nelllan

lycka

jobb, jobb och ännu mera jobb..

Kategori: Allmänt

hellosan ^^

nu var det några dagar sedan jag skrev, men har inte orkat. Jobbat sedan i Onsdags så imorgon är det en vecka i sträck och det är 4 dagar till efter det sedan, tolv dagar i sträck blir det, Phu... men det ska man la klara av. De senaste två dagarna har varit galet stressiga. hur mkt folk som helst. och vi har varit en kort de senaste två dagarna för att de andra två tjejerna ville vara lediga, så då fick de det varsin dag...

Själv jobbar man 12 dagar i sträck och får vara ledig två dagar i rad. den 4.e och 5.e, jens födelsedag är den fjärde även :) Grattis i förskott till honom. Han ska få en rakapprat av mig som han sagt att han vill ha..:P han fick välja själv detta året vad han ville ha, för här uppe kan vi inte köpa hur mkt som helst eftersom vi ska få plats i bilen när vi ska åka hem sen..:P

igår kom Jens föräldrar hit, men åkte hem i morses. Jens mamma klarar inte av att vara borta.. Hon är mkt hemmakär. lite synd om jens pappa som ville stanna någon dag till & åka skidor å mysa uppe i wärdshuset med en kaffe och sitta vid brasan. men det var mkt kul att se dem.

Blev strömm avbrott även..:P I hela idre, idrefjäll och i fjätervålen. lite kul! ^^

Dagarna springer förbi mig, då man bara jobbar, åker hem.. sitter en stund vid datorn och sedan blir det att lägga sig och sova eftersom man är helt slut. Snart är det 2010 oxå. shit detta året har verkligen gått snabbt. Herregud, tyckte nyss jag firade nyår.. xD

Saknar mina underbara vänner, tur så kommer fia och pullinen till mig vecka 6, tjoho! :D <33
Men alla ni andra som jag inte kommer se alls under denna period, ni ska veta att ni är mkt saknade. FÖRLÅT att jag inte hör av mig så mkt, jobbar ju hela tiden ! och sedan när  jag kommer hem så blir det inte så mkt mer än att sova. förlåt <3<3 jag hoppas att ni förstår. Ni ska veta att jens får ta hand om mig många kvällar då ja gråter av saknaden efter er! Ibland vill jag bara åka hem och skita i detta, och då har det bara gått en månad sedan jag kom hit. Så ni betyder massor och jag tänker på er ska ni veta, hoppas ni förlåter mig<3

blir att åka till Mora när jag ska vara ledig i två dagar. :) får lön den femte så då blir det lite shopping, smink som börjar ta slut och lite från apoteket och lite kläder kanske smyger sig in oxå (A) en väska skulle vara underbart att hitta. då jag ingen har med mig hit. hemskt ju..:P


Ida, vi måste träffas snart. fan vi är inte långt ifrån varnadra och ändå inte träffats :S det e helt ofattbart. så nu får vi allt ta och ordna detta. hoppas att du kan hänga med upp till fjätervålen när jag och jens är nere i Mora! <3  Älskar dig gumman, Astisen , eller vad säger du ;D <3 haha vad små vi var då..:P Astisen min, vilka roliga namn man kom på iställer för ordet bästis..:P <3


jag mår fortfarande inte helt bra, och jag vet inte varför? Jag vet inte varför jag mår så här konstigt. jag hoppas att det går över snart iallafall. trött på detta. Kan vara saknaden kanske? och att jag är FAST här uppe.. men det ska väl gå dessa månader som är kvar, pengarna får jaag tänka på. men det är endel saker på jobbet som måste ändras.. ingen ska tro att den kan behandla någon annorlunda, och tro att den är så himla bra fast egentligen bara är lat och låter alla andra jobba. SUCK!
Nej nu har jag skrivit massor och jag tror ingen kommer orka läsa igenom allt. men nu har jag iallafall skrivit av mig lite och det är skönt.

Ha det så bra nu alla, Pussar och kramisar från Lilla Cornelia, dalkullan! ^^

24 december, Julafton

Kategori: Allmänt

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLT FOLK! :)

Blev att jobba mellan nio till kvart över två.

