vad jag vill att mitt liv ska ha för framtid. Ni kanske säger att det är för snabbt fram och säger att det är fel för mig. dra åt helvete i så fall.. för detta är vad som betyder något för mig. För så bra som jag mått de senaste 4 dagarna, så mysigt och underbart jag haft, det tänker jag inte släppa nu.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska till sötapojken men jag vet inte riktigt än? :)

Pusspuss

....

Kategori: Allmänt

den där jävla klumpen, klumpen i magen som gör att man är förvirrad och mår bara kasst.
inatt fick jag sova lite.. men vaknar ju stup i kvarten och andas tungt och tror att allt som hänt var en mardrömm, sedan vaknar jag där och ser att allt är sant. bara att leva med det. jag hatar att vakna på morgonen, jag hatar det verkligen,då allt är som värst. Sedan på dagen, ja då har jag folk runt mig hela tiden som bryr sig om mig och då går det bra.. jag känner mig hopplös just nu, jag har inget direkt hem, inget jobb och sover inte och lite andra saker... men jag har ju underbara vänner och det är det som betyder så mkt att man orkar gå upp, sminka sig och gå ut. jag har veckan uppbokad av folk som vill ta en fika eller bara träffas. så har det liksom inte vart på evigheter ! Så skönt att man vet att folk bryr sig och att de stöttar mig. de förstår att jag kanske inte är på toppen humör hela tiden. 
Radera alla minnen, jag önskar jag kunde raderas många delar av mitt liv. de delar då jag blivit, skadad, sårad och ner tryckt. jag hatar de dära minnena. men så är det ju ,det är de som gör en stark. men just nu känner jag mig inte så stark faktiskt. jag fattar inte vad som händer? varför? :(
Skulle bara vilja att någon satt en hel dag och höll om mig. höll mig nära, någon som jag tycker det skulle kännas rätt med , någon som inte gjorde det för att de vill få mig i säng eller något. för saknar närhet men vill inte ha det med någon som inte betyder något för mig. det är bara elakt mot den personen och absolut mot mig själv då jag vill hinna gå vidare med mitt liv. men närhet... det är något som alla behöver och jag känner behovet när jag vaknar ensam i en säng och inser att det finns ingen som tänker ligga sked med mig.. men jag har klarat det förut då MÅSTE jag klara det denna gången med. men jobbigt, ja det är det . plus att jag nu för veta att det redan går rykten om att jag är "med" massa killar... öhh? :S får man inte titta på film med folk längre eller? Jag vill inte ha ngt förhållande, blev ju för fan nyss dumpad.. guud. vad är det för fel på folk?

jag önskar man kunde stänga av hjärnan , sluta tänka så jävla mkt som jag gör. tänker tänker tänker...
gud blir tokig på mig själv. alla planer för livet... ja de försvann .. men jag får hitta nya mål fast det kommer ta tid. mitt mål just nu är att försöka gå vidare och hitta mig själv igen. bara va och ha kul med vänner som jag tycker om att umgås med..

ingen vet och ingen kan förstå vad som snurrar i mitt huvud!

Cornelia, 19 år och singel

Kategori: Allmänt

hejsan.. känslorna är fortfarande förvirrande för mig. fast allt känns bättre idag! :)
skööönt kan jag säga. fick till och med sova några timmar inatt.
igår blev det att träffa erik och snacka lite skit och sedan blev det film hos Robin :)

mobilen plingar och jag känner mig då inte ensam..
Jag har så fruktansvärt underbara vänner ! jag är så himla glad över att ha er! guud vad skulle jag gjort utan er.
och ni alla har så rätt, jag kommer klara detta och detta är bättre för mig, att jag förtjänar något bättre! nu kan jag göra vad jag vill igen och hitta mig tillbaka till den jag egentligen är, fast det har jag ju redan påbörjat! =) jag är bra för den jag är :) ska inte behöva ändra på mig för en liten små pojke.. :P för ingen alls ! acceptera den jag är, så är det bara!

jag ska nu senare träffa Sanna förmodligen :) <33

Senare ikväll får jag se vad som händer och fötter!
Fan , jag är 19 år och singel och en tuff brud i lyxförpackning ;D  hahahahaha ^^

Puss på er folket ! / Cornelia ( nellllan)

singel...

