nelllan

lycka

Jääklar!

Kategori: Allmänt

vaknade upp som vanligt idag, utan att ha något sommarjobb..efter några timmar in på dagen.. TVÅ JOBB! haha slå den du ;)

Tack till mina kära vänner som faktiskt gjorde detta möjligt, får se vart jag hamnar nu i sommar! Märker jag efter den 8.e juni när jag ska på andra anställnings"intervjun" :D wiiehoo!

Efter varit i mariestad och kommit hem gick jag och robert och käkade kina, nu precis solat lite och ska nu träna!

Heeerrå!

snabbt inlägg.

Kategori: Allmänt

Lite snabbisinlägg.
Ätit en frukost med lättfil och havregryn och grejjer..fyfan är så mätt och ändå inte ätit så super mkt..shit! Men gott var det :D Såklart kaffe oxå ;)

Nu ska jag fixa iordning mig för att bege mig till Skara sen, för att åka med Vickanpickan till Mariestad och kolla lite på hennes jobb :D Även se om det skulle vara något för mig och även om de skulle vara intresserade av mig :)
SKa bli skoj! :)

Nepp massor att göra nu, Pusspuss

Tisdag 29/5

Kategori: Allmänt

Rejält träningspass imorse. Först träning hemma, styrka och sådant sedan blev det att gå ut och promenera i snabb takt, men på tillbaka vägen sprang jag hem och tog i allt vad jag hade uppför trapporna! Sedan lite mer hemma, kunde knappt andas..GÖTT! :D
Duscha och sedan iväg till sjukgymnastiken, där jag fick stå i trosor och bh och göra massa övningar xD hahaha!
Jag fick lite övningar som jag skulle göra och sedan får vi se vad som händer, snäll tant ändå :)
Direkt efter det luncha på stan med älskling och så! :)
Var förut på Rusta och köpte mig ett sådant där band som man ska träna med..?! Gummiband? :P
Arbeta upp mina ryggmuskler sa sjukgymnasten.
Var nyss på Ica och handlade lite nyttigheter, imorgon ska min mage få chock med en redigt nyttig frukost! :)
Bär, russin, havregryn, LättFil! mums! :)
Börjat tvätta och ska nu sätta mig igen med plugg, gud så tråkigt det är när det är så fint väder ute. jag vill ut och springa igen.. xD Jaojao!
Pusshajj!

Dimma?

Kategori: Allmänt

Varit i en dimma idag, tiden bara..försvann? Shit, när jag trodde klockan var fyra (helt säker på att den var det) var den 18.05.. ööh?! Sedan försvann två timmar..som jag trodde var..fem minuter..hm! :P

Ska strax gå och lägga mig, ska bli skönt att få sova!! Verkligen sova inatt.
Imorgon blir det till sjukgymnasiken och massa pluggande.

Var och sökte på lite texter igår och då kom en låt upp i hjärnan på mig, en låt som jag inte lyssnat på flera år! Sara Löfgren med låten "starkare". Shit var verkligen inte igår man lyssnade på den och var en stor favorit när jag var yngre, så nu lyssnar jag som en galning på den igen (A) 
Väldigt fin låt!

Var hos Läkaren idag, nu blir det ännu mera remisser.. uff?! Jag orkar inte springa mer som en galning överallt för att de aldrig finner något fel på mig.. Fick även reda på att min rygg är lite sne..fast inget som skulle påverka mig så. Skolios..?!  Något var det iaf men inget allvarligt iaf. Så.. aa får fortsätta med det jag gör och försöka hitta felet på mig helt enkelt :P haha! Puss!


knasig dag

Kategori: Allmänt

började dagen med vårdcentralen. Sedan efter det blev det att gå och möta upp Sannis vid sationen, gick till henrys och fikade, sedan gå i stan och kolla lite. :D <3
Vid tre gick jag hem, sedan efter det har det varit en väldigt knasig dag kan jag meddela :P haha!

Uff!

Kategori: Allmänt

Visste att jag hade tid hos läkaren idag men inte vilken tid, så gick upp sju för att vara där klockan åtta.
Kommer dit och då har man tid kvart över tio :P Så nu är jag hemma igen, trötter men skönt att komma upp itid iaf. ^^
JaoJao, pusshajj!

hela helgen med några få meningar.