Sedan när man kom hem blev det att mysa till det med ljus och andra godheter som man skulle snaska på medans man kollade på Kalle Anka och hans vänner .
Mycket mysigt har det varit! Blir lika rörd varje år när jag ser på Kalle Anka..:P
Men mycket mysigt har det varit.




Sedan efter Kalle blev det att börja laga till maten!
Riktigt  mysigt och väldigt gott det var de! :) <33

Trodde det skulle bli en tråkig jul men jag hade fel. den har varit mkt rolig och mysig och än är den inte slut. Kolla på mer Tv, kanske blir att spela lite spel senare. Sedan blir det att sova eftersom att man ska upp och Jobba imorgon.

Förresten så igår blev det att jobba ett 13 timmars pass på jobbet. ^^ PENGAR $$
Men trött som fasikens var man. Fick även en tröja som det står FJÄTERVÅLEN på , från de som äger Wärdshuset. :) Mycket snällt tycker jag! Mina julklappar av Jens fick jag innan vi ens åkt hit. min favvo parfym och body lotion till den och en plattång. Allt mkt behövande och ja blev väldigt glad. ! TACK <3


ha en trevlig kväll nu allihopa och jag hoppas att ni haft en jätte bra jul och fått massa julklappar som ni tyckte om och behövde! :) Juliga kramar från lilla mig! ( Nelllan)

22 december.

Kategori: Allmänt

God kväll ^^

Idag har man varit Ledig, skönt att få sova ut... :)   Men blev att ändå vakna vid nio ändå! :P
Skulle åka skidor men blev bara två åk sen fick jag skit ont i mitt knä och i mina vader. Pjäxorna var inge bra..

Sedan blev det att sitta i Wärdshuset och mysa ner sig framför brasan med en varm choklad med grädde ! ^^ Mums! :D
Sedan äta lite mat och gå ner till lilla affären och köpa lite jul mat inför min och jens jul. :P

Sedan har jag faktiskt bara suttit i soffan och slappat totalt. Har Spelar the sims  xD
lite underhållande..:P

Nu blir det att sova snart för att man ska jobba imorgon, tjoho. PENGAR $$$$ !
Därför man är här, inte för att ha ledigt utan för att jobba och tjäna massa pengar som man kan spara och sedan skaffa sig ett körkort , ÄNTLIGEN ..:P

Sedan blir det nog att flytta ifrån Skara, sorry! jag vill verkligen inte bo där. Men inte direkt 55 mil bort. måste ju kunna träffa mina flicks! <3 Men måste tänka på framtiden och hitta jobb och sådant. Och i skara finns ingen framtid. så är det bara.
Jag vill få nya erfaranheter och hitta mig själv igen så blir att flytta ifrån skara så fort jag hittar ett jobb så att jag har råd med lägenhet och mat ^^ haha! :)

Nej Pusspuss, nu ska jag snart sova. Natti fölk

21 december

Kategori: Allmänt

Idag blev det att jobba oxå. Kom en ny tjej idag som heter Elin. Det gick jätte bra och hon var trevlig! :)
Men imorgon är man ledig, blir att åka skidor då. Kommer säkert inte bli så länge om jag känner mig själv. Jens har fått för sig att få upp mig i 3 km backen ^^ det får vi se.

Idag var det lite stressigt, var ganska mkt att göra idag men inget jämfört med hur det kommer bli har jag fått veta..:P haha.

Just nu är det ca -25 grader skulle jag tro. Lite kallt ^^  men mysigt att sitta inne som jag gör nu, och dricka varm choklad. mumsigt.
Vitt på varje hustak och snödriver och snö på varje grantopp. jag älskar snön, jag önskar bara att vännerna hade varit här med mig, då hade det varit perfekt. <3

Snart är det Julafton och jag har inga direkta julkänslor. jag och jens ska fira jul ensamma här i huset. men kommer nog bli en mysig jul ändå. Vi kommer tända massa ljus, laga jul mat och kolla på kalle anka. Det kommer bli bra. Vi har ju snön utanför som behövs för en riktig jul. En vit jul äntligen.

