nelllan

lycka

27 Aug 2009

Kategori: Allmänt

Hej.
idag får vi se vad som händer. blir nog liten tjej kväll eller nått hemma. För Jensen jobbar till Tio ikväll sen ska han på nattklubb i Skövde så ser la inte honom förän inatt stup full ... :P
Om han tar sig hem ens :P

Så ikväll blir det för mig lite drickande hemma och ha hemma mys med vänner! :)
sedan imorgon blir det FESTANDE för mig :) förmodligen hos Linus som fyller 20 eller matfestivalen. ej säker än. :P
Sedan på lördag då blir det förfest hemma hääär .. :) Och sedan matfestivalen ! :D skooojh.
Så detta blir en rolig helg.
Sedan på söndagen.. jaa. då får någon roa mig .. :P Jens ska på personalfest och det slutar
med att han kommer hem sent på natten jätte full ... :P Vill ej sitta emma själv så folket hör av sig tack ;D <3

Sedan på måndag blir det att klippa mig :D <3<3<3<3<3<3 ngt som jag längtat efter så jävla mkt. Då jag inte klippt mig på 1 år och 1 månad :S mitt hår ser hemskt ut nu :P


Ensam i mig själv.. japp.

fan

Kategori: Allmänt

Idag skulle jag ha klippt mig men igår ringde de från salongen och sa att hon var sjuk. faaan! och jag vill inte att ngn annan klipper mig. jaja, på måndag ..efter matfestivalen. fasikens då..

allt går upp & ner. Ena stunden känns allt jobbigt och andra stunden känns allt bra ? det är förvirrande. Fast det är väl så det är? om jag bara kan hitta ett jobb ngn gång. :(  allt skulle bli så  mkt lättare då. slippa gå hemma. det är ju så tråkigt och värdelöst. om jag bara visste vissa saker, kunde spå in i framtiden. då skulle mkt vara lättare. men tyvärr går ju detta inte :P

Även min vän fredrik från dalarna har flyttat hit till skara :) kuul ! Ska träffa honom ngn dag nu och i helgen ska vi festa ihop!! wiiiie!

Nej nu ska jag hitta på ngt. Puss hej

skarabo igen då.. ^^

Kategori: Allmänt

Tjaa.
Jupp igår blev flytten. Klockan nio på morgonen så blev det att börja bära. Första lasset var klart klockan tio och sedan blev det att åka till skara. Där Danne och Linus hjälpte till att bära. tack pöjkar :)
Sedan åka tillbaka och hämta resten. Fast valde då att åka med Linus i hans nya bil istället ^^ haha. Åkte ifrån JEns pappa ^^ Vi stå och vänta på honom innan lidköping sen !
Sedan hade vi in resten av sakerna och igår blev jag och jens nästan klara med lägenheten. Kim kom och hjälpte till inne i lägenheten sen. Tack Kimzen. :)
lägenheten blev riktigt snygg. Riktigt  nöjd. Så nu är party lägenheten tillbaka i Skara folket ;)
på kvällen blev det pizza. jag josse och kim och Älskling gick ner och då kom även Linus och Robin och Peter. Så vi alla tog med upp till våran lägenhet sedan spelade  pojkarna tv spel och jag satte mig vid datorn. Sedan blev det att duscha för första gången i denna lägenhet med älskling :) mys!

det känns riktigt bra kan jag säga :D trodde inte det skulle kännas så här bra. Känner redan att man börjar få tillbaka sin sociala sida igen och vänner här av sig för att nu bor man inte buss avstånd ifrån :D hääärligt.
Kanske det var en bra lösning? Kanske det inte var så farligt! ? :) jag ska nu snart hoppa på min cykel och åka och söka lite jobb =) Jag känner på mig att det är en bra dag så hoppas det blir det oxå! man vet aldrig vad som helst kan hända men hoppas det är en rikgitgt bra dag :D


Pusspuss folket. om inget händer nu så.. ja då är den glada Cornelia tillbaka med massor av energi :D iallafall idag. hahaha ^^ <3

ensam hemma kväll.