Kategori: Allmänt

Underbara helg!
Visst att man har rööda axlar och haltar eftersom foten är svullen och ryggen gör ont, men mitt leende på läpparna går då inte att få bort! :D

Soool, Grillning, shopping, bilar, sommarland, race, underbara människor, uteserveringar, solning, frukost på balkongen, fika, åka massa bil, vara en hel helg bara utomhus! <3



vilken helg, vilken helg!

Kategori: Allmänt

Som sagt var fredagen helt underbar! Men igår var absolut inte heller dålig! :D
Lars kom och hämtade mig sedan bar det av till Skara för att hämta upp Mattias!
Åkte till Skara Sommarland och kollade på bilarna, letade upp Robert och sedan gick vi alla in på Sommarland och åkte karuseller och hade det massa skoj, var ett litet gäng som gick ihop!
Kollade sedan på mer bilar och käkade och sådant! Underbart väder oc h allt. Gud vilken dag! :D
Sedan bar det juh av till "stan", Skara :P Och tog en sallad och satt ner lite. Klockan 18.00 var det juh dax för race nere på fokus.. och gud så kul det var att se alla fina bilar och såklart så var ju robert och körde :D :D
Senare så satt vi ett gäng på en parkering och tjötade och bara njöt av den sista värmen på kvällen ! Kollade på alla bilar som körde runt, runt i stan:P
Idag har det juh varit Morsdag så bar såklart ut till min älskade Mor och sa Grattis, sedan bort till Roberts mamma som dock inte vara hemma just då men lämnade av morsdagspresenten. Sedan bort till Lars mamma då det är Roberts "andra" mamma ;) Där borta fick vi lite fika och kaffe :) Lars och Jenny var juh såklart där oxå :)
Vi åkte iväg sen till Lidköping där killarna åkte GoCart och vi flickor solade. Sedan åkte vi bort till Campingen och Jenny och Robert badade medan jag och Lars låg kvar på stranden och lyssnade på musik, solade! :)
Nu blev det väldigt mycket och lite virrigt men meeeen ;D
En bra helg :D
Pusselipuss! <3

bästa dagen på länge igår.

Kategori: Allmänt

Hade en toppen dag igår, började med att man som vanligt gick upp och tränade och allt.
Sedan väcka Robert och åka ut till hans syster och myste i solen och drack kaffe. Lekte med underbara Lova, satt i skuggan på en filt och dansade och sjöng =D
Sedan åkte vi in till stan, där vi shoppade loss ;) haha nej men robert köpte massa nya kläder, shorts..T-shirts..Skor :D Snögging!
Jag köpte mig ett par till shorts och ett basiclinne! :) Ett par GULA shorts.. haha jag har börjat fastna för färg ! :)
Sedan satte vi oss och tog en fika på en uteservering. Mysmys, åkte sedan hem och slängde i tvätt och sen iväg och handla lite.
Vid lite efter sju drog vi tillbaka till Svägerskan och där grillade vi och åt massa gott! Shit var det godaste jag ätit på år! :D Majskolvar, grillad ost, potatis, kyckling, ytterfilé, sallad, vitlöksbröd.. Ja massor helt enkelt ;) Drack vin och bara hade det trevligt !
Sedan bar det av till Skara, hem till Mattias där de hade fest! Haha! Men vi var där bara en timme kanske sedan åkte vi hem eftersom idag är det bilar och sommarland om gäller :D wiiiie!

Robert åkte för en timme sedan, jag ska åka med Lars istället för att slippa vara där så himla tidigt och bara sitta och glo för mig själv :P
Så blir hämtad vid elva kanske :)

Så ska börja fixa mig iordning , men inte lika fint väder idag juh =( KORV!

Bild från igår, i min nya shorts/klänning som robert köpte till mig :D
dock ser jag skit sur ut, men men..haha bjuder på det ;)


Puss!

sooooooooolen!

Kategori: Allmänt

Igår var man inte hemma många minuter.

