nelllan

lycka

freeedag, feeest! ;)

Kategori: Allmänt

Tjosan, skrev i mitt förra inlägg att jag ville börja vara mer mig själv igen. idag blir det party med mina flickor :D
har cider/öl & sprit ;D mums! Ikväll ska jag då dricka , haha! Har inte gjort det på länge ordentligt och roligast med mina underbara flicks! <33

Hoppas på en bra kväll iallafall.
imorgon kväll blir mysig för fick reda på igår av älskling att han bokat rum på hotellet !! På söndag är det exakt ett år sedan vi träffades för första gången :) och på tisdag är det våran 8 månadersdag! :) <33 Du är för söööt ! <33


nej nu blir det att börja snygga till sig och göra sig riktigt het ;D mohahahaaha!
Sedan blir det nog mkt dans! Åh me loooooove ! Herrå fölket !


* hoppas det inte händer ngt jobbigt ikväll som gör mig nere, som det brukar göra när jag ser mkt fram imot något*

30 juli

Kategori: Allmänt

idag blev det att jobba =) dagen gick rätt fort förutom att jag då somnade några gånger under rasterna med huvudet på bordet :P men men! ;D När dagen väl var slut och man tog sina saker för att gå till  baracken och byta, då spö regnar det och åskar och blixtrar.. jag som är livrädd för åskan. Det gick över tack och lov. gick lite i stan med Sanna sen =) men dock nyss när jag varit hemma så började det igen, slutade nyss. fyfan säger jag .. hatar att vara själv på dagarna/kvällarna.. allt hemskt händer då och då sitter jag här för mig själv och har panik.. :P Sms:a lite folk för att kunna koncentrera mig på annat! :P haha!

Imorgon är det fredag, då vill jag allt festa lite och ha skoj =) var länge sedan jag verkligen njöt av att gå ut. För ett år/två år sedan hade jag så himla roligt när jag var ute, jag dansade tills musiken stängdes av och jag hade energi till att dansa natten lång. Vart tog den Cornelia vägen? :/ måste försöka hitta tillbaka den personen.
Jag älskar att stå på dansgolvet, det är där jag hör hemma. där jag känner mig trygg och verkligen vet att det är något jag tycker om att göra. Visst kasnke inte är världsbäst men jag har kul och det är vad allt handlar om .
Saknar vatra i skövde, på dansgolvet där levde jag ut, även på de såkallade strippstängerna ( jag strippade INTE)
men blev då erbjuden pengar för att jag dansade där men jens gjorde så att de försvann.. haha :P
Saknar den galna Cornelia som festade varje fredag/lördag och hade energi till det. Blev en lyckad fylla varje gång men nu.. näää.. blir anntingen uttråkad, trött, bråk, eller något annat. usch, fan vad trist det är.
får försöka hitta tillbaka till den personen, jag kan väl ändå inte vuxit ifrån det? Det är ju roligt & jag vet att jag tycker fortfarande om det. jag saknar mig själv som jag var förr ibland. vart tog min energi vägen??

kanske blir bättre nu när jag flyttat från skara och börjat ett nytt liv, ett bättre liv =) <3

Jag är riktigt trött idag,  somnade vi tolv då jag låg och väntade på jens som sa att han skulle komma hem då men lite efter tolv somnade jag då han inte kommit hem. vaknade vid halv två att han kom hem och det luktade förjävligt, han luktade värre än ett systembolag i käften. fan kunde bli full utav att han andades på mig. Jobbig var du med :P faan, låt mig sova för i helvete! ;D Han har även då förberett en överraskning på söndag som jag ingen aning om vad det är, ? som han nästan försa sig om  i natt, tur så somnade jag mitt i hans pratande.. orkade inte lyssna och ville inte höra vad han skulle göra på söndag , mkt roligare om man inte vet om det :P haha!
Gick upp halv fem och sedan blev det ju att jobba. när jag skulle pussa honom hejdå luktade han lika mkt än. fyfan, värren än en alkoholist förfan...
på söndag är det exakt ett år sedan jag och jens träffades för första gången! =) <3
 älskar dig jensen, du betyder mkt ska du veta! :)


nejje, nu skriver jag antingen mer senare eller någon annan dag. Pöss hej


29 juli.

