nelllan

lycka

v36

Kategori:

Nu börjar det ändå närma sig, dock blir tålamodet dåligare och dåligare :P 
Inte blev det bättre när Pers bror fick sin lilla dotter i måndags :D Fick träffa henne igår, seriööst, hur liten och söt får man vara!!?  Längtan efter våran egna lilla plutt är gigantisk <3
 
börjar bli tungt nu, eller varit länge men nu börjar det verkligen bli det. haha :P Sover så sjukt dåligt och vill egentligen bara ligga i sängen hela dagarna. Man lever som i en bubbla. I een bubbla av ignorans. Man orkar liksom inte bry sig om andra. Vilket jag inte är van vid att känna.  
jag hoppas många saker/beteende hos mig själv försvinner sen när plutten kommit ut. Vissa sidor gillar jag inte liksom. 
Men ändå  så kommer vissa stanna, man inser ju vart man har folk när man är gravid. Man liksom får någon sort av smittsam sjukdom när man gravid (hehe), eftersom man inte orkar eller är lika rolig längre så duger man inte heller i alla situationer. 
jag är fruktansvärt glad att jag hittat A, en tjej som oxå är gravid..hon bor tyvörr långt ifrån mig men vi skriver varje dag. Så mycket som man kan ventilera ihop. Utan henne hade denna graviditet varit mycket jobbigare och mycket mer ensam. <3 
 
Har ett samtal som jag måste ringa, vilket jag har ångest över. Vetrinären. Charline ska få komma till sin mamma i himlen. Sitter och tittar på henne nu.. hon sover 1,5 meter ifrån mig. hon är så himla vacker katt. varför kan hon inte bara sköta sig? Varför kissa inne, varför bajsa utanför..varför riva på väggar, skåp, dörrar, möbler.? Varför vara så osocial? varfööör?? :( 

Ge mig September

Kategori:

Nu vill jag allt ha September! Vet inte riktigt vad den lille krabaten gör där innne :P
Men ont gör det iaf. haha.
Mycket nya obehag och smärtor. Inne är vad jag är för det mesta. Klarar av att göra en aktivitet om dagen typ :/ Så antingen gå en svänga på stan eller ta en dans med dammsugaren. sedan blir det ligga ner. sammandragningar och annat aj direkt.
Är liksom fast i min kropp. Men man får tänka vad man får ut av det, en liten älskling <3
 
Drömde en hems dröm inatt.. Att jag födde och sedan när vi kom hem fick bebis ett krampanfall blandat med att det rann blod ur ögonen :S Snacka om att jag hade panik i drömmen!
Måste betyda  något om allt nytt som kommer hända i livet.
 
Nu snart kommer de börja bygga våran bil, åh vad jag längtar! :)
Börjat kolla på hus oxå har vi gjort, kan ju ta evigheter att hitta ett som man verkligen fastnar för och känner att man har råd med. När man skaffar hus så ska det kännas rätt, där ska man ju bo sen tills man hamnar på ålderdomshemmet eller dör (HAHA).
Men det bästa med allt är att jag och Per verkligen klickar i alla tycken. vi kompliterar varandra så bra! Så när vi ska göra stora beslut så gillar vi ofta samma men ändå ser saker på olika sätt så vi får en större bild av det hela! 
Jag älskar honom till månen och tillbaka <3
 
Dock kommer ett jobbigt beslut att snart göras. Charline kommer få somna in. :(
Per avskyr henne och jag kan inte klandra honom..hon avksyr honom med.
Men något är fel med henne. Hon vill kela men direkt man tar i henne så springer hon.
kissar och bajsar utanför.. Speciellt kissar på allt som är Pers :S
river sönder tapeter.
Nu  har jag försökt med det mesta i tre år men blir inte bättre... Det funkar inte längre.
Känns fruktansvärt men... vad ska man göra?  Ingen vill ha en sådan katt och vi kan inte ha kvar henne. speciellt nu när bebis kommer.
Tror inte att det ska vara några större problem med Kompact men blir nog att skaffa en till misse sen för att han inte ska behöva vara ensam? Usch, känns som om jag liksom försöker stöta bort känslorna om Charline. Liksom försöker stänga av för det är för jobbigt att tänka på avlivningen.
Vet att det är förmodligen det bästa för henne, hon mår liksom inte bra. Men ändå.. haft henne sedan hon föddes. Får hoppas att det blir bra.