Var ute hos svägerskan och solade och robert lekte med Lova i typ två timmar =D
Riktigt mysigt och varmt. =)
Drack kaffe och satt i solen och myste och bara tjötade!
Sedan direkt efter det till stan och möta upp älskade Sannis! Och hennes anders! Satte oss i på ett café och prata och njöt av värmen, blev även en tripp runt i stan.
Sedan åkte jag och robert ut till spiken och gick där och kollade lite. :)
Sedan blev det ut till Lars, där även massa andra var och sparkade boll och allt annat.. Sprang för sitt liv gjorde man för att inte bli träffad av alla bollar som flög precis överallt :P
Brände mig på axlarna (A) men gått ner idag lite iaf! :)

Mobilen låg i bilen nästan hela dagen så den var go och varm..haha lite konstig har den varit sen dess.. men men (A) Ibland orkar man inte ha den på sig hela tiden.

Nu ska jag ut och njuta av en promenad/springtur. :)

Puss!

Underbara dag!

Kategori: Allmänt

Haft en bra dag! =)
Gick ut på stan för att titta lite och där hittade Svärmor och svägerskan mig så då gick vi runt och pratade och myste på stan :)  Sedan kom även Robert och då slutade det med att vi åkte och handlade sallad och sedan drog vidare till svägerskan och satt där och myste i solen! ( Dock sprang vi och skrek när getingarna ville åt oss! Jag, Eleonor, Nina! Tre blondiner! haha! ;D )

Sedan åkte vi till Skara och hämtade en sak som Robert ska ha på Lördag! Robert tvättade sedan av bilen och när det torkade tog vi en isglass ! Mums!
Åkte hem igen och gick till en uteservering och tog oss en öl och delade på en pizza! Mys mys mys!
Nu har jag solat solarium, i ett sådant som man står upp! Aldrig gjort det men fan vad tiden gick SNABBT! haha herregud, lägger mig aldrig i ett vanligt känns det som nu! :P

Precis duschat så ska nu klä på mig och sedan röka! :)

Även köpt en jätte söt topp på Gina idag! :D :D :D Jag lycklig, länge sedan jag köpte något till mig själv utan att bestämma det innan! :) Förtjänar jag ;)

Inte tränat idag så, imorgon då jäääävlar!

nej, Pusspuss!

Försova sig..

Kategori: Allmänt

Vaknade vid sju men tänkte fem minuter till, vaknar halv tio! Paaanik! Jag sover aldrig till den tiden längre, nu är klockan halv elva och jag har inte tränat ännu.. Kanske får göra det ikväll istället? Hmm?! Jag vet inte.

Ätit min banan och druckit mitt kaffe iaf =D

Träningen börjar visa lite resultat, visserligen inte mycket men börjar få magmuskler nu och även lår. inte för att det syns men känns! Måste bara fortsätta som jag gör och inte tappa tålamodet..!!

Nej, Pusshaajjj

grillning

Kategori: Allmänt

Idag blev det grillning :D Men först blev det en svänga på stan med älskling!
Han köpte en ny keps och en t-shirt! =D

Sedan åka ut till Svägerskan, vi satt i solen medan killarna fixade en grej med roberts bil =)
Och efter det blev det hem till Magnus och Vicky, där även Sanna och Anders var och så blev det grillning! Gud så gott det var =D Lekte med vovven och satt i solen och tjötade.

Gick upp och drack lite kaffe och sedan bar det av till Lars och hämta roberts solglasögon och även där fastnade vi en stund och satt och snacka. =)

Nu är man hemma och ligger i soffan, ska väl srax sova ! Puss

Tisdag?!

Kategori: Allmänt

Seg och trött cornelia idag..
Började dagen som vanligt, sedan har man tränat och duschat.
Men hur slö som helst idag, uff! Borde sätta mig och plugga nu, får sätta igång lite kaffe igen!
Puss!

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Oj dagen har varit full rulle sedan imorse!
Började med att jag gick utanför dörren och insåg hur jävla varmt det var! :O

Sedan satt jag på en bänk i solan och pluggade vid skolan.. :) Sedan vid 12.30 ...
  • Då blev det prov! Gick faktiskt bra! :D yey till mig ;D
  • Träffa Sanna och gå istan med henne, även fika! <3
  • Kalas för käraste svägerskan, paj och kaffe där borta och massa tjöt :D
  • Åka iväg och handla !
  • Laga mat. Som ej gick så bra idag, värmeslag skyller jag på..Då det blev väldigt salt (A) haha!
  • Chill i soffan, även som vanligheterna..Big brother! :)

Men dagen har ju varit underbart varm, T-shirt hela dagen..Tröjan försvann direkt då jag var dum och hade svarta jeans på mig xD Vamt..Aa!
Fått en ny "favvo" låt oxå..Min svägerska spelade den i Lördags när de hade "förfest" hos oss innan de gick ut! Fått denna låt på hjärnan! :P
"Du måste flytta på dig" med Alina Devecerski (stavning?) . :P haha.. l!