Kategori: Allmänt

är hemma idag med, men imorgon orkar jag inte vara hemma. blir så himl uttråkad att bara sitta hemma :S får panik.
Jag får försöka gå och lägga mig tidigt så jag kan försöka vara pigg i morgon :)

Blir kryssning den 6 september med Älskling, Anna och Janne :) hihi, det är visserligen bara 24 timmars resa men kul kommer det bli ändå :D

jag är glad över att jag har fått kontakt med mina två syskon från min pappas sida. min bror har då lovat att vi ska ses snart och att han ska berätta  om min far jag aldirg fick lära känna. Detta känns både bra och skrämmande. Hur kommer jag reagera på det jag får veta? hur kommer min uppfattning av min far förändras? Hur kommer det bli att träffa mina syskon som jag inte träffat på 16 år? Kommer jag våga vara mig själv, kommer jag våga visa vem jag är och kommer jag bli accepterad? Kommer kontakten vara eller kommer den försvinna? Så många tankar men just nu känns det bra och jag tror den kommer hålla. Jag är mkt glad och jag längtar tills jag får träffa dem :)
Nu har jag 3 syskon :) Min syster från min mors sida har jag mkt bra kontakt med och hon & jag kan prata om allting. Hon ställer upp i alla väder och jag älskar min syster mkt. <33
Hoppas jag får lika bra kontakt med mina andra syskon.. :) Kanske blir svårare eftersom de inte varit med under min uppväxt på samma sätt som min stora syster från min mammas sida men ändå =) man får tänka framåt och gå vidare :)

trygghet är något jag alltid haft problem med, men nu är jag vuxen och skapar min egna trygghet och jag måste våga ta steget att våga lita på mig själv och vara trygg i mig själv och sluta tro att någon annan ska få känna mig trygg! =)

idag ska jag ha tjockis dag ;D men det får man ha ibland =)


jag är den jag är, lev med det..

Pusspuss folket ! :)

28 juli

Kategori: Allmänt

hejsan. Jag har då varit hemma idag för att jag har mkt ont i halsen.. lite synd om mig tycker jag allt ;)

jag avskyr känslan att jag inte vet vad jag ska göra efter jag slutat scan, jag vill hitta jobb nu. :/
jag känner paniken smyga på mig hela tiden då jag inser att scan snart är slut och jag är arbetslös.
usch jag gillar inte känslan alls. men men, jag ska nog komma på något.. får la övertala någon att anställa mig ;) haha!

Varför berör du mig fortfarande, du gjorde inget annat än att såra mig..ändå så bryr jag mig att vi inte pratar med varandra, att du valde att ta bort mig från ditt liv.. Att du valde en man framför din egna dotter.

Mina tankar snurrar även mkt över min pappa, mannen jag aldrig fick lära känna. Varför? Varför skulle just han dö, varför ska just det sista minnet jag har av honom vara när han föll framför mig och dör? Varför kan jag inte fått vara lite äldre..?
Varför kunde du inte levat och jag visat dej vem jag blivit idag, jag fick aldrig uppleva din kärlek, jag har aldrig haft personen som skulle jaga bort alla pojkar ifrån mig, en som jag kunde känna mig riktigt trygg hos och som tjatade att jag skulle ta på mig byxor istället för den korta kjolen..
jag önska att jag kunde få en sista dag med pappa nu, bara för att visa vem jag blivit, vem jag är idag och hoppas på att han skulle säga att han var stolt över mig. jag kommer aldrig få reda på det..
jag trodde jag kommit över detta, men nu när jag fått kontakt med min största länk till min far inser jag att jag inte helt har accepterat det.. varför, varför lämnade du mig? livet hade varit lättare med en beskyddare.. ! jag vet att du älskade mig, men jag skulle behövt ditt skydd under min uppväxt, hänt så himla mkt då jag stått där själv och inte haft någon som sagt ifrån och jag haft varit för ung och blyg. mina tårar rinner ner för kinderna... men jag måste vara stark.
Om det finns en andlig värld, så vet jag att du vakar över mig... att när jag gråter men ändå tar mig upp och ler igen så är det du som ger mig styrkan. Fast du inte lever, så kommer jag alltid vara din dotter och att du älskade mig! <33
och fast jag inte kände dig så kommer jag alltid att älska dig ändå för det jag har fått veta om dig, känner jag igen mig själv med så mkt!

nejje nu orkar jag inte skriva mer...

Älskar dig jensen! <34
Puss hej folket.

..

