nelllan

lycka

HATA!

Kategori: Allmänt

Tänk om man kunde få någon jävla hjälp från vårdcentralen någon gång.. om de kunde någon gång hitta felet på mig..
Febern ger sig inte och jag får snart panik av att må så här. eller har panik!
jag vill bara bli frisk..kan jag bara inte få bli det :'(
Jag pallar inte detta mera.. Att inte kunna äta..att stå upp är ju fan jobbigt. snurrar i hela skallen och allt..
KORV på allt säger jag!

Socialhandikappad blir man av att bara få lov att ligga i soffan, enda kontakten är på telefon med folk.
jag vill gå utanför dörren, kunna njuta av solen och kunna umgås med mina vänner! :'(

Utan robert hade jag gått under <3

Feber helvete

Kategori: Allmänt

Kul att febern har gått upp då!
Inte rört mig från soffan knappt idag heller.. Fan borde inte febern gå ner om man ligger ner hela tiden?
Nä får åka in imorgon igen.. jag får panik här hemma.!

Dödförklara mig tack!

Kategori: Allmänt

Helt död, inte kunnat ta mig ifrån soffan idag! :(
Halsen har svullnat igen så kan typ inte röka, rökt EN cigg sammanlagt idag!
Jag kommer när som helst att börja gråta. Jag känner inte suget på samma sätt som andra gör tror jag utan att jag blir annigen arg, ledsen eller förstörd typ..!
ska försöka röka en om en stund, om det går och jag orkar gå ut till balkongen. direkt jag ställer mig upp snurrar hela skallen, huvudvärken blir värre och febern gör mig knäsvag.

lärt mig en läxa iaf, jobba inte för länge med feber..! Herregud, känner mig hjälplös här hemma!
Orkar inte ens göra någon mat till mig själv..! Robert gick upp vid efter sju och så lagade han mat sen vid åtta eller något.. Då har jag ändå varit vaken sedan.. tio?! Käkat 2 mackor på morgonen och sedan har jag inte orkat ta mig upp från soffan..!

nej, nog om synd om mig kanske.
men att ligga i soffan hela dagen och titta på tv gör mig tokig.. Är ingen som ligger stilla och sover hela dagarna.! Jag vill jobba, städa, ut och gå.. och sedan på kvällen ligga i soffan och slappa.. INTE hela dagen/kvällen!

hahaaha, ojh vad det är synd om Cornelia här! ;)  Eftersom att robert sover hela dagarna får någon komma hit och ta hand om mig medans han sover tycker jag, hålla mig sällskap och göra kaffe eller te åt mig, spela kanske lite kort i soffan och klia mig i håret så att jag inte tänker på huvudvärken! ;D

Pusspuss <3

PISS DAG!

Kategori: Allmänt

Sjuk på högsta nivå och detta gillas inte. Kroppen har nu gett sig efter allt jobbande med feber och förkylning.
Vårdcentralen högg sönder min arm idag oxå, tog blodprov både i arm och fingrar...! Slutade med att jag nästan svimmade och fick ligga med bena i högläge. suck.. Där satt jag upp och ner med min spy-påse.. vilken måndags-mys!

Nej julmusik och sova ! <3

Förtvivlad

Kategori: Allmänt

Trötter, sjuk och fruktansvärt äcklad av vissa människor. hur man kan tro att man kan behandla människor så här? Det är sjukt, ett sjukt och äckligt beteende! Och jag har tröttnat, det är en sak som är säker!


Phu.. få ut ilskan lite.. helgen har sprungit iväg.. i fredags blev det..hm..Film?! inte riktigt säker faktiskt :P men tror det!
Sedan i lördags, upp vid SJU på morgonen för att bege sig till Ishallen och åka skridskor med Älskling, Sannis och Anders! :) Var faktiskt riktigt skojjigt. :) Höll mig på bena alla utom en gång.. och då höll som tur robert i mig så föll inte så hårt ;)
Sedan drog vi fyra till Nockes och tog en morgonkaffe och jag hämtade den lilla presenten och beställt, En Hjärt-tårta som det stod " Jag älskar dig" ¨på till min Älskling! :) Varit tillsammans i NIO månader redan, sjukt vad tiden går. Sedan for vi till hans garage och han plockade ut det. för det skulle ut till mina föräldrar och där stannade vi kvar i några timmar, fick super god mat där så det receptet ska jag sno! ;D Men vi var totalt helt slut, somnade nästan där ute så vi åkte hem och la oss i soffan och sov i två timmar för att inte somna för tidigt, så gick upp vid sju halv åtta och drog igång film, tände ljus..åt tårta och kex och ostar! :)

idag blev inte som tänkt, skulle träffat roberts familj och fikat men jag och robert är sjuka..eller varit hängiga hela dagen och jag har haft feber och huvudvärk precis hela dagen.. Älsk är förkyld! :(
Men han är på jobbet nu! :(
jag mår super konstigt, tror det är febern! :( Kooorv på det!

hmm..!

Kategori: Allmänt

Undran är stor vem som verkligen läser min blogg..! Brukar inte kolla hur många visningar den har för jag tänker faktiskt knappt på att någon skulle ta sig tiden att läsa men vet juh några få men vem är de andra tro? hmm!
Haha, jaja..! En nyfikenhet som jag aldrig kommer få reda på så varför slösa energi?


