nelllan

lycka

Söndag

Kategori: Allmänt

söndag.


Igår blev det fest för fullrulle. Hade nästan hela tjejgänget hos mig och gud vad underbart! Kära Pauline kom även och det är en tjej som jag saknat massor! :)
Sedan blev det Mangos och Krikelins. Sprang mellan hela tiden och en hatt hade jag på mig oxå som var Niclas. haha.. skit snygg hatt juh ^^
Träffade massa folk ute och det var en riktigt rolig kväll :) Tack allihopa.
Men ont i kroppen har jag idag, för det första så jobbade jag lite extra igår då en var så bakis antagligen så hon inte kunde jobba så hoppade in för att vara snäll.. Men stressad var jag allt när jag skulle hinna hem och fixa mig och lägenheten innnan folken kom men det blev allt som en sagt en lyckad kväll ändå :)

Natten mellan fredag och lördag var hemsk, jag vaknade innan halv fem och trodde jag skulle dö. Min rygg gjorde så hemskt ont så jag höll på att börja gråta. Mådde illa för att jag hade så ont. Så blev inte så många timmars sömn men inatt har jag då sovit som en stock, det var skönt

Jag går runt just nu i en ond cirkel, tänker för mycket. Jag blir snart tokig på mig själv. 
Jag måste sluta med detta..Det är inte bra för mig. Mina tankar varandrar iväg precis hela tiden och jag känner att jag tynger ner mig. Jag blir allt mer och mer osäker på mig själv och vem jag är.
Jag försöker hela tiden vara positiv och försöker leva för dagen för det är mycket roligare att leva livet så. Jag försöker ta vara på de dagar och timmar som man har men ändå går jag runt med dessa dumma tankar i skallen.Vet inte riktigt vad jag ska göra?


Men tror allt kommer bli bättre om några timmar då man ska till mina underbara familj på söndagsmiddag! :) <3

mysig dag

Kategori: Allmänt

Dagen idag har varit super mysig. Började med att man träffade sanna på Nockes klockan elva, satt och tjötade och så. Sedan gick vi en runda på stan och hem till henne. Gick och rappade och rimmade :P
Sedan blev det nockes igen för att träffa Carro med Sanna.
Då bara sådär kommer underbaringen in på Nockes, med FEMTON röda rosor! :O Jag blir totalt bortskämd här va, Gud ingen har någonsin varit så här mot mig! Kan inte känna annat än lycka! :)
Sedan blev det lite städning och matlagning och mys i soffan :)
precis kommen hem från en promenad med sanna. Duschade precis för att bli varm men gick la sådär..:P
Dagen idag har varit riktigt bra =) <3
Pratat även med min ängel och får träffa henne imorgon :D


Känner mig ibland lite förvirrad, rädd och osäker. Liksom det är för mig en stor grej att flytta härifrån.
Visst finns buss till vänner och jobb på ca 25 min men ändå.
Men ska bli skönt när jag väl tar tag i det och det blir nog inom en snar framtid. Undrar bara om alla kommer finnas kvar?! :/
Många val, många vägar och många stigar...

Mys på livet ibland.

Kategori: Allmänt

Jobba morgon idag, efter endast ca 2-3 timmar sömn så var det först lite jobbigt men dagen gick rätt snabbt och det var skönt. Fick dock jobba över en halv timme men men :P

Sedan har man haft en mysig dag/kväll med matlagning och tv tittande, även lite sovande blev det.
Då jag först somnade i köket på en barstol, haha varit en fullt upp dag men efter energidryck så piggnade kroppen till lite och sedan sov man lite i pauserna framför tvn, Så nu sitter jag här och är pigg när man egentligen ska börja bli trött vid den här tiden. Fast detta är inte ovanligt när det gäller mig.


Livet har verkligen tagit sina svängar den senaste tiden, sjukt mycket har hänt och jag har knappt hunnit med.
Men fast mycket jobbigt har varit och kanske sitter i fortfarande så kan jag inte sluta le. Jag njuter så av att känna alla dessa känslor jag känner i min kropp.
jag är så glad över alla dessa fina människor som kommit in i mitt liv och även dessa som funnits där i flera år.
Funnit två personer som verkligen bara sådär passade in så  bra i mitt liv, de bara klickade och var som om vi kände varanadra med en gång. Dessa kallar jag idag för mina föräldrar.
Funnit många nya vänner som ger en så mycket glädje och så många skratt.
Sedan har jag hela tiden haft 3 flickor som betyder så himla mycket för mig. Jag älskar dem och klarar mig inte utan dem ! Jag tror ni vet vilka ni är <3
Sedan har det även kommit in en underbar och helt fantastisk person i mitt liv, en person som får mig att le bara tanken av honom . En person som får mig att må så himla bra och känna en sådan stor lycka. Gud vad jag tycker om dig!