Kategori: Allmänt

Skulle då sovit ett tag men det går inte :( är inte trött :P
Har då ont i halsen som fan men det går la över... får se hur jag gör med jobbet i morgon. jag hostar även och är förkyld och man får inte jobba om man är sjuk  eftersom att vi jobbar med kött/fläsk..

jaja, tänkte lägga upp lite bilder som ger mig pirr i magen och gör mig glad :) <3


Denna pöjk älskar jag, detta var när vi hade börjat umgås igen :) <3




jensen och jag ..
den här bilden är nästan ett helt år gammalt , men ändå ;D



åh, mys på denna! < 3


Pusspuss hejsan. mer bilder kommer en annan dag eller senare ikväll!

27 juli - mys

Kategori: Allmänt

hejsan. igår var jag på liseberg. något som var roligt :) spegelhuset var roligaste :P
åkte en hel del :) mysigt var det att åka sagoslottet med älskling :)
Vi kom dit klockan halv ett och gick vid klockan tjugo i tio på kvällen ;D haha!


Älskling, påvägen hem i bilen. fyfan vad underbar du var. Du förstår inte hur mkt det betyder när du säger saker som du sa igår ! <3 jag älskar dig mkt Jensen Andreasen. Du får mitt hjärta att slå ett extra slag! :)

dagen på jobbet gick fort idag, slipper surkärringen och får jobba med två jätte bra damer =) härligt.
ska sova om en timme och sedan gå upp vid nio för att få en myskväll med älskling =) <3
Vad gör man inte för någon man älskar. skulle egentligen gått ut men jag är sjuker :(
Förkyld och hostar hela tiden.

Pusspuss

ensam..

Kategori: Allmänt

Det är en fredag kväll och jag sitter här i sängen själv. i en lägenhet som är helt svart.. mörkrädd, ja det är jag. att sova själv är ingen hitt.. och speciellt inte en fredag. men om pojkvännen hellre vill spela tv spel hos sin kompis får han då göra det då..

tröttnat på att sitta ensam, jag är ingen ensam varg.. jag passar inte som det heller..
nyfikenheten att söka nya saker kommer. att pröva på saker man inte testat innan. att våga leva lite mer.. just nu känns livet inte roligt alls. det är bara jobba och vara själv. usch. jag som var en sådan social person som aldrig satt still en sekund. jag som umgicks med folk varenda dag.. nu är det bara på jobbet och ser folk och på bussen hem..
på helgerna.. ja då sitter jag ensam. iallafall på fredag och lördag. hur kul är det på en skala? nejje, jag måste ta mig i kragen, jag måste våga leva mitt liv mer, och precis... MITT liv.. jag har så många fundringar kring min framtid, vad vill jag egentligen? vad vill jag jobba med t.ex. ? ingen aning, just nu tar jag vad jag får... hoppas att en dag komma på det iallafall och alla andra funderingar jag har.

en sak är kul, jag pratar nästan varje dag på msn med min bror eller på sms :) och Jennie (snell) så fort hon är inne på msn :) kul att vi börjat få sådan kontakt :) hoppas inte ni försvinner igen nu bara. ! 


Erfarenheter gör mig rädd, men ändå starkare!

nejje, nu ska jag sova. inte käkat på 12 timmar men orka gå upp nu och göra ngt. Natti! Puss

...

Kategori: Allmänt

Så jävla fucking ensamt...

23 juli. ensamt.

Kategori: Allmänt

Hejsan

då precis stängt av tv:n och lagt mig i Sängen.
ensamt, ja det är ensamt.. varenda vardags kväll sitter jag ensam... när jag gjort min mat och allt och sätter mig i tv rummet och slår på tv:n.. då sitter jag där ensam och kollar. man inser hur mycket man saknar närhet, någon som håller om en när man kollar på all blaska på tv:n. någon som man skrattar med.. visst ibland uppskattar man att få vara lite själv, men att 4-5 dagar i veckan sitta ensam de sista timmarna man är vaken innan man ska sova.. ja  Sedan ska man gå och lägga sig...ensam.. jag är inte en ensam varg, jag trivs inte som det heller.. men nu är det jobb som gör detta. Jobb kommer emellan..

