nelllan

lycka

kärlek

Kategori:

Jag älskar Er! <3

V 28

Kategori:

Måndag och et är grått o regnar! men det gör inget, efter en helg med massa tokigheter så har jag ont överallt och är sjukt trött. I fredags var vi och kollade på bilar, måste skaffas en säker och större bil tills lillen kommer! Dock avskyr jag bilförsäljare, såå sega :P Men nu i helgen ska vi få provköra en Toyota iaf! i lördags åktejag och Per till jordgubbens dag, Pers idé. Men vi insåg rätt snabbt att man måste ha barn för att tycka det var speciellt roligt ^^ Istället åkte vi till Skövde, gick på bio och sedan åt på Pinchos! Vilket mysigt ställe!! Insåg dock inte förrän dagen efter att vi faktiskt hade våran två års dag när vi kysstes första gången :P Pinchos var även det stället där det hände, haha lite komiskt att vi lyckades pricka in det utan att veta!
Igår var vi på Ullared, jävlar vad folk! Men 3000 kr fattigare gick vi ut med massa saker till bebis..dock bara smågrejjs så fattar inte riktigt vad det var som kosta? :P Alla större grejjer köper vi antigen på hemsidor eller Ikea liksom..!? haha jaja!
 
Ska idag försöka orka städa här hemma och göra iordning allt vi köpte och det vi köpt.
Ficck en hel låda med kläder av svägeskan oxå som vi gått igenom och ska dit senare idag för att få massa annat! Ärva i tha shit! :D <3
 
Känner våran plutt mer och mer. herregud..tror han kommer bli boxare! Vissa gånger flyger jag halvt upp o skriker "AJ" för att han sparkas så hårt. men älskar att känna varje spark, då vet jag att han lever o mår bra. Ens största räddsla är att något hemskt ska hända! jag vill bara att det ska bli september nu, så man för det första gått igenom den hemska förlossningen (så det blir gjort) och sen får hålla sitt barn för första gången <3 Att man kan älska någon så mycket innan man ens träffats? :)
Nu håller v tummarna att Kompact klarar detta oxå, hans avsky för barn gör mig livrädd. Hoppas han accepterar den lilla och kommer över sin rädsla. Kommer gå under om jag måste göra mig av med honom. Per skulle inte heller klara det.
Charline går man runt som en het gröt. Min lilla tjeja mår ju verkligen inte bra egentligen. Så nervös av sig och rädd för allt o alla (utom mig). Per hatar henne och hon har en avsky för honom.
Om hon bara kunde vara rumren jämt och sluta göra sönder allt i sin väg...Får se vad som händer... Försöker så länge det går <3

BM!

Kategori:

Igår var man hos barnmorskan! Den lillas hjärtljud är som en galopperande häst, haha :D 
Mitt sf mått låg på 25! :) 
Den där jäkla vågen kom jag inte undan, 6-7 kilo tyngre är jag! Sammanlagt 15kilo plus sedan sommaren 2013...! :O 

Igår kom även första dropparna från tuttarna! Hahah!! Kossa MUU! :P 

Imorgon ska jag fixa mina ögonbryn o ögonfransar! Skönt att få dem färgade o iordning! Bästa Sannis som vet exakt vad jag önskar mig när jag fyller år! <3 
Sedan på måndag så ska jag ta en del av pengarna jag fick av Pers föräldrar o fixa mina fötter inför sommaren! Få dem filade, målade o även massage! Eftersom jag typ inte når dem längre så är det underbart att få detta gjort! Haha :)

imorgon v26

Kategori:

Tiden rinner iväg faktiskt, insett att vi måste nog lägga på ett kol nu för att få allt klart! haha! Imorgon ska vi mäta magen för första gången, spännande! Ska bli skönt att få lyssna efter hjärtljuden igen oxå! :) 
Men har total ångest över att väga mig. Kilona har rusat iväg på mig...mitt eget fel men orkar man inte träna o sötsuget är gigantiskt så är det vad som händer. Besviken på mig själv men får ta tag i det när lillen ploppat ut. Hormonerna gör dock att jag tar det svårare. 
Men jag älskar att känna min lilla batman sparka o röra på sig (fast hans favvo ställe är att sparka på min blåsa, haha) . Vid de tillfällen så glömmer man allt för en sekund iaf <3