Jag har väntat länge på en vit jul nu. från att bo i älvdalen med en massa snö och kyla , till att komma till Skara med slask och extrem kyla..

Jag funderar så mkt nu det senaste.  Ja önskar att pappa var i liv. jag önskar att jag fått lära känna honom. Fått veta vem han var och fått visa vem jag är och blev. Fått veta om han var stolt över mig. fått höra orden att han älskade mig för den jag är. kanske han hade skyddat mig genom åren då man varit ledsen och blitvit sårad. Jag önskar bara att jag fått höra hans röst. höra han säga mitt namn.
Kunnat få krama honom, bara EN gång!
jag avskyr att det sista minnet jag har av min far är att han faller ihop framför mig och sedan aldrig reste sig mer. Han bara låg där på golvet och efter det såg jag aldrig min far igen. jag lärade aldrig känna min far men jag känner ändå att jag har något band till honom. och om det finns något som gör att det finns andar från de döda som kan vaka över en, så vet jag att min far finns där för mig. jag hoppas det iallafall.
Så många gånger jag mått dåligt och så många gånger jag gått ner mig men alltid ställt mig upp igen och det är tack vare mina vänner, syskon och i så fall min far om det finns något sådant.

kan man älska någon man aldrig fick lära känna? Kan man sakna någon man aldrig fick lära känna??
Jag vet att jag saknar honom , men är det honom jag saknar eller en "far" jag saknar? Älskade honom? jag vet inte hur man ska förklara? kan man älska någon som är död?  klart man kan. bara för att en person försvinner slutar man inte älska den personen. jag har så många frågor jag skulle viljat ställa till min far som jag aldrig kommer kunna få svar på , så jag kommer alltid ha ett hål som aldrig kommer att fyllas :(

Jan Månsson, min pappa! jag önskar att du funnits här så att jag hade haft någon förälder <3


Nu klarar jag inte av att skriva mer. tårarna kommer snart ner för kinderna.

// Cornelia Claudia Varinina!

20 december

Kategori: Allmänt

God kväll folk ^^

Idag blev det en rätt bra dag på jobbet, rätt mkt folk och jag och jens klarade det bra :)
Allt stämde i kassan och allt oxå, härligt.

Nu snart blir det att åka ner till Idre och äta julbord, mums!! :)
Knappt ätit idag då man inte haft tiden för att det har varit folk hela tiden. Så det ska bli riktigt gott. Inatt hade jag väldigt svårt för att sova, var uppe länge och kolla i taket.
Ibland vill jag bara åka raka vägen hem med en gång , saknar vänner så himla mkt. tur att jag har Jens här uppe ^^

nej nu ska jag iväg, ha det guld! :) Puss <3

19 december!

Kategori: Allmänt

Hejsan :)

Idag var jag ledig idag med..:P Blev att sova ut och sedan ligga kvar lite extra länge och tjöta med Jens. Pratade om allt och inget.
Igår var det festande, om man kan kalla det så..:P Förfesten var väldigt lugn, jag & jens spelade kort och de andra satt och kollade på youtube på hela förfesten... eller aa vi spelade ett parti hej knäckt allihopa.
Sedan blev det att åka upp till Idrefjäll, det första jag ser är en tjej från SKara..:P haha vadå sammanträffande..:P Sedan vid två blev det att åka hem, åkte taxi jag och jensen..:P
För vi ville hem och sova i fjätervålen, de andra stannde i Idre.