jag går upp klockan halv fem på morgonen, gör mig i ordning och min mat, cyklar iväg och åker med bussen  halv sex.. är i skara klockan sex.. börjar jobba 06:24.. Slutar 15:24.. åker med bussen vid tjugo i eller tio i fyra.. hemma halv fem.. då har jag varit vaken i 12 timmar.. sedan ska jag laga mat, duscha... så trött på det, att få lov att gå upp så tidigt men det är ett jobb, och jag tjänar EGNA pengar.. jag gör något för att få ihop dessa pengar och det känns så himla bra. Att man kan ta vara på sig själv och att  man klarar sig själv. man lever inte på någon annan!

men som sagt, det är ensamt. Att endast se sin sambo lite på lördag och sedan söndag... att sitta ensam så mkt när man är hemma. men vad ska jag göra ? jag har inget val.. jag måste .. jag har ett jobb att sköta och så är det bara. jag orkar inte göra så mkt mer heller för den delen än att ha mina mjukiskläder på mig i soffan och krypa ner och hålla om kudden... kalla mig patetiskt om du vill, men så är det. man är lika trött varje dag efter jobbet, stress stress och stress är vad som gäller på Scan.. att hela tiden ha en press på sig att hinna klart med alla pallar med fläsk/spjut eller vad man nu gör. Maskinerna har en speciell fart och det är bara att lära sig att hänga med. Ont i ryggen har jag varje dag jag kommer från jobbet.. min rygg är inte bra och detta jobb gör det inte bättre.. fast jag ska vara glad att jag har ett jobb, svårt att finna det idag och jag ska vara nöjd att jag fått ett sådant bra betalt jobb denna sommaren oxå. allt är ju inte negativt. jag får lön i morgon :) Och på söndag får jag en hel dag med Jens (hoppas jag).  kanske till och med blir liseberg då. 

Ida, du är en sann vän! Du är den som förstår i alla lägen och den som verkligen bryr sig om mig. Du har alltid funnits där för mig och jag vet att du alltid kommer att gör det. och jag kommer alltid att göra det för dig med ska du veta. Fast vi bor så långt ifrån varandra är vi fortfarande bästa kompisar och det visar vilken fin och ärlig vänskap vi har. Vi kommer aldrig tappa kontakten och det känns underbart. Vi har klarat av att endast träffas 2-3 gånger per år i 5 år snart och jag längtar tills den dagen då vi flyttar till samma stad! Du är min tvilling, du är vännen alla vill ha och jag är så glad att du är min bästa vän, för du är verkligen min allra bästa vän. Du är den enda som aldrig ha svikit mig!! Älskar dig gumman, saknar dig massor!! <3   Ida+Cornelia= dansade mitt på sommaren till rudolf med röda mulen med tomteluvor och en gammal moped! <3<3<3


Nej nu har jag skrivit massor och ska sova ;) God natt folk! Puss

mm ?

Kategori: Allmänt

nu var det några dagar sedan jag skrev.

Har faktiskt varit duktig och i torsdag och fredags var jag ute och gick/sprang och igår (lördag) så tränade jag styrka hemma :) Sedan har jag gått ner lite i vikt tack vare jobbet :) riktigt glad över detta och hoppas att jag fortsätter med att promenera och sådant, men får se.. jag är ju rätt hopplös ibland när det gäller sådant ^^

Igår blev det att festa, gick både bra och dåligt. Något som var riktigt kul var att träffa pullinen som jag saknat massor och kommer sakna massor när hon flyttar.. Men gumman, jag måste få komma och hälsa på dig i Jönköping och festa och ha kuuul !! <3



Jag fattar inte vad som händer ? förvirrande!!



Idag blir det mys med jens, då vi knappt sett varandra denna veckan tack vare att vi jobbar som vi gör.. Så riktigt sköönt att ha en dag ihop, förutom att just nu ligger hans kompis jonas på soffan och sover och tänker inte gå upp.. Suck.. jag vill se på Tv med jensen <3 men men, får väl göra det nästa helg :P

