nelllan

lycka

Bläää dag!

Kategori: Allmänt

Vilken blä dag det var på jobbet idag, krångel krångel!
Men men det löste sig tillslut tack vare två godingar till arbetskamrater! :)

Åkte hem och sedan började laga mat, var vråååål hungrig efter denna kaose dag! Menm tv grejjen som vi har kanalerna på.. x)  har lagt av så jag och älsk hyrde tre filmer och har nu sett en av dem. rätt okej..!

Nu har han dock åkt till jobbet och det är juh mindre spännande får jag lova. <3

Höstdepp.. Aa lite faktiskt. Avskyr att det är mörkt hela tiden men rätt mysigt när man sitter med älskling i soffan med tända ljus och så men sen... nää.. Får gärna bli lite ljusare redan nu tack ;)


Nää! PUsshej

Baakiis..!

Kategori: Allmänt

Igår blev det fest, fast jag tog det lugnt ändå för kroppen mår ju ändå inte bra ännu.
Åkte till Sanna så jag var där vid tre och vi började göra iordning oss..Alltid lika roligt att göra det ihop! :D
Dock  var vi båda asförbannade på lösögonfransarna! haha! Slutade med att sanna gav upp ;)
Fast jag fick till det tillslut :)
Fast som vanligt var jag klar först! HIHI ;)
Så satt och knäppte massa kort på sminkningen på sannas dator som jag fick se idag kom upp på facebook ;) hahahA! oops!

Rätt så kul igår, sminkningen och var nästan roligast. festen vi var på hände det inte så mycket på men alla satt och tjötade och de var trevligt. Men kände bara sanna, Jonas och Anders! :P

Sedan drog vi ut rätt tidigt men var rätt mycket folk ändå.. Sprang lite mellan krikkan och mangos men när vi kommit dit var jag nästan nykter igen!
Sedan överraskades jag av att hitta min pojkvän vid spelbordet senare på kvällen! :D
dansade  lite & så :)
Sen började bakisen gå igång så jag och älskling gick en svänga och sedan satte oss i en soffa på krikkan och tog det lugnt, robert hade sträckt ena skinkan på innebandyn så hade ont ;)
Vi tog lite och käka på smörgåshörnan och sedan tog vi bussen hem..Somnade typ båda två!
Drog på Lejonkungen i sovrummet och däckade av till den.. robert först :P

Bakis idag! Plus hostat endel så vi gick upp, satte oss vid tvn.. Gick bort och hämtade pizza vid ca lite efter ett och tog med hem.. GÖTT som fan! :)
Sedan vid typ tre gick vi och la oss i sängen och somnade dirre. jag vaknade vid sex igen..sov i TRE timmar till..hahah! Baakis!
Robert vaknade la en halvtimme senare eller något :)
Druckit te och tagit det lugnt, sett på tecknad film :D

Nu har jag varit och handlat lite och robert åkte till jobbet :( bläää!
Jag ska fixa mina naglar nu, dom är målade svarta..inte för snyggt på mig plus att robert gillade det inte alls..haha! <3

Pusspuss!

vampyr?!

Kategori: Allmänt

Har roligt med sannisen, vi blir vampyrer! xD

sjuksjuksjuksjuk..!

Kategori: Allmänt

Igår somnade jag som en stock i soffan och vaknade vid ca fem-halv sex att jag fortfarande låg där, släpade mig till sängen och somnade som en stock igen! :)
Gick upp vid elva och  bryggde mig lite kaffe och åt frukost.
Sedan fick jag städryck..! Orkar inte med att det ska bli så skitigt fort så diskade och gjorde iordning köket, sedan tog jag itu lite med vardagsrummet och sist men INTE minst, Toaletten! Nu skiner det allt där inne.
Packade ner roberts kläder som jag tvättat i hans byrå och även mina kläder i garderoben.

Sedan vaknade älskling så såg till att han fick kaffe och smörgås :)

Nu har jag duschat och mår lite bättre tack vare det, men är fortfarande sjukling och även robert börjar bli sjuk stackarn och han som ska spela innebandy imorgon! :(

Pusspuss !