Idag gick vi till Wärdshuset en liten annan väg, vi gick genom skogen. så blev att pulsa genom snön och så. men det var jätte fint och kul ändå :) Haha. man fick motion som fan oxå..:P Eftersom man hade massor av kläder på sig samt att det var hög snö..:P
Sedan blev det att käka på wärdsuset och sedan sätta sig vid brasan och dricka varm choklad med grädde.
Jag, Jens och Åsa. En tjej som man lärt känna här. Hon jobbar i Idre och hennes kille jobbar i liften i Fjätervålen :)


Nu så sitter Edvardo och Jens och spelar xbox som fan och jag och åsa har varsin dator och varsitt korsord..:P men nu ska de nog se på film istället..:P

Mysigt dag, imorgon blir det JULBORD :D MUMS . ska även jobba..:P 

Pussheej

18 december 2009

Kategori: Allmänt

Hejsan. nu är det inte långt kvar till Julafton ^^ Tänk alla små barn som längtar tills "jultomten" ska komma med paketen och hur många gånger de skrivit sin önskelista! gud det var länge sedan jag gjorde det..:P
kankse man ska göra ;D

Igår blev det att bada bastu och dricka öl. jag, jens, Mimmi, Johan och Viktor. Var riktigt härligt. Varmt och gött. Jag och jens var de enda som var duktiga nog att våga spring ut och simma i snön, fyfan vad kallt det var. mengött att komma in i bastun sen..:P

Blev sedan att åka hem och ta det lugnt och sova. Gjort illa mig :( Min stortå. har skit ont och nageln är typ lite blå och röd :( har skti ont, jag som skulle åka skidor idag!!!! Ledig idag och imorgon.

Nyss käkat mat på Wärdshuset ^^ Mumsigt. funderar på att gå in i köket och göra mig en varmchoklad. gud vad gott det skulle vara :)

Jag saknar mina vänner, jag hoppas att ni alla kunde komma upp hit i allafall en gång under denna tiden jag är här. <33

jag har blivit besattt av kläder, gud vill ha massa kläder, skor och väskor och smycken. inge bra ;D

Puss <3

16 december 2009

Kategori: Allmänt

Heej .

jag sitter på jobbet just nu. varit massa lugnt idag^^ Jag och Jens har jobbat ensamma idag, det har gått jätte bra :) Jag har stått i kassan ensam idag oxå och det gick bra. men som sagt är ca 15 gäster som är här ^^
Varit kul idag när det bara stått jag och jens. FIck göra på vårat egna lilla vis.

Igår grät jag mig till sömns, jag saknar mina vänner så himla mycket. Det har gått 2 veckor och jag tycker redan det e jobbigt. Det är 4 MÅNADER kvar :'(  Jag känner att jag vill ha mina flickor här, tack och lov kommer Fia och Pullinen hit. Jah önskar att ni alla kunde komma hit och bo med mig! <3

Mycket som jag tycker skulle kunna förbättras här. men tur så har jag jens att snacka ut med när jag blir irriterad och sur över saker som jag tycker borde vara en självklarhet för folk men inte för andra har jag märkt.

Just nu dricker jag varm choklad med grädde och kollar ut på det snöiga landet och bergen. Varje grantopp är vit och det är massa snö på varje studtak. Det är väldigt mysigt här uppe, men saknade är så stor efter mina älskade vänner!

Jag hoppas att allt blir bättre snart!

Jag tänker på dig Izzefinen varje dag och din lilla mage! så himla glad för din skull ska du veta! :D <3
Fast det vet du nog, eftersom jag tjatar om det hela tiden (sorry) ;) haha! <3<3

Vännerna i Skara, jag älskar er och saknar er mkt. jag har inte glömmt er och förlåt om jag hör av mig dåligt men har så mkt att göra ! <3<3 Ni är bääääääst!!

IDA - DU FÅR ALLT KOMMA TILL MIG SNART INNAN JAG BLIR TOKIG ;D <3
dig saknar jag så jävla mkt!! :'( <3

Nej nu ska jag fortsätta jobba ;)

Puss & kram Från lilla daljäntan Nelia!

Ledig två dagar.

Kategori: Allmänt

Igår var man då ledigt. åkte skidor. och jens han åkte snowboard förförsta gången och var skit duktig.
Sedan åkte vi ner till Idre och käkade och var hos Mimmi ett tag. ^^

Sedan blev det att åka hem och kolla på en så jävla sorlig film, kommer inte ihåg vad den heter nu men det handlade om några slädhundar  och hur de blev lämnade ensamma och grejer. Grät flera gånger under filmen, jag veeeet... jag är överkänslig. :P Sådan är jag (A)

Idag blev det inget åkande. Vi sov länge och sedan kollade på Sunes sommar och tände ljus och åt frukost.
Är nu på wärdshuset och tjötar.