Måste bara säga tack till två ( ni vet vilka ni är) för att ni är  underbara vänner!! tack för att ni ställde upp igår, betyder massa! :)




neej nu ska jag göra lite annat ^^

Puss

15 Juli - KÄRRING JÄVEL!

Kategori: Allmänt

Fyfan vad du stör mig. JAg får fan panik! Du är en plåga på jobbet. tror att du får bete dig hur du vill och säga vad du vill till folk bara för att du är gammal och ful och ångrar ditt liv...! Åh jag blir verkligen galen, låter säkert jätte elak men då får jag fan i mig göra det. jag blir galen. Sprängs snart. En tant på jobbet som tror att hon ska skrika och gapa på folk direkt dom undrar ngt och att hon får göra hur hon vill.. ÅH! Hela tiden tyken och direkt man frågar ngt får man en halv utskällning.
Jävla kärring säger jag! Bara för att du inte fått dej nått på länge och onöjd med ditt liv så behöver fan inte det gå ut över oss andra på jobbet och absolut inte oss sommarjobbare som inte gjort dig ett jävla skit.
Bara 1 dag sen hoppas jag att jag slipper jobba mer med dig. För fyfan säger jag då... ! Du gör mig så jävla arg. Jag blir tokig och alla andra gillar dig inte heller eftersom de sitter och snackar skit om dig och blir lika arga som mig när de jobbar med dig.

phu det var skönt, att få ut sig lite ilska ;)

själv somnade jag igår fem i nio.. :) vaknade när pälsk kom hem men somnade lite snabbt igen sen. haha, kommer inte ihåg att han pratat med mig och att jag svarat :P

Det jag skrev först bevisar nog hur min dag på jobbet har varit :P

Funderingar, vad ska jag göra med mitt liv? vad vill jag göra? vad är mina drömmar? Sjuka är att jag inte vet? har ingen aning? vad vill JAG jobba med? Hur vill JAG leva mitt liv? Något jag måste ta reda på.
Finns så många vägar här i livet och tyvärr har jag vandrat på många svåra. För många kanske, men alla har väl gett mig erfarenheter.. hoppas ¨på ett nytt liv här i lidköping. Bort från Skara , där jag har för många minnen med dåliga förhållande, falska människor, bort från mig egen mor, som sårat mig djupt.
 Det enda som jag saknar är mina (få) men underbara vänner och min stora syster som alltid funnits där och som betyder något enormt för mig. Älskar dig stora syster!
tack för att du stöttat mig genom många svåra situationer, har verkligen behövts. < 3

Jag vill få nya vänner här, nytt liv och nya BRA erfarenheter med mkt umgänge med folk och förhoppningsvis med 2 familjemedlemmar som jag inte träffat på många många år.
Ett jobb jag kan trivas lite med i allafall och börja ta tag i mig själv och förbättra mig :)

Man lever bara en gång kom ihåg det gott folk !

14 juli - trött som aset! ^^

Kategori: Allmänt

Heej.

trött som jag är bestämade jag mig ändå att skriva lite, Igår blev det måndax klubben.. mkt dansande med Jensen ;) <3
Drack dock inte så mkt eftersom att klockan halv fem ringde min klockan och det var dags att gå upp till jobbet. :/ Dagen har varit fruktansvärt långsam..usch men nu är jag hemma och har lagat mat inför i morgon :) Härligt att ha det gjort.
Blir kanske att ta en promenad senare? om ja orkar ;) Är helt slut knappt sovit ngt ju :S
Sedan vid åtta/nio är det SOVDAGS ;)

Stör mig på vissa så j*vla mkt...

11 juli - dåligt väder tyvärr..

Kategori: Allmänt

tja. idag var det först mys med älskling, vi dukade upp en stor frukost vid bordet. mkt gott och mysigt.
sedan bara tagit det lugnt, han har nu gått till jobbet och jag ska träffa anna klockan sju :) vi ska dricka några öl och ha skoj. :) igår blev ingen utgång, blev så himla trött på kvällen ^^ men blir lite festande idag istället kanske? ;)

mkt som händer men det ska man väl klara sig igenom :)

fick tid över idag ändå.. :)

Kategori: Allmänt

Jag & syster bestämde oss för att flytta resten i morgon ;)

jaa, nu har det hänt mkt. igår flyttade jag till lidköping och denna veckan har jag fått kontakt med mina halvsyskon från pappas sida. mkt chockad är jag över detta men glad! Men är i chock ^^
Jag hoppas att få lära känner er :) och fick även reda på att jag är faster och moster (igen) :P
detta är då min storebror micke !



riktigt kul att vi fått kontakt igen, fortfarande lit chockad men glad! :) 
du är lik pappa tycker jag och jag är oxå lik honom, så vad säger folket är vi lika? :P








Idag blir det att vila och ta det lugnt och sedan blir det nog att gå ut ikväll ;) har inte varit ute på ett tag och har ett flak öl som väntar på mig så ska se vad vännerna gör ikväll! ;D 
Nu blir det nya tag när man flyttar till en ny stad och allt, ska bli skönt att komma ifrån skara helt. Visst jobbar där resten av sommaren men är ju bara inne på scan ändå ^^,



nej skriver mer senare kanske, nu ska jag vila lite :)

Pusshej

10 juli - på jobbet!