Kategori: Allmänt

har ej gjort så mkt idag.

skulle egentligen festat ikväll men folk krånglar då ger jag upp efter ett tag. fest lusten försvinner. så nu blir det att sitta hemma ensam..
hoppas det är ngt bra på tv:n iallafall =) får äta isglass och ta ett täcke och min kudde och mysa ner mig. visst inge kul att vara själv men man får göra det bästa av situationen =)

tror ngt mindre bra kommer hända snart men det som händer är menat att hända. jag orkar inte anstränga mig längre för att hålla emot. det som händer, det händer. bara att sedan resa sig upp på benen igen och ta sig igenom det..

puss

kvällen

Kategori: Allmänt

Hejsan. Jag sitter i sängen och funderar.
När jag varit ute och frågat jobb så har endel varit snobbiga och tykna. varför? De ska vara glada att de kommer någon och frågar om jobb. och fast de inte behöver ngn kan de väl vara trevliga för det , eller ?
Usch, jag gillart inte. de gör så att det blir svårare att våga gå till nästa person.
Vad har hänt med folk egentligen? Bara i Skara har det dött 3 ungdomar på 1 ½ månad. en gravid som blivit misshandlad av sin sambo. vad fan händer? Vart tog det vägen att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, att tänka efter innan man gör ngt. liksom visst att göra ngt impulsivt ibland men att köra en bil när man inte fyllt 18 ens eller när man har alkohol ikroppen? Vad händer med världen? Man kan ha kul utan att riskera sitt liv eller andras.
Folk slåss, mördar och vem fan vet vad som skadar andra personer. Varför måste folk göra illa andra för att själva må bra? Jag fatttar inte det ?? varför inte leva livet, ha roligt med vänner. Uppleva nya saker och utvecklas som person. Utan att skada ngn annan.  Vad är det för fel på det ?
Alla kan göra fel, ingen är perfekt ! men det finns ju gränser.
hoppas att skaras ungdomar kanske blir mer försiktiga nu och tänker efter mer nu när det här hemska hänt 3 st på kort tid. Kanske blir lugnare i skara nu ( kan ju hoppas iallafall).

Nej nu ska jag nog sova snart, inte för att jag är trött men uttråkad :P haha.
Puss och kram // Cornelia

jupp

Kategori: Allmänt

idag har jag varit i skara och fixat lite sedan bara varit hemma :) Skönt att ta det lugnt :) Ska snart diska och så.. tråkigt men måste göras!

mkt som händer nu! :D

20 aug - äta ute med Jens på stath - MYS
23 aug - flytta
25 aug - LÖN
26 aug - ska klippa & färga håret.
28-29 aug - Matfestivalen :D
6 sep - Kryssning :)

wiie!

party.

Kategori: Allmänt

Igår blev det fest! :) Måndax klubben! först så kom Hanna och Marie hem till mig och vi satt och pratade och drack och lyssnade på musik. mkt trevligt =)
Sedan bar det av i taxi till måndax ! där hade jag skoj iallafall :P haha vart väl lite onykter med bara trevligt.
Så tack alla som jag var med igår =)

ANNA - det är inte långt kvar till kryssningen nu! fan vad kul vi ska ha!!!!!!!!!!!! :D
Kryssning den 6 september !! jag, jens, Anna och Janne! wiie.

idag ska jag nog till Skara, börjar kännas hemma där igen. Är väl skönt det. det känns bra att flytta tillbaka :)
Skönt att få upp mer kontakt med vännerna där igen och att syster bor där oxå. =)
att ha några fler i närheten! Jensen jag älskar dig så mkt !
Riktigt mysig morgon! :) <33

Idag ska älskling vara borta hela dagen & kvällen. Jobbar tills eftermiddagen sedan ska de ha personal grillkväll så jag tänkte se om Jossefin vill vara med mig, men ej fått kontakt med henne än, hon sover väl ;)

Jag känner mig glaaaad ! Jävlar vad  underbart det känns, solen skiner, hade en bra party kväll igår, vänner, sambo och syskon allt detta gör mig glad ! :) <3

Puss hej

Hova.

