nelllan

lycka

nyår imorgon

Kategori:

jag ska strax jobba dygn, druckit mitt kaffe och gjort mig iordning. ska endast byta om så är jag klar.. 
sitter i fåtöljen i vardagsrummet som nu fått en ny plats under natten... :P mitt i rummet är den :P Robert hade haft in datorn och kopplat in den i tvn i vardagsrummet igår eftersom jag la mig såpass tidigt så nu står fåtöljen framför tvn och det lilla sidbordet bredvid.. datanörden ;)  men sitter rätt bra här just nu..^^ 
 
imorgon är det nyår, lite nervös över hur trött jag kommer vara efter att jobbat dygn men men..kaffe och energidryck? hihi... blir säkert bra. 
 
Pusshej !

JulJulJul!

Kategori:

Nu är julen över! Har haft en fantastisk jul :) Hur mysigt som helst och ätit alldeles för MYCKET! 
Fått underbara och perfekta julklappar men det bästa var att jag fick träffa alla jag har i hjärtat :) 
Att mysa och prata med dem som jag älskar. För det är juh vad julen handlar om!! :) 
 
Sedan har jag gett mig själv en julklapp, i nästa vecka kommer en S3:a hem till mig (mobil) :D Nu när jag äntligen fått fast tjänst så känner jag att jag kunde ta mig ett abonnemang och det blev Telenor för det sa våran vän på elgiganten var bäst och han hade det själv =) 
 
Idag har man fixat all alkohol inför nyår och allt som behövs. ska snart packa ner allt då jag jobbar dygn imorgon och går av på morgonen på nyår :) Dirre till Sanna och fixa allt inför festen, kommer bli myyys! 
 

Livet går i rätt riktning och man känner att man växer som person, man börjar bli mer medveten om vad man vill och vad man behöver. vissa saker blir mer klara (förståerliga), man inser  varför vissa saker har varit som de varit och vad man lärt sig av det. Utan alla hinder hade man faktiskt inte varit den person man är idag och absolut inte lika medveten om hur livet egentligen är. man uppskattar så mycket mer när man stått tomhänt så mycket i livet och när man väl upplever allt man inte haft så är man verkligen tacksam. jag är idag glad att jag inte fått allt serverat på guldfat, att man fått gå den hårda vägen fram men nu känns allt så mycket mer värt. 
Den glädjen som man ser i det lilla kommer vissa människor aldrig få uppleva pågrund av att de glidit på bananskal och jag lider faktiskt med dem... de har det hårdare att finna glädje i livet. 
Sedan visst har man varit avundsjuk på dessa ett antal ggr...men idag..nej :) 

God Jul Gott Folk!

Kategori:

Gooood Jul :) 
 
Gick upp vid sju imorses, knappt fått sova då Kompakt (kissemisse) inte velat att jag ska sova utan vara vaken.. 
Men blev att sätta igång kaffe och göra julgröt, jag och älskling! Hade på oss våra sparkdräkter och tände massa ljus i vardagsrummet :) Åt våran gröt och sedan öppnade våra julklappar :D Jag hade fått välja själv så jag blev 3 par skor rikare :D :D 
 
Robert fick en raktjöflöt så han kan styla skägget och en klockan, super nöjd blev han så då är jag oxå nöjd! :D 
 
Nu sitter jag bara i soffan och njuter, ska inte iväg förrän vid två så tar det bara lugnt :) 
Robert ligger vid datan i sovrummet :) 
 
Hoppas alla får en riktigt god jul :D 
Pussheej

kaaaose.

Kategori:

skulle jobbat onsdag till torsdag men jobbet ringde i panik i tisdags för våra vikarier är värdelösa så de ställer inte upp så fick hoppa in halv sju på kvällen... gick av igår kväll och gick då hem till sannis och sov där :) färgade även mitt hår, kan lova att det är mörkt nu :P 
 
Seg som attans idag.. men en viss person gjorde min jul till den bästa!
Gick ner för att hämta posten och där.. fanns det ett paket..tänkte först att det borde vara till robert men det stod mitt namn på.. :O 
blev chockad och öppnade direkt nere i trapphuset, i låg en presentpåse med en nalle och runt nallens hals var ett silverhalsband med två hjärtan! öppnade kortet och såg att det var från min syster i Kungälv! 
Blev så glad att jag inte kan finna ord, jag tror tårarna som föll på min kind kan mest beskriva den glädjen jag kände! :) 
Att hon lagt ner den tiden och tanken just för mig gör mig.. så tacksam och glad! :) <3 
 
För 2 år sedan, då satt jag helt ensam på julafton.. jag gjorde lite julmat till mig själv och mina missar som då var med mig. läste en bok i 10 timmar och grät varannat.. kände att jag inte passade in någonstans... Avskydde julen ( men det har jag gjort sedan jag var liten) 
 
Men denna julen, jag känner mig så lycklig. Jag har en änglamamma, en fästman, min syster och älsklings familj som jag ser som min familj oxå. Jag tror aldrig kännt så här inför julen, så lycklig?! :) 
jag passar äntligen in, jag har hittat min plats. vad mer kan man begära av livet mer än att få älska och bli älskad för den man är? :) 
 
God jul alla där ute! Och ni som sitter ensamma, om ni behandlar andra som ni själva vill bli behandlade så kommer ni en dag oxå hitta eran plats! Stora kramar. 