Puss !

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag och snart gå iväg för att göra prov! Hoppas det går bra, men tro det iaf :)
Hittills idag!
  • Kaffe och Banan ( som vanligt! haha )
  • Träning!
  • Dusch!
  • Frukost.
  • Pluggande till provet.
  • Och gjort mig iordning.
Nu ska jag plugga lite till och sedan går jag till skolan. Senare blir det att träffa sannis en snabbis och efter det så blir det att åka till underbara svägerskan som fyller år :) 
Underbart hur varmt det är oxå, gå i t-shirt och det är inte ens kallt i skuggan! ME LIKE! :)
Senare ikväll blir det mer pluggande och små städa :) Pusselipuss

hmm

Kategori: Allmänt

haha!

Natt..

Kategori: Allmänt

Som vanligt har jag problem att sova...
Eller drack kaffe vid halv nio och det var väl inte toppen precis, sedan slutar det med att jag lyssnar på sketa bra musik i lurarna och sitter och dansar på datastolen klockan halv tolv på kvällen.. (hehe)
Sedan kommer jag in på låtarna som berör mig och då kommer alltid bloggen upp för då börjar man tänka och känna massa saker.

Så borde egentligen stoppa här för.. Aa..! Jag borde sova för ska träffa mamma imorgon och ska försöka hinna träna innan det så måste upp tidigt.

Puss!

inget svar.

Kategori: Allmänt

När jag pratade med min Älskade mor förut idag gav hon mig en fråga... och jag kunde inte riktigt svara på den och har nu gått hela dagen och tänkt på detta.
Ger mig nästan skallebank, slutade att jag pratade med min Sanna och som alltid kommer hon med de bästa svaren! <3
Men går fortfarnade runt och tänker och grunnar på detta..! eftersom det är något jag måste komma på själv till en viss del..
Haha..detta inlägget kommer ingen fatta förutom Sanna och Mamma! x)


Puss<3

vilken dag och den är inte slut än.

Kategori: Allmänt

Började dagen med att vakna vid halv sju.. Gick upp strax efter och satte igång kaffe.
Sedan blev det att :
  • Dricka kaffe och käka banan
  • Gå ut med vovven på morgonpromenix.
  • Göra sig iordning.
  • Plugga lite till innan provet.
  • Gå hem med Vovven till sin riktiga matte
  • Gå till Skolan.
Väl i skolan, ja då hittar jag inte min lärare. och det var inte bara jag, utan ingen visste vart han var :P
Så satt och väntade i en timme sedan så sa en av de andra lärarna att jag skulle ge upp och ringa vid halv tolv för då MÅSTE han vara här pågrund av lektion.
Så då gick jag till min stackars vän som ligger på sjukhuset här i Lidköping. Tog med mig ett kort och lite choklad! :)
Satt där i nästan två timmar och på den tiden fick jag även tag i min lärare!!
Tycker hemskt synd om dig S ! Krya på dig !

Sedan gick jag iväg mot skolan och då var klockan typ kvart över tolv..Då kom jag på att jag inte ätit något mer än en banan så gick jag köpte en macka som jag smaskade på medans jag fortsatte mot skolan. Gjorde provet vid kvart i ett och var klar tio över ;)

Nu har jag satt på kaffe och ska få upp min älskling :D Pusshej <3

God Natt!?

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått min dagliga dos av Big Brother och nu blir det strax att sätta sig och plugga lite till inför imorgon. :)
När man är ute och går med Vovven ser man allt många konstiga muppar... HAHA!
Folk som går med solglasögon klockan tio på morgonen i regn? :P Andra muppar med för den delen... ^^ hahahah! Jaojao!