Jobbade idag men dagen började med att äta frukost på jobbet innan jobbet ;) häng med där du! Med Flizan! :) pratat om så länge att vi ska göra det så idag blev det av, massa mysigt. Gillar den tjejen skarpt. Gud så man skrattar ihop med henne när man går och flummar på jobbet. Eller typ pratar med sig själv.. ;)
Var en rätt så jobbig dag på jobbet men det gick ändå :D

kom hem, käkade och så sedan kliat en viss robert i håret...! som vanligt ;) hinner knappt sätta mig ner innan han slänger ner huvudet i knät på mig och vill bli kliad! ^^  hmm, kanske borde ta betalt? skulle jag tjäna massor på! :O haha <3

Sitter nu som vanligt ensam i lägenheten vid denna tid..! lyssnar på allmänt sorlig musik och så men det behövs.
Fast nu gick värsta partylåten igång..haha och som vanligt växlar mitt humör och jag sitter och små hoppar på stolen till musiken! haha, en gång dansare...alltid dansare.. kan inte råför hur musik får mig att reagera. jag kan inte sitta still om det kommer en riktigt shake it låt ;D hahaha!
Att jag inte är normal..det har jag vetat lääänge! Därför man antingen hatar eller älskar mig..finns inget direkt mellanting tror jag :P


* Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma* - kapten röd -


Pusspuss och godnatt!

I got you..!

Kategori: Allmänt

Underbar låt..!


Livet är en karusell, som både snurrar åt alla håll och går upp och ner.
Känslorna går runt, ena studen kittlar det i magen och andra sekunden känner man sig rädd och mår illa.
Man vet inte om det är bra eller dåligt.
Ena studen skrattar man, medans andra sekunden gråter man .
Känslorna har varit lite kaose nu i höstmörkret. Vill bara krypa ner under täcket och gråta ihjäl mig ena studen medans andra så hoppar jag runt och skrattar och tycker att livet leker.

Mycket som händer runt mig just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det?
Livet skrämmer mig mycket ibland, mycket press från alla håll men försöker stöta bort det och leva i nuet men det är svårt.. Ibland kollar man bakom sig och då kommer det hemska minnen och mycket speglar sig i drömmarna man har på nätterna.. Gillas inte..!

Sedan som nyss, pratade i telefon med min  underbara vän och allt kändes helt plötsligt bättre.
Eller som när min bästa vän Ida varit här hos mig i helgen, gud varit så lycklig över det. Har skrattat, myst och pratat om allt och inget. Tiden flög dock förbi för fort :( <3

Fast tiden går för fort alltid just nu, åren bara flyger förbi.. Tyckte nyss jag var fjorton/femton och flyttade till Skara, nu sådär sex-sju år senare har jag bott i sjukt många lägenheter, haft flera jobb, varit uppe i fjällen, och gått igenom flera förhållanden. Liksom vart tog åren vägen? 
Är 21år, egentligen i min bästa ålder men känner mig som en tant... kallas även detta..(hehe)
Jag vill bli sju år igen, då man hade inga större problem.. Mer än om man var kär i en eller tre killar..Om snögubben blev tillräckligt stor eller om man hade finast ryggsäck..! (hihi)  

Önskade helt enkelt att allt kunde vara lite lättare ibland..
men jag har mina änglaföräldrar, min sambo och mina vänner som jag älskar ! <3

trött..

Kategori: Allmänt

Vissa saker förstår man sig inte på..och kommer nog aldrig göra heller..!
Orka..?!

JAAA!

Kategori: Allmänt

För att imorgon kommer världens bästa Ida till mig! Håller på att längta ihjäl mig!
Vill egentligen sova så att det går fortare tills imorgon men är för pigg och ivrig för att kunna somna..! :P haha!


MYYYYYS! :D <3

Ensam fredag!

Kategori: Allmänt

Denna fredagkväll spenderar jag ensam..Robert jobbar! :(

Men i förmiddags så först träffade jag Flizan ute på stan och sedan tillsammans så gick vi till Ullis!
Henne har jag inte träffat sedan hon slutade ! Vi fikade och satt och tjötade i flera timmar, hur mysigt som helst. Drack kaffe och åt kaka! :D Måste göras om, tycker så mkt om dessa människor!! :)

Sedan när jag kom hem började jag städa, diskade, dammade, dammsög och skurade golven och bäddade sängen! Plus poäng till mig ;) Lagade sen lite mat till mig och älskade R <3

Han åkte vid halv sju och efter det har jag tittat på tv, Även Idol! Åh gud jag grät till tre låtar! x)
Sitter nu och lyssnar på dem på datorn! haha!
Har även druckit te och målat naglarna.
Nu vet jag dock inte vad jag ska göra? hmm..
Hostar och känner mig helt slut i kroppen fortfarande.. Har ju jobbat fast jag varit sjuk =/ Inte alltid det bästa men pengar är just nu mer värt än hälsan! Julklappar ska köpas för nästa lööön!
Ska bli så roligt ! Ser så ifram emot detta!


Här om dagen, när jag faktiskt satt på bussen.. ( lite smått pinsamt ) så började jag nästan gråta..Men inte av sorg utan av lycka.
För att jag satt och tänkte på en person eller rättaresagt två som berört mig mycket. Nu börjar jag faktiskt nästan gråta igen.
Två personer som tagit mig till sig, liksom mig.. Lilla obetydiliga mig.. De har egentligen ingen som helst tvång till detta men de har tagit mig i sin famn och ger mig en sådan kärlek.
Två personer som jag idag kallar mina änglaföräldrar. För de är som två änglar som kommit från himlen, de tog min hand när jag stod på botten och drog mig upp till ytan igen.
Jag kommer aldrig kunna förklara hur och varför det blev så här, men det bara var så natruligt.
Jag hyllar dessa starka människor högt, och de är nog inte medvetna om vilken styrka de har, vilka underbara energier de har.. Speciellt tillsammans! Tack för att ni finns i mitt liv, ni har gjort det komplett! <3



Tack till alla personer runt mig som gör mitt liv så värt att leva <3