nelllan

lycka

Sjukt trött på att vara

Kategori:

sjuk! Nu har jag nästan konstant varit sjuk i tre veckor. seriöst. så tråkigt att jag snart får utbrott. 
Jag hade först magsjuka och sen åkte jag på värsta förkylningen för en vecka sedan. Förkylningen får jag la skylla mig lite själv för... Eftersom jag visste att hjärtegrynet (Sannas lilla prinsessa) var förkyld och sedan pussar jag massor på henne.. ja.. såklarert blir jag oxå sjuk. Så det får jag skylla på mig. Men man kan inte låta bli den lilla godingen. 
 
Annars då, jo.. toppen! :D <3 Äntligen har lägenheten kommit iordning med det mesta och.. jag ÄLSKAR mitt hem. ALDRIG haft ett HEM innan har jag insett. Detta är hemma! <3 Så fint har vi fått det och jag trivs som fisken i vattnet. Här kommer vi bo de närmaste åren. Det enda som stör mig är hur mycket vi hör grannarna över. de har barn, hund och är två vuxna.. vilket gör att de stampar, hoppar, springer och går tunga steg. herregudars ibland tror jag att de ska komma igenom taket :P 
 
Per fyllde år den 5.e så den 6.e hade vi kalas för hela slanten här hemma. dukade upp bordet för åtta vuxna och självklart hade alla med sina godingar till barn så sammalangt var vi 8 vuxna, 3 barn och 2 katter. Allt gick jätte bra och det bara spred kärlek och familjekänsla här hemma. 
På hans födelsedag började han jobba kl 6, så jag gick upp strax innan fem och gjorde frukost. Sjöng så ovackert jag kunde och så fick han blåsa ut ljusen på rulltårtan som jag skrivit "PLUTT" på. haha. Han är min plutt <3 
Han fick MASSA godis och ett halsband som jag graverat in FAMILY på framsidan och på baksidan C <3 P  25SEP på. :) Blev bra. Sedan var även min present att jag fixade allt inför kalaset. städningen, dukningen, bakningen och matlagningen. dock fick han steka köttfärs. 
 
Nä nu ska jag kura ner mig i soffan igen, snart kommer de bästa tjejerna i världen hit. Sanna och hennes dotter! <3