En sak som man fått lära sig är att vissa saker måste man bara acceptera.
Man är inte perfekt och man gör vissa fel ibland. Livet kommer alltid gå upp och ner. Ibland kommer man tro att man är gud och dagen efter kan man tro att livet är något dumt påhitt som självaste Gud gjort för att underhålla sig genom att plåga en.
Man kommer att ta fel stig många gånger och hamna helt fel, men då får man helt enkelt hitta tillbaka eller vem vet, hitta en ny stig som leder till något bättre än vad man tänkt sig från början.
Även kommer många hinder finnas, men man får helt enkelt ställa sig på benen igen och gå vidare.

Jag har varit på för många fel stigar, jag har gått åt helt fel håll..till och med gått tilbaka på fel väg.
Men utan det hade jag inte idag varit där jag är nu. Jag hade inte haft mina fina vänner, jag hade inte haft min underbara fästman och hade förmodligen inte hittat min älskade änglamor.
Och när jag tänker  tillbaka så är alla de saker man fått gå igenom värt det för att ha så många fina människor i mitt liv idag. Många saker som hänt är visserligen i garderoben och får mig ibland att må dåligt men jag kommer ta mig igenom det en dag och av varje smärta som man klarar så blir man bara starkare.
Det som inte dödar, det härdar sägs det juh och det stämmer rakt igenom :)

Puss!

Tisdag 15/5

Kategori: Allmänt

Hänt mer under dagen då... förutom plugg.
  • Varit ute på promenad med Nova ( 3ggr än så länge)
  • Diskat och plockat.
  • Svärmor med Gubbe kom hit, hämtade sin stege och så fick vi korv och järpar från Scan av dem :) Även lite bröd!
  • Lagat mat. 
Nu blir det att springa ner till Ica för att köpa kaffe, annars kommer jag mörda någon imorgonbitti... Då kommer provet gå åt h-vete kan jag meddela ;)

Puss!

plugga...

Kategori: Allmänt

Idag blir det plugg som gäller bara jag käkat upp frukosten.
Dagen än så länge! :)
  • Kaffe och Banan ^^
  • Träning hemma, plus lite övningar för att sträcka ut muskler.
  • Hämta Novisen (vovve)
  • Promenad med henne.
  • Duschat.
  • Kaffe och frukost (äggröra)
Hunnit med lite iaf, plus att jag nyss spillde ut massa kaffe på mig själv och kudden..attans! Gjorde en Sanna ;) (MOHAHAHA)

Massa plugg idag eftersom provet är imorgon, börjar bli lite nervös men det ska väl gå bra :)
Har Novisen tills imorgon så kommer bli lite raster med promenader iaf, skönt för huvudet att få lite luft då och då .

nej nu ska jag väl se till att käka upp och dricka upp mitt kaffe =)
PUSS

Big Brother

Kategori: Allmänt

Som varje kväll förgyllar Big brothter Tvn klockan 22.00. SItter med min mysfilt i soffan med datorn iknät.
Dagen har varit fullrulle så sitter och njuter av att slappna av. 
Ryggen har varit besvärlig idag men det får funka. :)
Imorgon ska jag hämta Nova och vara hundvakt tills på onsdag =D Mysmys!
Kommer jag ut på promenad oxå, dock åker väl Roberts regnjacka på..Som för den delen är GIGANTISK på mig men men..Skitsamma om jag ser lite dum ut..haha ;D Slipper regnet iaf.!

Fast det varit mycket som gjorts idag har det varit en skön dag, gått utan smink och bara gjort massa saker hemma. Mest pluggat men även hunnit med bakning och diskning, tvätta och som jag skrev innan så har jag ju även tränat. ^^
Jag är en redig hemmafru, även hunnit med mys med älskling, spelat även lite kort och bara myyyyst!
Jag hinner med massor om jag bara vill! Känns till och med bra med provet på onsdag, har juh imorgon på mig oxå så det kommer förhoppningsvis gå bra om jag bara kommer ihåg saker i rätt ordning :)

SANNA OCH IDA: JAG SAKNAR ER! Bara så ni vet flicks ;) <3

PUSSELIPUSSS!

pause.

Kategori: Allmänt

Har prov på onsdag så sitter med det och hjärnan dör snart eller något. Sitter med mitt kaffe och skriver massor om atomer och skit ;)

Men har hunnit med träning, dusch, frukost och nu plugg.. Men måste fortsätta..Ska väcka älskling om en 30min typ.

Hundvakt imorgon åt Nova oxå! :D Mymys på henne! =) <3

söndag..redan?