Kategori: Allmänt

Hejsan. Nu är det slut på Scan, men jag sa till dem att det var bara att höra av sig om de behövde hjälp =)
känns skönt att få sova ut nu i morgon. jag hoppade nästan av lycka ut från Scan, fast sedan insåg att man skulle sakna det lite. just umgänget man hade med endel, man hade ju kul på rasterna och så =)
Skulle inte förvåna mig om jag skulle jobba där nästa sommar igen :P

igår åkte jens till Hova, då jag fick sova ensam. och kan säga att det inte var roligt, åskade och blixtrade som faan och jag som är så rädd för det och ensam var jag. Mörkrädd är jag även så att vara i en mörk lägenhet, med fruktansvärt väder utanför och helt ensam. det var inte min grej.. :P Tack och lov tröstade älskling mig i telefonen ! <33

Jag åkte till Hova efter jobbet idag så är där nu =) Kräftskiva i morgon! =) med massa folk som jag inte känner... haha men det får gå ändå, meningen att man ska lära känna folk kanske ;) Alla mysiga djur som är här, helt underbart. Vovvarna, kissemissarna och sedan två djur som jag inte har så störra kontakt med... hästarna..:P

Vi ska mysa och se på tv ikväll/natt. Blir att vara uppe länge nu när man kan :D

Nu är man arbetslös men jag har varit och sökt jobb överallt känns det som, så hoppas någon hör av sig snart!! tur så får kjag min sista lön i sep :) Så har nu en månad på mig att hitta ett jobb. Lite smått panik har jag men jag har ju varit på många ställen och lämnat CV .. jag hoppas jag får jobb snart iallafall, spelar ingen störra roll vad det är . Jag kan bli lokalvårdare det gör  mig absolut inget ! :)

Vågar jag skriva det, jag mår faktiskt bra. Vad kommer hända nu, varje gång jag erkänner att saker är bra så kommer det en storm av olycka :S får hoppas att det kan vara bra ett tag  nu. men det är mkt som händer dessa 3 veckor framöver. skönt att ha saker att göra hela tiden iallafall :)


Nejje nu ska jag vara social med resten av jensens familj här. fast att jens och hans pappa sitter vid deras dator och kommer göra det länge till om jag känner dem rätt men har ju Jens mamma Lisa att prata med och så! :)

-tack till dem som bryr sig. Skönt att veta att det finns dem som finns vid ens sida och faktiskt bryr sig om mig :) <3

2 dagar kvar på jobbet.

Kategori: Allmänt

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet, underbart. men det lär väl bli långa dagar känner jag på mig :P
igår och idag fick jag vara pån grillat. Slutade med att jag hade revbens marinad över hela mig, haha. läckte genom kläderna xD ska vara där resten av veckan.

nu är det mycket som händer, nu i helgen är det Hova :) Sedan är det Måndax klubben  och veckan efter det är det lön och matfestivalen på helgen där. Sedan den 5 sep så är det att flytta och den 6 sep är det kryssning :) kul att det händer lite nu ! Men måste få jobb!!! får hoppas att någon hör av sig :)


jag känner starka känslor om en viss sak, en person som fanns i mitt liv men sedan valde att ta bort mig. personen som då födde mig och personen som då ska kallas mamma. det som kommer vara en av de jobbigare sakerna med att flytta tillbaka till Skara är att jag säkert kommer stöta på dig och han.. han som har förstört så jävla mkt. en alkoholist och en som misshandlar. som då hotat mig till livet och som då tagit tag i mig och fått mig många gånger gråta, att vara livrädd och inte våga gå ut genom dörren då han stått där och skrikit och gapat om att han ska slå in dörren. som klättrat upp på balkongen och stått och knackat på fönstrerna. lagt sig utanför dörren och skämt ut oss för våra grannar. Försökt få mig att hata dig och sagt så elaka saker om dig för att jag ska tycka illa om dig. Fått dig att tro att allt är mitt fel. att han tog tag mig och allt han sagt är mitt fel. han ringde våra släktingar och ljög om massa saker för att få dem att tycka illa om dig.  och honom säger du att du behöver. men jag som har funnits där alltid och fan stöttat en moder som gråtit hela min uppväxt, mig skiter du i. trevligt hörre du. Men idag kan jag iallafall säga, jag står på egna ben och det kommer ta tid men jag kommer kunna gå vidare och inse att jag inte behöver vara ledsen över detta. kommer nog ta tid men jag har en underbar pojkvän och underbara vänner! Och nu har jag även 3 syskon! <3 
jag känner hopp ! :)  länge sedan men just nu gör jag det, känns riktigt trevligt ;D 