Alltså, helvete dyker upp negativa saker hela tiden nu juh. fyfan vad trött man blir på sådant.

Nej nu e jag smått irriterad , men men vad kan man göra? är juh fast här nu.
Imorgon kommer iallafall mina leggins och benvärmare från Gina hit.. :)

Pusshej

hänt mkt

Kategori: Allmänt

Nu var det några dagar sedan jag skrev.

Torsdagen öppnade vi stället, då var de ganska lugnt. de skulle bara ha middag.
Ifredags, då startade det igång. var på jobbet från halv sju på morgonen till sju på kvällen. 12,5 timmes jobb.
Var mkt roligt, stressigt, aa..:P alla 3 dagarna har varit stressiga runt lunch men så är det ju. Men jag har lärt mig mkt de senaste dagarna och det har faktiskt varit ganska kul :) 

men imorgon och på tisdag då är jag ledig. imorgon ska jag åka skidor, och även åka in till IDre lite. Sedan på tisdag då blir det att pröva snowboard.  hoppas jag inte slår ihjäl mig xD  Får inte bryta ngt för då kan jag inte jobba. gud vad skönt med några dagars ledigt nu. jobbat mkt i helgen :) men det e bra att jobba, då tjänar jag pengar så jag kan spara till körkort. så att jag ngn gång kan ta det äntligen.
eftersom man inte e bortskämd som andra och får det av sina föräldrar ;P haha ^^


jag längtar tills första lönen kommer in, den kommer runt 4-7 januari tror jag :D <33


herregud det är snart 2010 , vad tiden går fort alltså. snart är man 40+ och har varit gift i 15 år och barnen flyttat hemifrån x D hahahaha ^^

Nej nu ska jah checka tv,
Puss

9 december

Kategori: Allmänt

FJÄTERVÅLEN!


Idag blev en lång dag igen, phu vad trött jag är.. var på jobbet runt halv tio och slutade vid halv sju. Blev mycket gjort idag med. fick allt diskat och mycket annat ordnat. Tavlan med alla rätter och priser fick vi iordning idag även. Tog ett bra tag eftersom vi fick skriva, chefen var inte nöjd..:P Tillslut sa vi att om han inte var nöjd fick han göra det själv och då tyckte han det var jätte fint det vi gjort ^^ hahahaha!

imorgon är det öppningsdax, även en lång dag imorgon..börjar vi halv tio och sedan kommer inte gästerna vid ca 18.00 och då ska de ha mat.. så det blir en lång kväll i morgon igen. men det betyder mer pengar för mig del och det gillar jag. Här får vi lönerna i början av nästa månad, för de räknar från den första till den sista så vi får för hela månaden varje gång ^^ tycker det är rätt bra räknesätt :)
Det är så spännande men är så nervös inför imorgon ..:P Nu är det dags att lära sig allt ordentligt. men kommer nog gå bra, måste tro på mig själv lite nu..:P klarade jag att lära mig scan och kan undervisa lågstadie elever som skriker och gapar och man måste ha koll på hela tiden ska jag väl ändå klara detta tycker jag.

Allt är så förvirrande just nu, så mycket som jag måste ta tag i, så mycket som jag undrar. Så mkt som föregås i mitt huvud. Så himla många "varför?".
Mitt humör är så konstigt den senaste tiden, jag känner mig så irriterad. Varför? Allt flyter ju faktiskt på. jag har jobb och allt går ganska bra. Är det saknaden efter vännerna? Eller vad är det med mig ?
Jens frågar varje dag varför jag är så sur, och jag har inget svar på det? jag vet faktiskt inte varför ? jag känner att jag mår både bra och dåligt. Men vad det dåliga är, jaa det har jag väl lite svar på men inget jag behöver vara sur över nu. Vad är det som händer med mig egentligen? Varför känner jag en sådan stor irritation? :S
Jag vill ju vara glad hela tiden, som jag brukar vara. :( suck.
Hoppas det löser sig snart!