Kategori: Allmänt

hejsan. Sitter på jobbet och har då inget mer att göra..
Den senaste veckan har det hänt mkt och jag tänkte sätta mig ner i morgon och skriva om det!
Mkt chockad men ändå glad ! :)


Läs igen i morgon vettja ;)

Puss

5 juli - herregud vad är det som händer??

Kategori: Allmänt

Hejsan.
Vad är det som händer egentligen?? Skaras ungdomar, herregud. Nu är det två stycken som har dött och en som ligger i koma på sjukhus... Är detta vad som krävs hända för att ungdomarna i Skara ska växa upp och lära sig vad som är rätt och fel?? :O Ngt så här hemskt... Det är inte coolt att stjäla bilar och vara fulla.. Det är inte coolt att försöka leva ngt såkallat "tjuv" liv och att hålla på så här. VÄX UPP för fan säger jag. Måste sådant här hända för att ni inte kan växa upp och göra som reglerna säger? Tänk på dessa barns föräldrar.. jag tycker mest synd om dem. Deras barn är förlorade tack vare att man måste vara så kallad cool och ball och göra sådana dära saker som itne ens är coolt. SOm är barnsligt och fjortisaktigt. Varför kan inte alla bara få vara sig själva och varför kan inte alla respektera varandra. De som kör rattfulla respekterar inte ngn annan en sig själv. och de som låter en person stjäsla och vara onykter när den kör tänker oxå bara på sig själv.. Snälla skaras ungdomar.. Låt inte detta hända igen.. Våga säg emot och våga vara den som tar ansvar..!

Hoppas ingen tar illa upp men tycker det är hemskt synd att sådant här måste hända. När det så lätt kan slippas. Om bara ngn hade sagt nej att ta den bilen, att ngn bara vågat säga ifrån och ringa polisen. Då hade detta aldrig hänt. Så vill bara att alla ska våga ta mer ansvar och växa upp.
R.I.P , fast jag inte kände er.


Idag är jag i Hova och ska senare på riddarveckan, ska bli skojsigt. Just nu har jag inge kul men ändå ^^ haha !

PUSS

4 juli - Skojsigt ;)

Kategori: Allmänt

Tja !!


igår efter jobbet blev det mkt stress, först skynda mig hem med mina saker och sedan in till stan för att handla lite saker och sedan gå till Stath :) Käkade buffe där med Anna, Janne, Alex, Julia och Emilio.. Var jätte gott och så drack vi alkohol till, detta var då inge bra:P jag som knappt druckit ngt på hela dagen och inte käkat :P
haah. Sedan gick vi hem till Anna och Janne där vi fortsatte festa, jag åkte hem emellan för att hämta mera dricka och påvägen tillbaka höll jag på att dö då det började åska och blixtra :( Kom dit gjorde jag och sedan Jens :D <3 Vi alla gick sedan vidare till Stath och festade :) var jätte skojsigt :P Jag och Anna är bäst på att dansa ;)

Nu idag har vi åkt till Hova :D Ska vara här till Måndag tror vi om inte Tisdag. jag är ledig måndag och tisdag :D:D
Så himla sköööööööönt !! yeeees <3

Pusshejsan

1 juli - livrädd

Kategori: Allmänt

hejsan. ja idag har varit en speciell dagpå jobbet. för det första har det krånglat massor med maskinerna. sedan började det åska och blixtra som bara den. Slutade med att det slog ner strömmen på Scan, det bara small till på Rimmat, jag skrek rakt ut precis som ngra andra :P Sedan slutade våran maskin funka helt. men efter en timme eller ngt började den funka igen, men hann då dock ej klart med allt eftesom klockan var halv fyra helt plötsligt.
Fyfan vilka blixtrar jag såg :s plus att det blev översvämning på Scan, fick vada i vatten xD haha, bussen var även sen med över en  halvtimme tack vare översvämmningar utanför stan precis..

Jag Älskar dig jensen <3 jag kommer finnas här och stötta dig <3