nelllan

lycka

skön dag

Kategori: Allmänt

Började dagen med kaffe, sedan vid ca 8.30 begav jag mig ut på morgonpromenad. Hur skönt som helst!
Kom hem, duschade och sedan käkade lite frukost. Sminkade mig och plattade håret. Flummade sedan runt i hemma till musik!
Sen var det bara att gå iväg för att fixa naglarna, långa och silvriga/glittriga blev dem :D me like!
Sanna hade tiden efter mig så jag gick hem till Zazza en svänga och tjötade lite med henne :)
Gick hem en stund efter det och så tillbaka till Salongen för att "hämta" upp sannis!
Då vi sedan gick till stan och drack kaffe och efter det gick runt i affärer en snabbis. Mysmys!

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem :)
Tar det lite chill i soffan och njuter av att faktiskt inte ha något att göra, mer än messa med min sannis då ;D

Pusssspusss

myser

Kategori: Allmänt

Sitter just nu hemma hos Sannis, i hennes mjuka och goa soffa :) Vickanpickan är oxå här! :)

Precis varit på systemet, ihelgen blir det fest! Jag som aldrig festar längre! Ska bli spännande.. haha! Blir en heldag med min Sannis! och kväll då ^^ Om hon inte sticker ifrån mig på krogen!..! x)

Igår städade man och var duktig! Idag har jag varit på promenad och sedan gjort pannkakor till lunch.
Blir att sola lite  ikväll hade jag tänkt. =)

Pusselipuss

Vart tog solen vägen?

Kategori: Allmänt

Morgonen började bra med sol och kaffe ! Men nu, vart försvann solen?
Sitter nu och funderar på vad man ska hitte på, min promenadvän ligger hemma och är sjuk..Stackare! :(

I Måndags var man och shoppade i skövde med min kära Sanna, blev endel.. (A) Eller en topp, lite smink och sedan..ett par skor..och ett till par skor! Haha!
Kunde bara inte låta bli! Mina vanliga skor jag har på mig på vardagarna gick sönder i helgen så fick lov att köpa nya sådana, sedan hittade jag ett par underbara partyskor! ME LIKE!


Fast dom gör sig inte rättvisa på bilden, inte alls faktiskt! Mycket snyggare i verkligheten och på!


Sedan på Fredag ja då ska jag och min Sannis gå och få långa nya fräscha naglar på Casmara salong!
Och på Lördag blir det Feeeest! Gud vad konstigt det känns, jag festar aldrig längre! x)
Men ska bli super skoj, ny topp och nya skor..och nya naglar! Och med min favorit Sanna..Kan det bli bättre? ;D wiie!

nej nu ska tant åka och storhandla! :) Pusshajj!

Promenad! :)

Kategori: Allmänt

Igår blev det shopping i Skövde med min underbaring Sannis :D
Dock som vanligt när jag är med henne så köper jag för mkt.!
Ska lägga ut sen, köpte SÅÅÅÅ snygga skor! bara ÄLSKAR dom! :)
Ska snart ut på promenad med Zazza, var några dagar sedan nu så ska bli skoj! :)
Skriver mer senare, har lite ont om tid! Pusshej

frukost på stan

Kategori: Allmänt

Ska om en stund gå ut för att bli upphämtad av vicky och Sanna! Frukost på stan och sedan lite shopping, eller iaf ska de shoppa..eftersom att jag inte fick min lön igår..suck..!
Mysigt ska det iaf bli att umgås med flickorna! <3
Kroppen gör fortfarande mycket ont men fått tid hos röntgen och allt sådant nu iaf, väntar på att sjukgymnasten och arbetsterapi? ska höra av sig. hoppas SNART!
igår umgicks jag med mamma hela dagen lång, mysigt! :)
sedan blev det att först att åka hem ett tag och senare på kvällen dra ut och åka bil.. haha hände dock inte för mkt men träffade lite folk iaf!
idag är jag en gnällspik men.. jag har ont, inte fått mitt kaffe ännu och fick min underbara vecka imorses.. inte nog med de, fick inte min lön när jag skulle få den och mina favvo skor ( de ENDA jag använder) gick sönder igår.. ååh.. detta är inte min helg! :(
RObert skulle på möte nu på morgonen så gick upp och satte igång kaffe och sedan väckte honom.. lika trött var han :P hihi min älskling <3

helgen..