föräldragrupp

Kategori:

Idag är det dags för föräldragrupp nr 2 av 3 :) 
Förra gången somnade vi nästan, men nu är det tack o lov en annan BM som ska prata :P 

Är nu nere på 39 dagar till Bf... Nervöööst men så spännande! Kan inte förstå att jag o Per snart ska bli päron! Så lycklig! <3 

Igår hade jag en latmask-dag! :P gick inte utanför dörren 🙈 men kände inte för det o hade varit vaken typ hela natten så var trött! 

Nu ska jag försöka komma ur min sovtröjja och måla på ett ansikte! 

blodtryck

Kategori:

Solen skiner något så in i tusan o här hemma ligger jag! Huvudet snurrar o kroppen är livlös! Vågar inte gå ut själv men ska nog möta upp Zaka och ta en fika! Förhoppningsvis hjälper det! 
Annars blir det hem o vila igen! 👎 

Att inte bli hörd

Kategori:

Fruktansvärt irriterad på vården.  Jag tycker att min plutts mönster har ändrats och har en oro över detta. Men lyssnar förlossningen på det? Nepp...hur kan en människa på andra sidan tråden säga att det är lugnt? Visst, jag har mer är gärna fel i denna oro men hur ska man veta det om man inte får se bebis? Att kolla bara hjärtljud skulle inte Heller lugna mig. Jag vill SE bebis o att han mår bra där inne...  men är väl bara att vänta. 7 veckor av oro. Känner mig sjukt negativ men är för att jag känner mig så ledsen pga oron. Vill knappt prata om det för känner direkt hur det börjar klumpa sig i halsen och ögonen vattnas. Får hoppas det blir bättre.
 
Jag älskar dig, du där inne i magen.  Ber till gudarna att du mår bra <3

Tjockis

Kategori:

Helt otroligt, nu är vi inne i Augusti..vilket menar att nästa månad ska jag bli mamma! GALET! Dock kommer jag säkert gå över tiden och då alltså in i oktober..men ändå :P
Börjar bli redigt tungt för mina 159cm nu.. andfådd och halvt faller ihop efter en svänga på stan typ. Men men, det kommer ju en liten bebis..en liten snutt som jag älskar redan.
 
Igår hade jag och Sanna myskväll här hemma. Köpte halva Ica och sedan myste ner oss i soffan med tända ljus och Tvn i bakgrunden (inte för att vi tittade på den, hehe). Hon fixade mina naglar, filade och målade och hade sig. Gud vilken lyx! Gått runt hela dagen och kollat på mina fina naglar! :D HAHA!
En kväll med mycket socker, mycket tjöt och bara ren egentid. underbart <3
 
Idag varit och lämnat in papper på jobbet, sagt hej till svärföräldrarna, ätit ute på stan och sedan handlat lite påvägen hem. Sedan var jag totalt död och kunde knappt andas eller röra mig. Drog av mig kläderna när jag kom hem och Per fick hämta något kallt att dricka.. yeey vad kul det är ibland att vara gravid ;)
 
Nu ska jag föra över resten av alla kort från min gamla telefon o sedan beställa hem från fujidirekt. fått massa erbjudande av dem nu så lika bra att använda. Har ju endel bilder va! haha.
 
Hämtade barnvagen i lördag, guuuud! Blev som ett barn på julafton när hon körde ut den till oss. Snacka om lycka. sjukt fin är den och har så många olika funktioner o allt. Kan lägga in foton sen :D
 
Fast jag har alla dessa hormoner, foglossning, värk, orkeslöshet, kan ej sova...o.s.v. Så.. kan jag faktiskt inte vara lyckligare! <3  -familj-