Kategori: Allmänt

shit varit fullrulle denna helgen så fattar inte att det redan är fredag och robert ska jobba inatt..?!!
Idag har vi varit ute hos svägerskan, även svärmor och hennes Bert var där :)
Drack kaffe och satt ute i solen! mysmys!
Dock igår fick jag ont i min högerarm.. Varit super känslig med viss beröring..men men det går väl över hoppas vi på. Även ryggen känns endel idag men det går väl oxå över hoppas vi på ;)
Håller på med mina övningar och sträcker ut mina muskler i nacke och armar/händer :)
Sedan ska jag väl få av sjukgymnastiken oxå sen den 29.e !

Imorgon blir det plugg aom en galning..Uff? haha japp men måste juh görat!
ska väl väcka älskling snart oxå, han somna redan vid lite efter fyra. ^^

Pusshej

Lördag.

Kategori: Allmänt

Hej.
Igår blev det att träffa Mammsen :) Och missarna hade fått misseungar :D SÖÖÖÖÖÖTA!
Värmde så där extra i hjärtat när jag såg min älskade Alice ligga hos dem och vara duktig KattMamma. :)

Sedan direkt efter det drog vi oss till skövde för bilträff och sedan ut till Tibro och kolla race, rätt roliga bilar som körde men sedan så blev det för kallt så vi åkte hem och myste i sängen med film och massa onyttigheter som kakor och skit.. Inte okej men GOTT ;D

Nu idag har vi inte gjort alls mycket , eller för ca någon timme sedan började vi städa så nu är det rent och fint :) Me like. <3 Nu får vi se vad som händer, när man har lite pengar denna månaden blir det mest att sitta inne ^^
men nu behöver jag mat så...
Pusshej

Goooood Morgon!

Kategori: Allmänt

God Morgon! =) Skulle gått upp vid 7.30-8.00 men Robert gick och la sig så sent nu på morgonen så jag låg kvar en stund till och väntade tills han somnat.

Men har hunnit med rätt mycket ändå denna morgon! =)
  • Kaffe + Banan
  • Tränat (hemma dock)
  • Gjort mina övningar som jag fick hos vårdcentralen (sträcka ut musklerna typ)
  • Duschat
Och nu ska jag slänga i en tvätt och sedan göra sig lite iordning iaf, fast det är jätte tråkigt väder ute!!
Vänta på att älskling ska vakna sen. Dock lär han sova länge eftersom han gick och la sig kl 8.00..

Pussshej

övertrött?

Kategori: Allmänt

Sov länge idag, så är pigg nu på kvällskvisten..Fast ändå trög i huvudet då inte huvudvärken försvunnit ännu.

Dagarna går så snabbt nu för tiden, känns som om jag inte hinner med..Pang och så är det helt plötsligt dax att typ göra middag och sedan helt plötsligt är klockan 22.00 och Big Brother börja..? huh?
Och chock fick jag för några dagar sedan när jag insåg att det inte är ens en månad kvar tills jag fyller år? Var det REDAN ett år sedan jag firade? Jag hänger verkligen inte med.
Men jaojao, 22 kan väl vara en rolig ålder men sen så vill jag faktiskt stanna där :P haha ^^
Jag kan vara 22 i typ...10år? (A)

just nu måste jag sluta fokusera på lägenhet och allt annat och verkligen börja ta tag i plugget och mig själv. OCh börjat med båda denna veckan. Skickade förut till läraren om att jag vill ha två prov nästa vecka, känns bra :)

nej nu ska jag vara nörd och titta på de braiga serierna som går på nätterna ;D
Pusshej

Huvudvärk.

Kategori: Allmänt

Förut idag var Sannis och Vicky hos mig =D drack kaffe/te och tjötade på :) mysmys!
Sedan efter de åkte hem blev det middag och sedan börja tvätta. Myst framför tvn med robert oxå :)
Dock har jag ont i huvudet och sedan är det något med ögonen, måste halvt blunda hela tiden för att jag reagerar extra mycket på typ ljuset från Tvn och Datorn? hmm..Könsigt :P