Kategori: Allmänt

helgen, ja i fredag blev det att handla och sedan åka lite bil på kvällen! Rätt lugnt!
Sedan igår blev det tacomys hemma hos oss med Lars och Jenny! Mycket trevligt, käkade och kollade på film.
på kvällen drog jag och älskling ut och åkte lite bil igen ^^

Idag började dagen med, som vanligt.. ;) jag går upp, sätter igång kaffe, klär på mig något, röker! Sedan går jag och väcker älskling och vi sätter oss och äter frukost!
Bar sedan av till Skara för att se om vi kunde hitte på något, det slutade med att vi for till Max (käk) ett gäng och sedan for vi tillbaka till skara där de alla höll på med mattias bil! Efter en och en halv timme gick jag in till Monika och satt och tjötade massor! Hon hade gjort äppelpaj som vi alla satt och käkade senare :D SUPER GOTT!

nu precis tittat på BB här hemma och ska väl sova.. trött!
Dock gött att mitt humör blivit bättre och smärtstillanden börjar små funka! Visst har jag ont men jag gråter inte flera gånger om dagen nu iaf!
Så nu kan jag umgås med folk igen! :)

Pusselipuss

social idag

Kategori: Allmänt

Idag har jag en bättre dag, dagen började med att jag och älskling käkade frukost ihop! Sedan smsade Zazza och vi tog en promenad tillsammans med hennes vovvisar. Riktigt skönt att umgås med folk igen.
Och inte bara det, jag är hos sannis just nu och är social..eller aa skriver här nu men hon är i duschen ;)
Varit på jobbet och lämnat sjukintyget så passade på att stanna här och umgås med min lille fis :)

Banken fick jag gå till oxå då min kära robert på fyllan tog fel kort och trodde det var ahns när han skulle ta ut pengar så mitt kort blev spärrat eftersom att han trodde mitt kort var hans :P Slog koden för många gånger innan han fattade ;) men får ett nytt i nästa vecka :) Älskar dig robert <3

Ikväll blir det att tvätta och laga mat, de senaste dagarna har jag varit riktig hemmfru så när älskling kommit hem från jobbet klockan..typ lite efter sju har det varit tända ljus på bordet i köket och maten har legat klar på tallriken.. (A) Jag är ju bara världens bästa flickvän.. haha ! nej men älskar man sin man så gör man! :)
Igår blev det mos, korv och ärtor :) Muuums!

Imorgon blir det att ringa vidare till alla som ska ringas till och även promenad med zazza igen tror jag :) Sedan iväg en svänga till Sofie oxå. Försöker iaf vara mer social fast de faktiskt har varit jobbigt att vara det.. Bara kännt att jag inte velat träffa folk eller umgås.. har ju så ont så jag känner mig bara irriterad.
Svårast är nästan att umgås med dem som står en närmast eftersom att de ser igenom mig.. när man mår pissigt så vill man inte visa det och det är svårt när man står folk nära att försöka gömma det.

pusselipuss

PAPPER!

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått hem alla papper från läkaren. Shiiit.
Ska nu imorgon ringa runt till sjukgymnaster och arbetsgrejjs..?
Om jag ska kunna i framtiden jobba som normala människor.. haha jag känner mig som om jag vore 100år :P
Liksom, 22år och sjukling?

iaf varit ute på en promenad med zazza idag, skönt att kunna vara lite social nu efter dessa två veckor då jag knappt vilja sett andra människor :P
Den enda som fått vara i min närhet är älskling.

nu ska jag se om jag ska slänga i en tvätt och sedan ska jag sedan se om jag ska åka till skara imorgon och lämna sjukintyget till nockes.

solen skiner men jag känner mig just nu på riktigt dåligt humör så där helt plöstligt.. kan det vara de piller som jag  äter, smärtstillanden?

jaja.. puss och kram

mkt mkt mkt..