Nej nu är det dags att jag gör någon förändring med allt, jag måste !

Kylan

Kategori: Allmänt

En timmes kall promenad med bästaste madde :) <3 Men vi tjötade på som alltid så tiden rann iväg ! Glad att jag har dig stumpan !

Nej dax att röra på sig, från denna stad. Om man någon gång i livet ska ta sig någonstans kan man inte vara kvar i Skara. man står på exakt samma ruta hela tiden och inget händer.
och buss finns till vännerna och jobbet så det är ju lugnt.
jag känner att om man någon gång ska fasktiskt må bra och slippa all skit som finns här så måste man våga ta denna chans och flytta och det är exakt vad jag kommer göra. När vet jag inte riktigt ännu men det får helt enkelt märkas. Jag hoppas bara inte att personer försvinner ifrån ens liv för att man är någon mil bortifrån än vanligt. Det skulle ta mycket hårt.


Blir jobb imorgon kväll.. tjoooheej..(not) får endast jobba kväll hela tiden..vill jobba morgon oxå juh eller mellanpass! men men , vad ska man göra...



Jag kan inte annat än att le när jag tänker på dig ! :)

Trött men lycklig

Kategori: Allmänt

Brutalt ont i hela kroppen. Jobbat fre-söndag kväll och fått vara ensam det mesta så nu har jag stressat i för många timmar och nu sa kroppen NEJ! Ont i nacken så jag knappt kan röra den och ryggen värker hela tiden..haha känns som om jag skulle kunna lägga mig i fosterställning och gråta alltså. Men nu sitter jag med min energidryck och försöker bli lite piggare.
Ledig imorgon och den dagen ska jag ta vara på :)


Det är otroligt vad de hjälper att prata med vissa personer, som min ängel som jag har. Hon som kommit mig så nära, personen som förstår mig i så mkt och ser rakt igenom mig. Hon den som jag idag säger är min mamma.
Tack för att du finns, du betyder så mycket! Kram på dig!


lycka, pirrande känslor, Du <3

Vårdcentralen

Kategori: Allmänt

Idag var man hos den läskiga vårdcentralen. Madde fick lov att följa med mig, usch var hur nervös som helst.
Fick en dansk läkare, varför får jag bara danskar för?! Fattar ju knappt vad de säger.
Han var och skulle ta överallt på mig och känna efter, sedan skickade han mig juh såklart till blodprov.
jag är världens barnsligaste när det gäller det, började typ gråta och det snurrade i hela skallen och jag kunde inte andas..INNAN de ens tagit provet..suck! Men underbara madde höll mig i handen och försökte få mina tankar på annat medans och sa åt mig att andas när jag slutade.. :) Men de fick sina tre rör med blod efter två stick.

Läkaren sa att det kunde kanske vara en blodsjukdom, en tillfällig kanske. Får samtal ifrån honom imorgon om det var något eller inte. Kan lika gärna säkert vara att jag inte ätit allt som kroppen behöver..det är vad jag hoppas på iallafall. Men är skapligt nervös inför detta samtal.. Plus att hostan sitter i så jag har tagit en lugn dag med att slappa i soffan och även sola lite på meddo. :)

De senaste tiden har varit underbar. Jag har varit trygg,glad och mig själv. Jag skrattar nästan hela tiden känns det som och har haft det fantastiskt mysigt. Jag förstår inte riktigt vad som hänt, allt har gått så snabbt. Från att må rätt så dåligt faktiskt och varit rädd och ensam till att det känns som allt bara försvunnit och jag mår bra. Jag gillar verkligen denna känslan och jag hoppas att jag får behålla den.
Jag har så underbara personer runt mig i livet just nu :) <3

Och nu är jag ledig imorgon oxå sedan är det att jobba HELA helgen kvällspass..SKAPLIGT roligt..
Nej får se till att hitta på något skoj imorgon så det känns lite bättre :P
Funderar på att ta en promenad nu snart, jag har inte gjort det på länge och känner att min kropp skulle behöva röra lite på sig och även behöver jag nog lite luft.


Imorgon måste jag påminna mig själv att ringa min ängel, en person som betyder mycket för mig. En person som kom in i mitt liv i somras och nu idag är som en mor för mig. En person jag aldrig kommer kunna visa tillräckligt hur tacksam jag är men hoppas att hon vet det ändå! :)


Ge mig sommar, sol och värme. Kunna gå runt i kjol eller tunika, solglasögon och låta huden bli brun.
Sommarkvällar med grillning med de närmaste och bada. Kolla på hur solen går ner och sitta vid en brasa med kanske lite musik och bara njuta.
Att sitta i någons knä som man tycker om och bli omhållen, känna vinden i håret och ha en filt runt sig. Ha någon som kysser en i nacken och får hela kroppen att rysa. Att känna personens värme i ryggen och sedan vända sig om och kyssa personen ömt medans solen går ner. Är det inte varje tjejs dröm? Så kom igen, ge oss flickor sommar!