Kategori: Allmänt

hej.´
nu är jag singel. vad kan jag säga ? allt hände då plötsligt. ena dagen älskade han mig så mkt och andra dagen... jadå gör han slut, många undrar vad som hände.. blir lika arg varje gång jag tänker på det.
Jens kommer hem  stup full. typ 2½ timme senare än när han sa att han skulle komma hem. jag som var skit orolig var inte så glad. då började det. då jag fick reda på vad han tyckte, att jag är dum i huvudet, en fjolla, en fjortis , jag har inget liv för att jag inget jobb har och många mer elaka saker. käsnlig som jag är blev jag såklart ledsen och när han då gjort slut .. då gick jag .. då var klockan vid fyra på natten.. såå jaa nu är jag singel.. och jag trivs rätt bra med det fast det känns rätt jobbigt. man älskade ju ändå honom och så.
men nu får jag en chans att bli mig själv igen.. slippa bli trakad varenda dag om små saker som sedan blev stora för att jag klarade inte av att jämt bli trakad. visst fina minnen det finns det och det kanske är det som känns jobbigt. man vill ju tillbaka till dem . men jag mår bättre av detta, att få umgås med människor som inte klagar på vad jag säger, gör och hur  jag gör saker och speciellt vad jag tycker. faan, vad har jag tänkt med?  :S
saknar... visst det gör jag nog men det är bara för tillfälligt. ja har gått igenom detta en gång tidigare och jag vet vad jag ska göra för att få allt bli bra igen. Bara leeeeva och låta mig vara ledsen om jag är det.. och va med alla mina vänner som jag älskar att umgås med ! <3
kanske tar ett litet tag men snart är Cornelia tillbaka hel och fin igen och jag leker ju redan ;) bara det är ett framsteg.. haha värst vad pojkar hörde av sig snabbt tyckte jag ;P Hade grymt kul på Olins igår så mkt dans och alkohol och skratt ^^ och lärde ju till och med känna en föredetta granne ;D haha ^^,

jag har så många val i livet att ta nu, jag kan ta vilket steg jag än vill nu :) ska börja träna med syster nu och få en motiverad :P min bror har även erbjudit sig att jag får komma till stockholm något som jag tycker skulle vara mycket roligt och komma bort från skara, annars åka till Ida i älvdalen och vara där ett tag skulle ju inte vara fel..

Förhållande - NEJ TACK! men att ut och ha kul och träffa nya människor varför inte? jag är singel , jag gör vad jag vill med vem jag vill:P hur dumt det än låter ^^ för nu ska jag verkligen leva ut.. för sedan när jag hittar någon nästa gång ska jag verkligen granska personen och lära känna innan för jag orkar inte med mer svin ! måste hitta någon som har samma planer för framtid och samma tankebana. men jag tänker absolut inte leta. för jag vet att bara för att jag är singel är jag inte ensam, man har mer människor i sitt liv när man är singel än när man är tsm med någon :P liksom igår var jag med folk jag nästan aldrig är med. och en person som jag aldrig umgåts med..:P liksom hur kul är inte det ? ^^ 

jag klarar mig, jag försöker iallafall övertala mig själv detta .
många tårar kommer rinna ner för min kind men jag står redan upp på benen och jag har redan börjat leka med livet igen och jag är bra för den jag är, det ska ingen få ta ifrån mig igen! jag är den jag är !

jag klarar detta , det måste jag göra! om jag så ska flytta från denna stad !

Puss och kram // Cornelia

11 sep - 2009

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan :)

Senaste dagarna har jag umgåts med anntigen sanna eller josse ^^ hehe. mest Sanna, så glad att vi umgås så mkt igen vännen! :)

igår var jag och josse ute och promenerade ^^ och idag var jag ute i morse och sprang, riktigt stolt över mig själv. sprang riktigt långt, tyckte jag iallafall :P hihi! ;D Imorgon ska jag träffa Emma, ska bli så roligt :)

Idag ska jag städa som jag gör varje dag tycker jag :P hehe men måste göras...:P
och sedan ikväll blir nog bara mys kväll för mig själv ^^

Puss och kram

8 Sep -hemma igen

Kategori: Allmänt

heej. Nu är man hemma igen efter en resa på vattnet :P

blev en rätt fartylld resa. började med att Anna och Janne kom och hämtade oss klockan 12.00, knäckte sin första då :) Blev bara mer drikande under vägen :P haha. kissenödig blev man ett antal gångner allihopa :P Janne körde och jag och Anna satt i bak =)

när vi kom på båten så gick vi först till taxfree och köpte lite :) Sedan gick vi och käkade. Blev på ett riktigt mysigt ställe och jag käkade fläskfile, gottgott :) drack lite och sedan gick vi till hytten för att för festa:P hahah där kom alla slag av samtals ämnen upp, mest sex då :P Mest om våra personliga sex liv och vad man gillade och inte gillade :P haha och mkt porr pratades det om ..:P hehe !!