Kategori: Allmänt

Mycket har hänt de senaste dagarna.. Eller rättare sagt, de senaste två veckorna.
Kännt mig snurrig och panik av allt som händer. Osocial och trött.

Men igår var man hos läkaren, där de skrämde mig rejält eftersom att de tog detta så allvarligt.. Vårdcentralen i skara har inte brytt sig alls när jag förklarat detta innnan och nu ska jag gå igenom massor på vårdcentralen på guldvingen..
Jag fick först tömma hela kroppen på blod ( FYRA RÖR ) hehe ;)
Sedan ska jag in på röntgen nu i månaden, träffa en sjukgymnast och en arbetspedagog.. och detta är bara för hälften av det som är fel på kroppen.
Jag kan ha en ledsjukdom och någon sjukdom i magen :/ Börjde stört lipa direkt robert hämtade mig! Rädd men glad att de äntligen tog tag i detta.
Fått starka smärtstillande och ett piller för magen.
Läkaren, ja hon började typ gråta för hon tyckte så synd om mig och jag fick sedan världens största kram när jag gick.. Hur gulligt är inte det? Hon pratade om att jag var en sådan stark person och att jag skulle ta mig långt i livet.. Vilken läkare gör så? DEN BÄSTA! :)

Men nu ska jag ta tag i mitt liv ordentligt och fixa massor, känns skönt. jag tar mig någonstans nu! :)

Skriver mer om allt annat senare någon dag!

fredag, sköönt!

Kategori: Allmänt

Jobbade idag, det gick väl.. ryggen la av som vanligt men var en lugn dag och jag fick mycket hjälp så slapp bära och sådant :)

efter jag kommit hem har jag varit på systemet, handlat, bakat, lagat mat, tvättat, solat, duschat.. Ja duktig tjej här ;)

Dock helt utan anledning tog banken mitt kort när jag skulle ta ut pengar?? :O så måste ringa och skälla ut dem på måndag! tack och lov kan jag skicka över pengar genom internet till älskling så jag får dem av honom ist :)

Robert var så sugen på chokladbollar så jag ställde mig och gjorde det.. phu... gjorde stoooora chokladbollar så aa fick göra mkt.. smet? säger man så till chokladbollar? :P

nu sitter jag i soffan och andas ut lite, min rygg och jag har.. ja sagt upp vänskapen med varandra? :P
Den vill inte alls vara snäll mot mig längre, tur att jag ska till läkaren på måndag :)

Pusselipuss

8.e mars

Kategori: Allmänt

Jobbat hela dagen, när man gick till bussen ville man nästan gråta eftersom snön verkligen lagt sig..! Massa snö och inte slutade det snöa heller.. suck!
Ryggen har varit lika jobbig denna dagen men slavat med de andra och de har fått hjälpa mig hela tiden och bära allt tungt.
Kom hem vid sju och efter det har jag handlat, lagat mat, käkat och haft in första tvätten.. som är snart klar och ska hängas upp.. vilket roligt liv man har ibland alltså ;P Fru på riktigt alltså..! :P

Käkade köttfärssås och pasta idag, mumsigt. men dock åt man för mkt och jag borde egentligen inte äta så mkt pasta eftersom jag försöker.. ja beach 2012 väntar ;)
haha ^^ Man måste försöka iaf, blivit för lat sedan jag träffade min älskling till Sambo.. Han kan ju äta vad han vill och inte gå upp ngt alls.. orättvist säger jag på det!

nej nu ska jag checka tvätten och sedan ha in en till maskin! :)
Puss

snö..?

Kategori: Allmänt

Snö..skojjar du med mig? :O visst att man förstod att det skulle komma snö men inte så här mkt :O
uff stackars min älskling när han vaknar, han som ville ha bort snön så mkt :P

och jag som vill ha min nya skinnjacka.. får ta på sig vinterkläderna igen då.. :( Korv!
Men skulle väl bli bra väder i helgen så jag hoppas att det försvinner snabbt :D

nej får väl bege mig mot bussen snart.. suck?! MIn rygg orkar inte mer..!