// Nellan !

Sjukling

Kategori: Allmänt

Helvetes hostan ger sig inte och kroppen har fler blåmärken och är öm. ringde precis Sjukvårdsrådgivningen och de gav mig en tid klockan tio imorgon..nervöst!
Speciellt när damen säger, om du blir sämre ikväll nu så måste du lova att du ringer så får du åka in akut..:S
Berättade inget om hostan utan endast om blåmärkena och hur jag har ont i kroppen och känner mig yr.. jaja är säkert inget speciellt bara jag som inte äter rätt saker...(hoppas jag) Mer rädd för att de vill ta blodprov och att det är någon läskig doktor som ska ta på hela min kropp :S

dagen idag har varit slapp, eftersom oxå att jag hostat hela natten så inte fått sova något knappt. :(
Men druckit varm mjölk med honug, eller rättare sagt fick det serverat till mig :) Mådde genast bättre men nu känner jag igen att det kanske behövs så funderar på att fixa mig det.
Men det har varit en bra dag, lugn och härlig :)

ibland ler livet lite extra och det har aldrig känts bättre :)

Hosthost

Kategori: Allmänt

Idag har ändå varit en givande dag, den har varit mysig och avslappnande. Fast jag kanske var lite negativ förut om alla hjärtans dag så har denna dagen varit riktigt mysig.
Haft många fina människor runt mig idag :) <3



Frisk? JATACK! Att vara sjuk är inte min grejj och jag säger nog det varje minut..^^ Fruktansvärt synd om mig ibland alltså (A)

Mysa ner mig framför tvn :)
Trött och pigg på en och samma gång.



*Lite förvirrande ibland*

14 Feb

Kategori: Allmänt

Sjukan sitter fortfarande i och vill inte ge sig. Tog en ordentligt varm dusch idag och kroppen fick mjukna lite. Ont i hela kroppen, hittat fler blåmärken..vad har jag gjort egentligen? :S
Får åka in i veckan och kolla upp detta och även kolla upp revbenen igen.. Usch avskyr ju när doktorer ska vara och ta på en och fråga massa frågor.. Blä ! Och de vill säkert ta blodprov oxå.. NEEEJ!

Pratade nyss med min underbara vän Ida. Och kan säga att jag saknar henne som en tok. Humöret har varit nere idag och direkt jag började prata med henne så sken jag upp. Jag är så glad att det finns vänner som henne, någon som man litar på till 100% och som alltid ställer upp i alla lägen. <3


idag är det juh även alla hjärtansdag..tyvärr så tycker jag ju att denna dagen 'är lite överskattad. Varför bara ha en dag där man ska visa vad man tycker? haha, nej nu ska jag väl inte vara så negativ..:P Men jag tycker att man ska visa varje dag hur man känner för de i sin närhet istället för en gång per år..:P

Jobbar endast helg denna veckan, det känns ju sådär men skönt att vara ledig nu när jag är sjuk =)

nej inte tid för detta nu, ska mysa ner mig i värmen ;)

mindre bra dag

Kategori: Allmänt

Att vara sjuk är inte riktigt min grej kan jag säga. Att bli förkyld, hostig och halsen börjat svullna upp är mindre skoj alltså och sedan jobbat på det..
Kroppen säger ifrån och jag vet inte riktigt varför, har ont överallt och nu får lätt blåmärken.. får kolla upp det någon dag när orken finns.

Ibland känner jag mig livrädd, livet är som en krokig väg och man vet inte vad som kommer runt nästa hörn. Kommer man bli glad,lycklig,skrämd eller sårad? Jag är en person som tänker alldelles för mycket. Något jag alltid gjort och kommer väl alltid att göra. Jag går runt i min egna lilla bubbla och funderar på allt.. Inte så positivt i alla lägen, det är väl något jag måste försöka bättra mig på.
Men jag känner redan att jag börjat bli den riktiga Cornelia igen, hon försvann ett bra tag och jag har nu börjat känna av mig själv igen och börjat må bra igen. Det känns helt fantastiskt. Jag ler, underbart ! :)


Nej jag har ju faktiskt planer på att rymma, hela vägen till Lidköping. Kollat runt lite och det finns faktiskt endel lägenheter.
Kanske inte riktigt ännu, men det finns ju i planerna nu.. Jag vill ju bort iaf. Jag orkar inte med alla dessa problem som finns i Skara.. Blää på Skara säger jag :P 

Sedan har jag ju en liten ängel som sitter på min axel och viskar hela tiden orden "FLYTTA TILL LIDKÖPING NU,NU!"..eller aa..skriker ut dessa ord ! Hihi! :D Och till denna person kan jag inte ens beskriva min tacksamhet och lycka att jag funnit henne och hennes närmaste. Saknar er redan så ska försöka ta mig ut till er någon dag! Stora kramar på er!

