nelllan

lycka

Göteborg <3

Kategori:

Underbart, att få komma iväg ihelgen! Blev mycket shopping för min del... Tror det var..öhm flera flera år sedan jag köpte såpass mkt olika på en gång.. Ändå gick det la inte på mer än 1600kr men för mig är de mycket. Fick ett par leggins, en funktionsjacka (bra på jobbet oxå), en BH, två typ toppar/t-shirts, ett par converse, en scarf, en ring och två nagellack...tror de var allt :D 

Per som alltid spenderar...hittade nada :'D eller ett Tvspel men de köpte han strax innan vi åkte hem igår. Haha! 

På kvällen mötte vi upp Zaka, gick till jensens o åt massa gott! Glass i stora lass ;) 

Igårkväll vsr det kalas för svägerskans lillkille som fyllee två på tisdag. Mycket mysigt :D 

Nää..måndag..vilket betyder ny jobbvecka! 
Pusshej 

Onsdag

Kategori:

Nu har mer än halva denna jobbvecka gått, bara två dagar kvar! :) 
På lördag åker jag o Per till Gbg, shoppa o bo på hotell! Det är vi värda! Ska bli så skönt att komma bort o göra något skoj! Så skönt att jobbet flyter på o pengarna äntligen kommer in som de ska igen!  Får hoppas att man får jobbet över sommaren oxå, får svar nästa vecka! Men om mina kollegor får som dom vill så kommer jag få det! :)  

Förkyld dock men nässpray som överdoseras så blir det säkert bra ;) Mer synd om Per som får sova bredvid en snarkande gris :P haha! 

Nä nu ska jag rolla soffan..igeen..jäkla vinterpäls som rent av dräller av katterna...

Puss! 

Lördag

Kategori:

Hajjemään, tiden rinner iväg när man jobbar mån-fre. Äntligen lördag men inte kunnat sova på fyra nätter så.. Tröttis är bara förnamnet! 
Just nu ligger jag i soffan o försöker finna orken att gå o börja städa lägenheten..behövs verkligen! Men Charline kollar på mig o säger med sin blick "snälla ligg kvar en stund till så jag slipper vara ensam". Ellee ja.. Det är vad jag vill tro att blicken betyder ;) 
Eftersom Kompact varit på mig heeela morgonen o förmiddagen så förtjänar C mig en stund själv! 

Denna dag kommee nog bli rätt seg o trökig, nästa helg kommer bli bättre då det är löning plus kalas för svägerskans lillkille som fyller två! 
Så mysigt när alla samlas <3