Nej nu funderar jag på att lägga mig och sova. jag skulle behöva lite sömn då jag sov dåligt inatt.
Ja drömmer hela nätterna och typ halv sover endast. känns som om jag sover en sekund och sedan ringer klockan. suck. hoppas det blir bättre inatt så jag orkar med dagen i morgon.

Saknar mina vänner mkt!

Fredrik om du läser mig blogg, tänker på dig :)


Godnatt alla, puss <3

8 december

Kategori: Allmänt

Ojoj, idag blev det mkt jobb, kom hem vid sju.. nya kassa systemet kom så det var mkt roligt. Sedan är de massa annat som fixat och tiden har gått fort =) imorgonb blir det samma igen. dagen idag har kännts bra och jag har tyckt att det var mkt roligt. Imorgon ska med bli kul :)

Är skit trött nu, men har duschat och ätit så är mkt nöjd ;D <3

Idag har som sagt varit en bra dag och allt känns bättre idag ^^

Puss <3

7 december ~Fjätervålen~

Kategori: Allmänt

God kväll ^^

idag blev det lite jobb igen, gör fortfarande iordning för öppningen på torsdagkväll som ska riktigt spännande. Även imorgon kommer han som ska visa det nya kassasystemet och hur det funkar :)
Ska bli kul att lära sig något nytt ^^
Mimmi var med idag, hon som oxå ska jobba i fjätern. Fått reda på att vi kommer ha endel ledigt varje vecka, typ 1-2 dagar i veckan och det är skönt att veta ! :)

Pojkarna och jag spelade Alfapet förut, riktigt roligt. Gjorde felet att köpa barnalfapet först och på dem finns det inga "summor" på brickorna så satt och skrev dit det på alla förut. Roligare så ^^

Nu tjötar Johan i telefon och Jens spelar xbox, nå jävla skjutspel som låter som helvetet själv. ganska jobbigt att höra på faktiskt. funderar på att gå och sätta mig på rummet om jag orkar..:P Tänkte att jag skulle ha in lite nya kort ¨på mobilen som jag knäppt och lägga ut här på bloggen och även kanske på Bdb men det får jag se.

Hur allt känns för mig just nu, aa det är faktiskt både upp och ner. För det är jobbigt att vara fast här, alltså har inget körkort och ingen bil.. så sitter här uppe om inte Johan ska ner till Idre då och då. om jag haft körkort och bil kunde jag ha åkt till Ida även ! Så det känns jobbigt.
Man är juh även rädd att man inte ska få bra kontakt med de andra 2 tjejerna, eftersom att de redan är nära vänner. Sedan ska det även komma massa praktikanter hit på loven och det gör att vi får mindre jobb, det gillar inte jag ;) men men. kanske kan vara skönt att vara lite ledig. MEn vill juh mest jobba och tjäna pengar.
Jag er vänner i skara fruktansvärt. igår rann tårar ner för kinden för att jag saknar er så mkt ändå. Tur så kommer ju faktiskt Pullinen och Fialilla hit vecka 6 <3 Även så har juh Hanna sagt att hon är intresserad av att komma hit och det skulle juh vara massa roligt :)

Men ni ska veta, jag har inte glömmt er fast jag är så långt borta. det skär i hjärtat när jag tänker på er där hemma och hur mkt jag saknar er.  Tycker det är tråkigt att jag inte får vara med under din gradivitet gumman ( josse ), är så glad för din och Kims skull :) <3

jag vet inte riktigt vad som händer med mig? ena stunden känns allt så himla bra och iandra kan jag lipa och känna att jag vill åka hem :S Men jag vill ju vara kvar eftersom jag kommer tjäna pengar här. Jag får helt enkelt stå ut och sedan koncentrera mig på jobbet och att lära mig att åka skidor! :P




Nu ska jag försöka tänka positivt och sedan kanske rensa lite bilder och sådant :)

Puss och kram // fjätervålen ( vinterlandet) Cornelia

6 december

Kategori: Allmänt

nu hemme efter en fartfylld dag :)