jaojao, pusshajj

torsdag och regn

Kategori: Allmänt

Regn Regn!
Igår var det oxå regn och det gick jag hela vägen ut till Ågårdskogensvårcentral.Uff!
Men var hos arbetsterapin eller vad det heter..Hon kollade mina handleder och sådant.
Jag har visst överrörliga handleder och sådant..?! Extra böjbar? :P Men det kan iaf vara ett problem, därför jag har ont. Även är jag väldigt spänd i mina muskler. Hittade även en liten infektion i mina armar..Båda sidor..visste jag inte ens själv :P Gjorde skit ont när hon tryckte på skiten! haha. Men hon hämtade en sjukgymnast och det skulle hjälpa med lite salva. ^^ Infektionen är från nockes eftersom jag hållt på att bära tunga backar och sådant.
Även kom hon fram till att jag har svaga nypor/händer. jag skulle ha typ styrka 250 men jag var på 120 :S
Så jag behövde träna upp det hos sjukgymnast. Men mina triceps?! (stavning) som jag hade infektion i var som en knutte sa hon xD Hahaha....! första gången någon kallat mig muskelknutte iaf :P
Var även på min egna vårdcentral efteråt och där gick det bra..fick super mycket hjälp.. TACK! <3
SKa till min sjukgymnast den 29.e hoppas hon är lika bra som hon jag var hos igår. =)
PUSSHEJ!

vårdcentral-helvete!

Kategori: Allmänt

Jahopp då gick jag upp tidigt imorse för att gå till vårdcentralen som ligger ändå ca 25min bort att gå.. (typ)
Och istter där och väntar och hade tid klockan 10.00... När klockan är kvart över så började hon som tog betalt hjälpa mig att leta efter dom för att de ännu inte kommit..
Jaha..vi hittar dem vid ca 10.25..Ja då har de tytp glömt av mig och säger att de skulle ge mig nya tider och grejjer.. Den ena får jag komma till imorgon som avtalad tid fast hon fick ändå boka om mig för hon hade tagit bort mig utan säga något till mig?! Öööh! Sedan andra sjukgymnasten henne får jag vänta på i TRE veckor TILL! redan väntat 2 månader för i helvet..! Åh jag blir sååå förbannad!!!!!!

7 Maj 2012

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan och myser, pause i BB just nu så tänkte slänga in ett litet inlägg.
Träffat min underbara vän Sanna idag, frukost och mys på stan =D satt ute i solen och drack kaffe och tjötade massor!! Sedan gick vi runt och bara hade kul :) <3
Annars bara gjort vanliga sysslor som måste göras varje dag här hemma :P
Diska, plocka och laga mat.. Sedan såklart vara mänsklig väckarklocka åt robert ^^ Haha...
Imorgon blir det vårdcentralen för sjukgymnastik..Tjoho? Även på onsdag har jag TVÅ tider. Hoppas de finner något jävla fel på mig någon gång. jag är trött på att ha ont nu. :P
Vill kunna vara normal annars får de väl sjukskriva mig och det har jag faktiskt ingen lust med :S
Pusspuss

helvetet bryter lös.

Kategori: Allmänt

Skriva av sig är bra men kan ge många..onda miner?
Men jag är en person som står för vad jag tycker och tänker. Det värsta som finns är falska människor, fega är vad de är..
Finns så många som tror att de kan säga vad de vill utan konsekvenser. De har inte tagit reda på all fakta innan de öppnar sin stora käft. försöker förstöra för andra människor, varför inte bara leva sitt egna liv och sluta försöka förstöra för andra för att deras egna liv är ointressant..Why?

Och nu kommer de onda minerna...
Som sagt har jag aldrig fattat varför folk säger upp vänskapen utan att prata med personen ifrågan om det? Man får höra det från annat håll..Eller Aa typ fjanta sig med facebook.." Aa nu har jag tagit bort dig så du är inte min vän längre" Vad är det för omogen skit? Varför inte bete sig som en vuxen människa och prata med personen du stör dig på och förklara normalt " Jag känner att du och jag inte kommer bra överens så jag kommer inte höra av mig mer men vi kan bete oss som folk och kanske säga hej eller försöka ignorera varandra men på ett snyggt sätt" ...? Hallå vart tog den mogna stilen vägen? jag känner nu flera som gjort denna fb-grej och även visat sitt beteende på krogen..Jag har blivit indragen i någon skit om något som jag inte har med att göra? Trodde jag verkligen kände dessa människor men de har blivit som fjorton år igen och jag fattar inte grejen med det? varför inte bara vara ärlig..Det är det enda jag varit mot dessa.. Jag har hela tiden förklarat hur jag känner och så vidare...Sedan har de valt att inte höra av sig efter vissa meningar och jag har gått med på det för att jag tvingar då inte en människa att umgås med mig..helvete heller men jag kan iaf vara ärlig och säga som jag tycker..Varför kan inte ni? Är det för att ni vet att det är ni som gjort fel och har svårt att ta det? Hade varit roligt med att svar men tror dock det skulle bli falskt.  tyvärr...