Ge mig mer Snö ;)

Kategori:

Haha ja det får gärna komma någon cm till..speciellt när det varit såpass varmt idag så det börjat smälta :(
 
Dagen idag har varit lugn, jag är fortfarande förkyld, suck. Men har varit på stan och så iaf :) 
Jag och Älsk tog en fika och var även sen en sväng på rusta. 
 
Gjorde fläkfilé och gottigt och sedan spelat yatsy och kort..Även sett på Tv :) 
 
Goda nyheter idag, Fredrica vill ha missarna här hemma! Blev super glad, då vet jag att de få hamna tillsammans och att det får ett super bra hem! valde att de får bo här en extra månad än att jag ska behöva separera dem :) 
*glad glad* 
 
Imorgon blir det middag hos Svärmor, ska bli mysigt :D var länge sedan nu! 
 
IGÅR JA! gjorde årets goda gärning jag och älskling. åkte hem till Lars och städade hela hans hus medans han var borta ;) kan juh bara meddela att det blev hur mysigt som helst där ute..och rent!! haha, pöjken kunde verkligen inte bo så som han gjorde längre..:P Så nu är det fint där, dock får vi se hur länge (A) Lars fick sig allt en chock när han kom hem eftersom vi först sagt att vi skulle göra det tillsammans.. (TIHI) 
 
nej jag ska väl förbereda för att sova, robert har redan somnat..ligger och tittar på något i sovrummet och när jag gick förbi för en stund sedan var ögonen allt stängda... :P
 
NÄSSPRAY <3

brunett

Kategori:



sådär flizan ! :)

Hälsovårdskontroll?

Kategori:

Igår fick jag åka hem efter endast åtta timmar på jobbet för förkylningen, hostan och huvudvärken bara skrek.. Så  åkte hem och la mig i soffan och bara tog det lugnt.. 
 
Sedan idag sov jag ut och sedan gick upp och bara myste i soffan länge med kaffe ! Sedan bar det av till Falköping med Zazza för hälsovårdskontroll..? med jobbet, om att jobba natt. jag blev godkänd av läkaren men fick säga själv om jag skulle få det eller inte? Hallå det är väl han som ska fatta de besluten..inte jag själv?
Jaja, fick ta stick i fingret och massa sådant med en sköterska först som faktiskt var mer intresserad av hur man mådde än själva läkaren.. de kanske borde byta jobb med varandra.. 
 
Nu ligger jag i sängen för att sova innan det blir ett dyngpass imorgon..  med nässpray och alvedon så kommer det funka, känner mig något bättre.. intalar jag mig själv iaf.. märker la på torsdag när jag går av hur levande jag är.. haha.. 
 
På torsdag blir det fullrulle med att åka hem och städa, sedan kommer en gammal klasskompis till mig och kollar på kattungarna och ska se om hon vill ha de sista två? :) det märker vi, men hoppas de fastnar för varandra. Hos Fredrica skulle de få ett super bra hem :) 
 
Sedan blir det att väcka robert och fixa så att vi kan bärga bort Lagunan till hans jobbarkompis som köpt skrotbilen och sedan hem till Lars för att städa hans hus.. :D 
Ska allt se till att han får det lite Jul-fint oxå.. pöjken måste ha julsaker under julen juh....!! 
 
Sedan efter det ska jag faktiskt vila upp mig och försöka bli frisk vilket inte varit så lätt.. sova, sova, sova blir det då! pusshej

alvedon o nässpray

Kategori:

Lever just nu på alvedon och nässpray.. dagen idag har varit riktigt seg. 
Eftersom jag hostar, nyser och pratar som en gammal tant så har jag stannat inne... 
 
Energin har icke funnits men har iaf lyckats diska och dammsuga och tvätta två tvättar... dock med timmars mellanrum då jag behövt vila efter varje moment.. suck? haha.. 
 
Imorgon är det jobb..får se hur de går ..hoppas jag klarar av det utan att behöva skicka in någon att ta över..vill icke.. jag vill genomföra mina pass själv. 
 
Ligger just nu i sängen med ja ett antal kissemissar, en under täckte som just nu kittlar mig på benet och en som leker med min telefon och en som sover på datamusen.. haha. Den fjärde busar i köket tror jag för hör små knakande? På Torsdag kommer en gammal klasskompis hit och kollar på två av dem :) Fredrica, hoppas de klickar mellan dem :D 
 
nej nu ska jag stänga av Julbelysningen och sova. Pusshej

Host host!