min öppna dagbok,  Puss / Cornelia

tilbaka då..

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan. Japp som alla snart nog vet, jag ska flytta tillbaka till Skara igen. fast jag hatar egentligen det känns det bra för att då har jag de vänner som finns kvar där :) Slippa sitta ensam så mkt för att det inte finns några i Lidköping eller joo har underbara Anna men hon som många andra jobbar mkt och jens jobbar mkt så då blev jag ju mkt ensam. Så  nu i september bär det av till Skara (igen) Får hoppas att man får jobb och att allt slutar bra till slut.

just nu känns det faktiskt ganska bra =)

Pusshejsan

jaha (?)

Kategori: Allmänt

godmorgon,


jag vet fan inte vad som händer? Vad händer med mig ? vad händer med mitt liv ? och speciellt, vad händer med mitt psyke? nu det senaste blir jag bara mer och mer förvirrad över allt. Jag vet snart inte vad som är in eller ut. Plus att jag har den där klumpen i magen som gnager på mig hela tiden. Jag vet ju inte riktigt vad det är som gnager mig men det är väl något jag får försöka komma på, eller så är det något som jag märker. det känns inte bra iallafall.
jag vet inte vad jag ska ta mig till ? Det känns jobbigt just nu och jag önska jag kunde gå upp i rök för ett tag. men det hjälper inte att fly från problemen heller. allt som jag byggt upp med mig själv och vem jag är, känns som om det bara rasar just nu. jag har ingen koll alls? varför blev det såhär?, hur kunde jag tillåta det?
blir så frustrerad. att höra sanningen eller inse den kan vara riktigt jävla jobbig ibland. hellre sårad av sanningen en leva lyckligt i en lögn.
igår fick jag iallafall prata av mig med en Vän, Anna. tack gumman! <33
För igår blev det fest hemma hos oss. Anna, Janne och Emilio var hos oss. vi grillade och lyssnade på musik och så. var även i skövde och kollade lite, på eftermiddagen. men sjuk som jag är, hostar massor och förkyld & ont i halsen så fick jag ta det lugnt.. som jag kanske inte lyckades med (?) :P

efter idag får jag se vad som händer..

mm

Kategori: Allmänt

så jävla sjuk just nu. blir ju inte bättre. typ tappat rösten :S och hostar bara mer och mer.blir snart att åka in till sjukan och se vad detta är. Feber har jag nog med. har ju tyvärr ingen febertermometer men känner av att jag har det i kroppen men det bevisar ju att kroppen försöker bli av med viruset. förkyld som fan oxå. blääää! :P


Kan man bli mer förvirrad just nu? vad är det egentligen som händer? vad kommer att hända ? måste se till att det blir svar på alla frågor nu. Kan inte gå runt och inget veta.. lika bra. jobbigt men detta blir bara jobbigare för mig själv.



nee nu ska jag sätta på mig mjukisarna och ta med täcket in till Tv rummet och riktigt mysa ner mig! Ha det så bra folket, sup lugnt ;) Puss


...

Kategori: Allmänt

vad händer egentligen??

helvete

Kategori: Allmänt

jag ger upp ..


:'(

hemma från jobbet

Kategori: Allmänt

hejsan.

Idag är jag då hemma från jobbet :) skönt att få sova ut, tyvärr vaknade jag inte när älskling gick till jobbet.. :( men men.. vad ska man hitta på idag då? Hemma ensam.. sjuk.. och jens slutar inte förän klockan elva ikväll. suck.