Sedan blev väl alla rätt fulla , speciellt jens då... var jobbigt ett tag men sedan när vi kom upp till dansgolvet. det var det roligaste på hela kvällen ! åå vad jag älskar att dansa ! så där tog jag över (A)

haha sedan gick vi ner till hytten och där gjorde vi upp vilket par som fick ha sex först xD haha. Eftersom vi alla hade samma hytt och låg typ mindre än en meter ifrån varandra :P haha så när det var Anna och janne som tog över hytten gick jag och jensen och köpte en pizza bit :P men precis innan vi skulle äta började jag må mkt dåligt. usch , men när jag sedan fick sova gick det över. Vi somnade väl vid fyra :P sedan blev det frukost och sedan blev det lite spelande och sådant på båten =) åt och köpte det sista på taxfreee...

Tack för en bra resa :) Visst vissa saker hade kunnat skippas men blir väl alltid ngt som är mindre bra :P
åker gärna på ngn mer sådan här resa :D


Pusshaj

5 sep

Kategori: Allmänt

heej.
idag har jag och jensen vart i lidkping och hjälpt Janne med sitt ljud hemma :) eller Jens har hjälpt janne med ljudet ^^ jag satt mest och tittade på (A)

sedan bar det av med en fika med SAnna och Anders, mkt trevligt får jag säga :)
men nu är jensen och jobbar så är ensam hemma :/ Men imorgon bär det av till STOCKHOLM för att åka iväg på KRYSSNINGEN till Åbo! :) fan vad kul det kommer att bli ( hoppas jag iallafall) blir att festa lite i bilen på vägen till stockholm och sedan på båten och ha roligt tsm :)  

men ikväll vet jag inte vad som händer? anntingen sitta och bara ta det lugnt och ta hand om mig själv lite, eller se vad alla andra folk gör ^^


Jag har en konstig känsla i kroppen, vad är det nu då? vad är det som kommer hända ? det händer alltid ngt när jag känner just denna känsla :/


Pusshejsan

4 sep!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min allra bästa vän år, Grattis Ida! :) hoppas du får en underbar dag! tänker på dig, förlåt att jag är 40 mil bort och inte kan vara med dig denna dag ! <3

Även idag är det 9 månader med Jensen, hade varit 1 år om  1 vecka om vi inte gjort slut men idag är det exakt ett år sedan ... ja.. jag riktigt föll för dig, jag sov över hos dig och vi hade sex för första gången! <33 mys ;) jag älskar dig jens!

ikväll blir det nog utgång, med Sanna och hennes pojkvän och hans vänner :) Även jens om han kan. Annars blir det en lugn kväll :)  det funkar det  meeed!! :)





Du är fan körd, nu tänker du ta ifrån mig det enda som jag riktigt har kvar från pappa! Jävla kärring, du är fan sjuk! Du kan inte absolut inte kallas mamma. för det är du inte värd. Jag fattar mig inte på dig alls?
du är nog allvarligt talat sjuk, mentalt sjuk. det är synd om dig. Du bara sårar och mig ska du inte komma åt igen och såra så mkt som du redan egentligen gjort. Förstört så mkt. Du har gett mig ett dåligt  självförtroende för att du jämt gapade och skrek på mig för att du jämt blev sviken av män som du hela tiden valde om och om igen.
du tryckte ner mig för att själv må bra och struntade i att jag var rädd för män du träffade. När de stod och bankade på dörren och gapade och skrek så slutade det med att du släppte in dem. hur många gånger satt jag inte och grät på mitt rum och var livrädd. nej fyfan, usch jag förstod inte föräns  för ett år sedan att du egentligen bara brydde dig om dig själv. Att allt du gjorde var för din skull och inte för min som du alltid sa. men jag var ju så dum att jag alltid vill tro på människor att de kan förändras, att ge en andra chans eller fler. måste nog sluta med det. för jag blir bara sårad själv.

Allt jag ville när jag växte upp var att vara normal, ha en normal familj. med mamma och pappa och syskon.
men nu vet jag att det handlar inte om det. det handlar om att ta vara på dem som man har i sin närhet. jag har en ny familj, jens! och jag har 3 syskon som jag är så glad att jag har! <3 så tack för att ni finns !
Och även alla mina underbara vänner som jag har. ni gör livet värt att leva! :)


Nej nu har jag skrivit ner mina onda och goda tankar :P så nu ska jag göra iordnin mig ;) pusshaj

3 sep

Kategori: Allmänt

Tjaa, var ett tag sedan nu. :)

denna veckan har gått snabbt. umgåtts mkt med Sanna :D wiie. fikat, gått på stan och pratat massor.
tack vännen, är så glad att vi umgås igen ! :)



sårad! du är en sjuk människa!