Nej sätta min onda kropp i soffan och kolla lite tv :) Puss på´t!

Vinter oväder

Kategori: Allmänt

Vädret påverkar verkligen ens humör. Härom dagen var det vårväder och jag kände sådan lycka. jag skrattade och hoppade av lycka. Kände mig oslagbar. Nu idag dräper det ner snö och vindarna slår hårt, humöret är nere på botten och man känner ordet blä gå i huvudet hela tiden. Är väl sådana här dagar man måste omge sig med dem man tycker om så att man glömmer bort utsidan.

Jag har idag varit på mitt kära jobb och druckit mitt underbara kaffe med Sanna och Madeleine och bara det gav faktiskt humöret lite energi. Jag känner en sådan stor tacksamhet över vilka fina vänner jag har. De finns där alltid och de lyssnar när man både är glad och ledsen. Tyvärr så har jag en vän som bor för långt borta. Flera flera mil, men inte stoppar det oss för att hålla kontakt dagligen eller iaf varje vecka. Hon är en vän som jag alltid kommer att ha, vi har visat hur starka våra band är till varandra och hur mycket vi litar på varandra. Hon är en vän jag aldrig vill mista. Jag hoppas innerligt att hon flyttar hit till mig. Hon är den jag aldrig bråkar med eller den som aldrig stött bort mig på något plan. Jag älskar dig Ida och jag kommer alltid finnas här för dig! <3


Livet har sina svängar just nu, jag har många tankar i huvudet och jag vet inte hur allt kommer att sluta men jag vet att det kommer bli bra. jag har en underbar magkänsla av lycka och jag hoppas på att den stämmer och blir som jag vill.

Många planer på att flytta känner jag just nu, för det finns tyvärr ingen framtid här i Skara. Jag får se när jag får tummen ur och göra detta men jag har en moder som då har många planer för mig att flytta och jag tror faktiskt att hon har rätt. eller jag vet att hon har rätt, för det har hon i det mesta och hon kommer nu bli riktigt glad och mallig när hon läser detta ;) 
Jag trivs ju rätt bra på jobbet..men det finns ju faktiskt buss i såfall.. :)


Jag tycker om detta <3

2011

Kategori: Allmänt

Hur är det möjligt att känna sig trygg och otrygg på en och samma gång?
Att inte riktigt veta vad som händer i livet skrämmer mig, men ändå känner jag en stor befrielse.
Mycket som hänt och jág känner att jag kanske inte ha riktigt koll på allt.. Men för första gången på länge så ler jag faktiskt från insidan och gud vilken underbar känsla det är ! <3


Just nu mår jag bra av tanken på livet, visst det är svårt just nu, man är till och med rädd ibland men jag känner en bra känsla av att allt faktiskt kommer ordna sig. Jag har underbara vänner, familj och andra fantastiska människor runt mig som bara ger mig massa lycka. jag hoppas att kunna ge dem lika mycket tillbaka! <3


Och bara för att jag såg en sådan himla bra film igår, TRASSEL! Skrattade så mycket att jag fick ont i magen :P Stekpannor är min grejj alltså! ;D  <3


jag hoppas! :)



Nytt år, nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Det var länge sedan jag skrev nu, mycket som hänt i livet och faktiskt inte haft tid för detta..
Livet har det senaste varit en karusell som både gått runt och upp och  ner.
Man har knappt orkat stå kvar på benen och man har nästan gett upp. Men tack och lov har jag underbara vänner och även fått "föräldrar" som verkligen stöttat mig och finns där för mig 24/7, ngt som jag kommer vara tacksam för restan av mitt liv. <3

Nu när livet varit som det varit så har man nu sett vilka som betyder något här i livet, men har fått se vilka som är de bra personerna och de dåliga..mkt nyttigt men ändå tufft. Vissa personer ville man inte skulle vara så hemska som de egentligen är..

Jag har varit rädd,otrygg och fruktansvärt nojjig..Men jag tror faktiskt att det börjat ordna sig. Jag har gjort ngt som jag verkligen inte trodde jag skulle klara och jag känner mig stolt över mig själv. För en gångs skull i livet gjorde jag ngt för Cornelia...

Familj behöver inte vara familj med blodsband..det är ngt jag insett. Familj är någon som man känner en trygghet hos, någon som man litar på och någon som ställer upp.. Någon man tänker på dagligen och ler av att man känner lycka hos dessa fina personer.<3


Jag har en hel del nya människor i mitt liv, lärt känna otroligt fina människor,vänner osv.
Jag tror att jag ser ljuset, kanske man kan få vara trygg och lycklig snart..iaf för en liten stund?


Sanna,Madde,Ida - jag älskar er, ni är världens finaste människor!