Började med att vi sov länge och sedan åkte  i väg och det blev en färd på två timmar, för dit vi åkte först var inget öppet så blev att åka tillbaka och sedan åka mot Idre iställlet. Där käkade vi och sedan åkte vi till Mimmi, viktor och Emil och spelade kort, President, hej knäckt, blås upp!  och tv spel, mkt kul . nu ska jag diska och sedan blir det nog film :) 

Har det mycket roligt hittills :D <33 

skriver kanske mer senare annars skriver jag imorgon igen ^^ 

Puss hejsan
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag blev det att gå upp tidigt för att åka skidor men blev inte så mkt skidor. för det var dåligt väder och mina pjäxor var hemska..:P

Så blev mat och sedan BOWLING :D det var mkt roande.
ikvälll har det blivit ÖL och kort spel och nu e det fiiilm :) <3

Me like fjätervålen ;) <3

4 december

Kategori: Allmänt

Tjo.

Jag har idag inte gjort så mkt, vi har varit på jobbet :) Suttit och snackat om maträtter och annat!
Även Mimmi ( en tjej jag ska jobba med)  var där och pratade lite !
Sedan kom det även varor idag ^^

Spelat kort har vi gjort hemma och sedan nu lagas det mat, korv och mos! Mumsigt. jag är jätte hungrig.

Mycket som händer just nu. Ska lära mig ett nytt jobb, bor 55 mil bort från Skara och den enda som jag känner ordentligt är Jens. Det är juh lite små läskigt. Men jag försöker göra det bästa av allt =)
Jag tänker en hel del, på bra och dåliga saker. men just nu känns faktiskt allt okej ! Jag lever och kommer börja tjäna pengar äntligen igen! :)

Nej jag skriver kanske mer senare :D Puss hej

Fjätervålen!

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Jag tänkte att nu när jag är ifrån 55 mil från Skara kan jag börja skriva om mitt liv jag har nu här i fem månader.
Eftersom att jag kommer jobba mkt så kan jag skriva här på kvällarna när jag kommer hem och är helt slut och klaga på saker och ting ;)





Fjätervålen!

Jag har varit här i 4 dagar nu!
Jag kom i måndags då vi inte gjorde allt för mycket, vi gjorde i ordning våra rum och åkte ner till Idre och käkade och träffade Mimmi och hennes pojkvän ( mimmi är en av de tjejer jag ska jobba med i vinter)
Vi fem käkade på lovdjuret hette det, vi alla tog pizza :) Det var riktigt gott. Satt och pratade lite och så.
Sedan åkte vi även och handlade lite,eftersom vi inget hade "hemma". :P

Så nu de senaste dagarna har vi varit på jobbet och fixat och donat med allt som ska vara klart innan vi öppnar. Satt upp lampor och allt möjligt, mycket roande faktiskt, blir juh så fint. :)
Sedan har Jens lärt mig massor om diskrummet och om annat hur jag ska göra.
Idag åkte vi ner till Idre igen och köpte lite gott att äta på :P

Det är en massa snö här, 20 minus även! :) gud vad mysigt det är här, det är en massa massa snööö, vitt och fint. förutom just utanför i de snödriver som står här för Jens och Johan har fått ngt fnatt på att kissa utomhus istället för på toaletten..:P haha! De båda går för det mest ut istället..? ingen aning om varför egentligen? :P haha!
Jag ser riktigt framemot det här, att börja jobba och allt. Att få pröva på något nytt och lära känna nya människor. Jag får en riktigt vinter i fem månader även :D Massa snö, istället för bara slask som i Skara.

Vänner i Skara, jag saknar er. Satt och tänkte på er i bilen hem idag. det var mörkt och jag satt och lyssnade på musik och satt och tänkte på allt vi hittat på och kan säga att ögat blev tårögdt när jag insåg att jag faktiskt inte får se er på fem månader, ni är mkt saknade!

Josse, gud vad jag är glad för din och Kims skull! :) <3

Nej nu ska jag titta på simpson med Jens och Johan ,

Pusshej