Har duschat och ätit frukost. Solen skiner ute och jag är sjuk... fyy.! min vanliga tur kallar jag det ;D
får se vad jag klarar av att hitta på idag. Något vill jag göra iallafall. kan ju inte bara sitta inne en hel dag när solen skiner.

Snart är det matfestivalen, fyfan vad kul. Sista helgen i aug. :D Förra året var skit skoj ju :D haha.
Eller första dagen var la sådär :) Men andra dagen var jag ju med peter och blev rätt så onykter.
Och det var även första gången som jag träffade Jens pappa! herregud vad jag skämdes dagen efter. JAg kunde ju knappt stå på benen själv, men glad var jag iallafall! :P haha!
Sedan kom Jens och hämtade mig för att han inte tyckte jag skulle åka buss hem och för att det inte skulle hända mig något. du är för söt.. 
haha men det var en rolig kväll det! :) Förutom att en av peters kompisar trodde han var något och kunde skrämma mig. Slutade med att det var jag som satte honom på plats och han vågade inte kolla mer på mig sen... haha! förrensten det var roligt det med ;D haha.

Nu är det bara en vecka kvar på jobbet :D GÖTT!! men måste hitta nytt jobb !

Skirver mer senare kanske. ha det bra. Puss

sjukling

Kategori: Allmänt

hejsan, idag är jag sjukling. Är förkyld och har då lagt mig i sängen under det mysiga täcket med datorn iknät och Tv:n framför mig. Lat värre. Men måste bli frisk ju !

På jobbet så blir det att man står mkt och tänker. herregud vad man funderar och fantiserar :P haha.
man fantiserar om vad man kan hitta på iframtiden och hur ens framtid kanske ser ut. Tänker på hur livet varit och vad som hänt. Vad som även händer nu. saker som man saknar som inte finns in ens liv längre osv.
Det är inte bra att man har tid att fundera så mkt.. :P fan man blir knäpp tillslut. Just idag på jobbet har det varit ganska jobbig för att jag då är sjuk och dagen var så himla lång kändes det som . usch. men tillslut tog den slut. :)
Tur att det finns några roliga på jobbet som gör tillvaron där roligare :) Speciellt Sanna :D Men hon var sjuk idag. Och jag sak då till jobbet imorgon för höll fan på att dö, är så jävla förkyld och feber och skiit ju :(

Så imorgn blir det att ta igen sig och bara ta det lugnt :D får sova ut imorgon , underbart!!

Åh, saknar dig. längtar så tills helgen då jag får ha dina starka armar runt min kropp. Dina öma kyssar, och din hud mot min <33 Jens, you are the one and only ! <3


Pusshejsan

4 aug.

Kategori: Allmänt

Hejsan , tiden går verkligen fort. det är redan aug.. jag tyckte nyss jag firade jul i Hova med jens :)
Det är sjukt, jag tyckte nyss jag flyttade tillbaka till älvdalen, började femte klass. Liten och oskyldig som jag var och mkt hade hänt. ännu mer hände när jag flyttade dit men mkt bra även. jag fick en vän, en vän för alltid. Som ja vet alltid kommer finnas vid min sida och jag alltid vid hennes, Ida Estenberg. Jag fick även andra vänner :) tyvärr är många borta. Nästan alla! Men den som betyder mest och är viktigast är kvar i mitt liv :)

jag bodde där tills jag gick i åttan och sedan fick jag flytta till Skara, Där jag började högstadiet på Tegla skolan. Herregud känns som om det var så nyss.. fick två nära vänner först. men den ena har jag ingen kontakt med alls tack vare vissa saker och den andra, jaa. vi gled ifrån varandra (TYVÄRR)
Men i nian fick jag även en annan vän, som jag haft som vän länge nu! Emma <33 tack för att du finns vännen, jag kommer sakna dig så himla mkt nu när du flyttar :'( <33