Kategori:

Igår la jag mig strax efter tio pågrund av förkylningen och vaknade upp värre idag... ?! Men nässpray gör att jag kan andas iaf igen :) 
 
Ligger i soffan och gjort sedan jag gick upp imorses, har två kissar som sover på mina ben och de andra springer runt och äter la upp mina blommor eller ngt.. :P
 
Huvudet känns tjockt som attans och jag bara funderar på hur jag ska kunna jobba dygn imorgon? Vill inte sjukanmäla mig eller något... 
Nässpray, alvedon och ipren får vara mina vänner <3
 
Denna helgen gick fort, robert ligger fortfarande och sover.. Han har nog varit vaken inatt för hitta spår av winerbröd.. haha.. Han lämnar alltid spår efter sig när han varit vaken på natten ;) 
Inte så duktig att ta upp efter sig... :P
 
nej nu orkar jag inte skriva mer.. pusshjej

Förkyld...

Kategori:

Japp alla planer för idag blev inte som jag tänkt mig då jag gått och blivit riktigt förkyld.. var nyss och köpte nässpray och alvedon.. 
 
Så nu ligger man i soffan (igen) och ska ligga kvar här och be till honom där uppe att jag blir frisk innan måndag! 
 
Pusshej

gaaaah !!

Kategori:

det var länge sedan jag var såhär röksugen...!! "bara" 13 timmar kvar på jobbet.....:/

Snö och kallt?

Kategori:

Kallt har det blivit, men mysigt är det :) 
 
Igår var jag på vårdcentralen men som vanligt får man inga svar.. jaja..suck säger jag på det..onödiga pengar! 
 
Idag har jag myst med Zazza, hon och jag tog en morgonpromenad i ovädret, kallt men skönt! :) 
Sedan hjälpte jag henne att doppa chokladGodis! hihi..! 
Och efter det slängde vi ihop en smet och jag stekte upp pannkakor! Gottigt! 
 
Nu är jag hemma efter att varit och solat, mina leder behövde det, precis diskat, dammsugit och ska strax fixa det sista innan jag ställer mig i duschen! Ikväll blir det julmys med jobbet så ska fixa mig inför det! Åker tack och lov med Zazza så slipper med galna busschafförer! Haha SurTanten som jag åkte med igår körde som en galning! 
 
Robert ligger fortfarande och sover, borde kanske väcka honom? hmm... :P 
 
Längtar tills på freeeedag! :D <3 

vilket dygn!

Kategori:

Shit pannkaka vilket dygn! 
Igår blev det farande hit och dit för att hämta vinterdäck till Subban för Lagunan vill inte funka.. 
Sedan på kvällen blev det att baka lussekatter och pepparkakor med Sannis, vin drack vi oxå... 
Tur gjorde vi lussekatterna först för när vi kom till pepparkakorna var vi bara fnittriga och det blev lite pannkaka av allt x) hihi.. 
Åt så mycket socker den kvällen så när jag skulle sova på Sannis Soffa så..Aa blev det ingen sömn för..ja jag var varm, törstig, trött och grining..Så när Robert kom och hämtade mig klockan fyra på morgonen när han slutat jobbet var jag lite seg... men det fick inte hålla i sig så länge för det var juh snökaose! 
 
Vi kom innanför dörren klockan halv sju imorses.. SUCK! Snö överallt, alla parkeringar var totalt igen med snö och hyresvärden bara klickade oss.. Men tillslut efter många om och men parkerade vi provisorist på ett ställe..robert som var så sjukt trött snodde en skyffel på ett ställe för han var så förbannad ... :P Stod utanför något skola?
 
 
Eftersom klockan var såpass mycket kände jag att det var ingen idé för mig att gå och lägga mig så jag satte igång kaffe och tände all julbelysning och myste i soffan! Gjorde sedan iordning mig och gick in till stan vid tio och köpte mig ett par vantar, massa snö..solen sken..massa folk! Hur mösigt som helst. 
 
Hem och mysa med kissarna och väcka robert! 
handlat, käkat. Sedan hyrde vi film men robert somnade fem minuter in i filmen så jag började städa och små titta på filmen samtidigt. dammsugat, skurat, diskat och torkat av saker och ting. även gjort iordning på toaletten..duktiga jag en lördagskväll ;) 
 
Duschat och ska la snart sova för imorgon blir det jobb, fast bara sex timmar för sen blir det tomteparad med Vänner och Älsk! Och dirre efter det julmys hemma hos oss med svägerska och hennes familj! mysmys<3 
 
Känns juh att man inte sovit på något dygn nu ;) Jaja.. så är det ibland! Jag är kär i snön, känns som hemma i Dalarna! Så som det ska vara! Visst att det händer massa olyckor nu..men det är juh bara för att folk neröver inte kan köra bil eftersom de inte fattar att det blir halt när snön kommer..suck! Ta hit mina Dalmasar så visar de hur det ska se ut ;) hihi! Ida får komma ner, hon är då banne mig en riktig Dalkulla och Attans vad hon kan köra bil!! :D Saknar henne mkt :( 
 
Händer rätt mkt nu denna veckan, längar väldigt mycket till fredag om planerna går ihop! :) 
 
Nej, nu orkar jag inte skriva mer...Pusshej! God jul!