Att försöka förstöra för andra är fan det hemskaste man kan göra mot en person, speciellt om man varit vänner innan. Så jävla dåligt är det..! Jag hoppas att dessa människor skäms för sitt beteende. Att såra andra människor med FLIT! Hur fan tänker man då? Finns då något snällt i en sådan människa? Speciellt någon som varit din vän, som du skrattat med, som du har minnen med..Som fått dig att må bra! Det är INTE okej! Hoppas ni en dag kommer fram till vad ni gjort och vad ni har förlorat.


Vänner behandlar man med, respekt, kärlek och ger varandra många skratt tillsammans.
PUNKT!


Blåsigt.

Kategori: Allmänt

Tvättning idag med ;)  och ut vill jag inte, blåser och kallt juh. :( Vart tog värmen vägen?
nej inte gjort mkt idag alltså, mest slappat i soffan och tvättar då.. Hängt in lite kläder som hängt på under natten på tvättställningen.
Ska väl checka om maskinen är klar så man kan slänga in i till tvätt.. min 4.e idag i så fall :P haha jag är tvättmästare :P
Pusspuss

God Morgon världen.

Kategori: Allmänt

Började dagen med att direkt slänga in en tvätt i maskinen och vika alla kläder som blivit torra över natten ! druckit kaffe och käkat banan!
Igår gjorde jag som sagt iordning hela min garderob, hängde upp kläder i en viss ordning och vek (vikte?! :P ) alla linnen och byxor fint. NICE!
Tänkte ge mig på roberts byrå idag..för annars blir det aldrig gjort ;) haha!
Japp, jag har fått städfnatt här hemma men nu jävlar ska jag få bort all onödig skit som bara ligger..kommer visserligen ta ett tag men..det får det göra :D Höll juh på i tio timmar igår så bara fortsätta idag ;)

Saknar min Sannis så hemskt mycket :( Inte träffats på flera dagar nu! KORV! <3
men får se vad vi kan lyckas med i helgen! :)

Nej nu ska jag börja rota i roberts byrå :P

PUSSHEJ

BÄST!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag den bästa dagen på.. aa jag vet inte, helt klart bästa dagen på länge!
Började med frukost med älskling, sedan gick vi in till stan och hämtade ut ringarna! =D
Och efter det blev det att sätta sig på en bänk i solen och bara kolla på människor och tjöta lite.
Gick hemmåt sen och satte oss på gräsmattan utanför oss. pratade lite med grannen och njöt av solen :)
Ville hitta på något så åkte och handlade och åkte ut till båthamnen! =D



MUMS! Där låg vi ett bra tag och bara myste i solen. Robert låg i mitt knä och jag kliade honom i håret medans jag solade! och sinnesjukt varmt var det juh oxå, UNDERBART! robert tog av sig till bar överkropp så varmt var det!
Sedan begav man sig hem och vi satte oss i solen och delade på en öl på balkongen!
Robert fick lov att sova lite innan jobbet så medans han sov gick jag ut och promenerade/joggade en timme =D Direkt efter jag kom hem ringde Zazza så åkte med henne ut en bit och där vi lekte kurragömma med hennes hund..fyfan vad jag sprang xD (TRÄNING) mysigt!
Hem och duschade och väckte sedan robert, satte oss på balkongen när solen var påväg ner (solnedgång) och drack mjölk o käka bulle! <3

Bra dag - JAAA! <3


Och idag, ja då har jag bara städat, tvättat och gjort iordning massa skit. Fyfan vad jag håller på, men imorgon blir det nog klart..och jävlar vad gött det kommer kännas då. gjort iordning hela garderoben min och massa annat, ME LIKE! Nu snart kolla på Big Brother och njuta av att slappna av en sekund :P
PUSS <3