Jag har funnit många bra vänner på min väg, så egentlige borde jag inte klaga på livet. men ändå har det hänt så mkt jobbigt. Både innan jag flyttade till Skara och innan jag flyttade tillbaka till älvdalen, saker jag aldirg riktigt kommer kunna glömma och aldrig kunna riktigt ta mig igenom helt. jag kommer alltid vara rädd, så är det bara. jag kommer aldrig kunna känna mig 100% trygg. men jag kan göra saken så bra som det går och leva med det, precis som jag försöker göra nu! Jag har jensen som hjälper mig mkt när jag mår dåligt och det ska du ha stort tack för jens.
Någons axel att gråta ut vid ibland men ändå har jag ganska svårt att visa hur jag mår om vissa saker och låter det inte komma ut. något som jag måste ändra på mig med. så jag slipper sitta och låta tårarna rinna ner för kinderna när jag är ensam. Det är ju nästan patetiskt, eller ?  Att man kan vara så sluten, man märker hur folk runt en bara pratar och pratar och man själv vill egentligen inte öppna sig . Man vill inte släppa in någon tillräckligt långt in på livet så att de kan såra en . eftersom att man gjort det så många gånger och då har det slutat att man suttit där ensam och sårad.. något som jag verklgien hatar. ensamheten, så många gånger som man blivit lämnad av vänner,släkt,familj och annat folk, någon man litat på.
Den första som lämnade mig var min far, efter hans död bara flödade problemen in i mitt liv. eller så var det att jag blev äldre, :P många erfarenheter har man fått på min 19 åriga väg och många vägar har jag till att gå på. Jag är ju som sagt bara 19 år och har precis slutat skolan. Jag har ´mkt mer att uppleva och många problem att gå igenom till men det är väl så livet är ? :) Ibland vill jag vara 4 år igen och bara stanna där. Då man tyckte allt var spännande och man hade inga bekymmer. Mamma hade inte börjat träffa alla dessa män hon haft genom livet.. och alla andra personer hon dragit in i vårat liv som skadat mig psykiskt och ngn gång fysiskt...
Men nu är jag vuxen och ska inte låta dessa personer förstöra min framtid men ändå finns de kvar i minnet.

fan låter som om jag bara klagar, men vafan detta är min blogg och jag skriver vad jag vill.
Detta är som en öppen dagbok. Och du behöver inte läsa om du inte vill...!  :) '

Puss hejsan folket.

Underbart :)

Kategori: Allmänt

heej, kvällen igår var underbar :) Flicksen kom hem till mig, jag började göra iordning Caro och Fia sminkade sig och emma gjorde caros hår :) hur mysigt som helst, precis som innan studenten! sedan satte vi oss alla i köket och lyssnade på musik och började dricka och pratade om allt . åh vad jag hade saknat dig, fyfan ni är underbara flickor !!
skrattade och hade massa roligt. (blev ju till och med en kyss, min nya förälskelse ju ;D ) haha du vet vem du är tjejen ;)
Sedan bar det av till Stath , där vi träffade Jens, Pontus, Angela och Ellen & Pauline ! <33 Fan dansade massor och vi satt och tjöta , var sååå roligt ! :) Länge sedan det var en sådan bra kväll och vips så var klockan två..
tack flickor, för en undebar kväll, kommer sakna er när ni flyttar men jag hoppas att ni vet att ni inte kommer bli av med mig ändå ;) haha !

Vaknade i morse och myste lite med älskling, sedan gick vi upp och cyklade iväg och käkade kebabrulle. Cyklade in till stan och gick på marknad och lite andra affärer! Mys. Cyklade till Jysk och kollade lite. Funderar på att köpa lite fler möbler. :) Sedan cyklade vi till hemkompaniet och Ö&B. Blev glass på läckögrillen även.  Sedan heem. MYYYS. på den dagen!
Älskar sådana dagar när man är med den man älskar mest och bara har mys och hittar på saker! :) <33
Nu är han dock på jobbet men sedan när han slutat ska vi sova på hotellet ! Ska bli riktigt mysigt älskling. tack!!

nejje, jag ska väl ha tråkigt med att städa lite senare.. USCH men mne, sådant måste oxå göras ! Puss hej folket.