Aaaajj!

Kategori: Allmänt

Ont ont..ONT! Ryggen har varit mer än hemsk idag. gått upp i nacken och skit nu.. suck?
Kan det inte bli måndag nu så jag får gå till läkaren.. :(
blir ju inte lättare att man ska jobba med denna jävla skiten heller.. juh mer jag går, bär och ska hålla på..så.. aa klart det blir värre.. får se om läkaren kan ge mig något som kan ta bort det onda?

kollat precis på bb och ligger nu i sängen, hoppas jag inte jobbar lika mkt nästa vecka så jag kan få tid till annat oxå.. fasikens.. de senaste två veckorna har jag bara jobbat och haft fullt upp med det och sedan typ hem, lagat mat och sedan sova..? Min rygg behöver vila oxå för den delen.

Får se hur schemat ser ut nästa vecka så kanske jag kan träffa lite folk.. Eller folk träffar jag genom jobbet..men folk som jag vill träffa! Inte sådana som jag måste fråga.. " Kaffe eller te?"

Saknar er folket <3

trött idag

Kategori: Allmänt

Nu druckit mitt kaffe och käkat frukost, sminkat mig och klätt på mig! Pratat med Sannis oxå =)

Ska strax iväg till bussen, uff.. Trötter idag! Får aldrig vara ledig känns det som.. men men! Bara att bita ihop fast ryggen inte egentligen orkar det.
Längtar tills på måndag när jag ska in, fast jag faktiskt är nevös.. nervös att de ska hitta ngt allvarligt :P Det vill jag juh inte!

Nej, jag skriver mera senare ikväll kanske. När jag kommit hem!
Pusselipuss

Gäsp.

Kategori: Allmänt

Trött efter en dag med fullrulle. Men nu ligger jag iaf i sängen och ska sova!

Lite fullt upp med saker och ting just nu och måste försöka få tiden att räcka till, vilket jag känner nu att det verkligen inte gör :( Hinner inte med alla MÅSTEN, hinner inte med nära och kära heller för den delen..
Men snart så har allt löst sig och då kommer tiden blir bättre :)

Ryggen är lika dum fortfaranade, men på måndag åker jag iaf in för tid hos läkaren då. undra vad min dom blir ! ^^ 

tur att jag har min robert, han gör mig lycklig <3

Sorry?

Kategori: Allmänt

Denna veckan som var.. Har jag knappt varit kontaktbar känner jag :/
Varit förvirrad och stressad förra veckan för så sjukt  mycket hände och sedan hjälpte det inte att jag däckade av lite då och då för att ryggen gjorde så ont!
Denna veckan ska jag försöka göra ett bättre försök att höra av mig och svara!!

Varit sjukt stressad över så mycket men nu är endel ordnat iaf och den 12.e ska jag till läkaren igen om ryggen och resten av kroppen som slutat fungera..

Sedan har massa annat spännande hänt men jag vill inte riktigt skriva om det här ännu!

Lördag.

Kategori: Allmänt

Lördag - ensam! men har juh tvn och gottigt att käka iaf...

FULLT UPP!

Kategori: Allmänt

Fullt upp idag! Eller hela denna veckan.. besök och ärenden överallt. hunnit med mycket! Varit hos vårdcentralen och hört med dem.. Min rygg vill inte längre så.. aa värker ut i armar, nacke och skulderbladerna vill nog döda mig..? :S Mina leder vill ju inte heller som jag vill så fick en tid om två veckor..? Hos en till läkare för det var visst allvarligt..Magen vill ju inte heller.. Magsår? Plus att det blir att börja hos sjukgymnast! Sådant är livet när man fyller hela 22år ;P

Fikade på stan med Sofie idag, massa trevlig i det fina soliga vädret! Skinnjacka och solbrillorna på ;)

Myst lite med älskling i de sista solstrålarna på kvällen :) Nu ligger han och ska sova! Jag borde ställa mig och diska.. Men orka.. Gör det ngn annan dag :P

Imorgon..Aa.. Hjälp?