Sjuk på riktigt?

Kategori: Allmänt

För det första, igår tänkte ja vara duktig. Gick och la mig vid kvart över tio i sängen för att försöka somna..!
meen, tiden gick och jag somnade inte.. Bestämde mig då för att läsa lite... Men inget hände blev nästan mer pigg..Laddade ner ett spel till mobilen..att spela lite brukar göra att mina ögon går i kors så somnar jag sen! meen nähää.. Smsade lite med älskling och samtidigt kollade igenom sms från ibörjan av allt mellan oss!
Hihi, gud så fjantiga man var! skrattade högt för mig själv! Sa det till robert förut idag, saknar att vara nykär så vi måste bli det igen ;)
iaf.. Klockan tickade iväg och Älskling sa att jag skulle sätta på lite musik..gjorde det och la lurarna bredvid mig i sängen... meen nejdå.. När klockan slog 01.00 satte jag igång en film och sedan kanske en timme senare eller mer så somnade jag! Klockan ringde vid 04.30... tjohoo...!
Bara gå upp, sättta på kaffe.. Sätta på sig kläder, sminka sig, sätta upp håret..dricka upp kaffet o äta en halv smörgås och sedan JOBB!
Gick bra ändå, men ont överallt..

Har tröttnat så sjukt på vårdcentralen så ringde 1177 idag, sjukvårdsrådgivningen! Talade om att jag bad om råd för tröttnat på att bara få betala och sedan höra..ta ipren typ!
Berättade allt hur jag mått den senaste tiden med kroppen, hur ont jag har i ryggen hela tiden.. haft i år nu typ.. fast mer det senaste halvåret.. Att mina leder inte funkar som dom ska, att handleder och höfter kan bara göra så jävla ont helt plötsligt... Hon trodde att jag faktiskt kunde ha någon ledsjukdom eller liknande.. så imorgon ska jag ringa till sjukgymnastik ( de skulle vara bättre ) och fråga om de kan bedömma mig, hur min kropp verkligen mår fysiskt.
Men sedan  har ja juh feber, hosta, förkylning och nu börjat få en brännande känsla vid skulderbladerna (stavning?) så om det inte gått över på typ söndag så ska jag ringa och få tid så att det inte är lunginflammation eller något.. men hoppas på att må bättre imorgon! :)

Mitt lilla tragiska liv ;)


trött som ett as alltså, har jag tvättat idag! ETT UNDER får jag säga, somnade efter jag lagt i första tvätten men robert väckte mig och sa att jag skulle gå ner...!
Blir att kolla Tv ikväll med mig själv men det får gå! :)

Pusspuss

Feeber!

Kategori: Allmänt

Jag räknat ut att om 15 dagar kommer min underbaraste Dalkulla Ida till mig! :D
Min bästa vän sedan 10år!! Saknar henne så fruktansvärt mycket! Ska bli helt UNDERBART att hon kommer hit till mig! Älskar dig gumman! <3

Såå..fick bara lov att skriva det ;)

Sjuk från jobbet, somnade i soffan igår.. Skulle bara blunda lite under pausen men vaknade vid halv tre att jag somnat! dra med sig täcket och lägga sig i sängen..!
Gick upp vid elva, sov nästan i tolv timmar! Vadå att kroppen är sjuk! haft feber hela dagen idag med.
Knaprat Ipren nu för att den ska lägga sig!!
Bara slappat i soffan idag.. Dock varit och handlat men det var för att det fanns INGET att äta här hemma, men nu är det FULLT! Behöver nog inte handla på år och dar! ^^
Åt tacos..Gott!! Men börjat må illa nu på kvällskvisten!!? Går la över hoppas jag!
Duschat precis för att hoppas typ att man kan duscha av bacillerna! :P

Uff imorgon är det att tvätta, inte för jag vet hur jag ska orka springa upp o ner för trapporna men det får gå! ;)

Att vara sjuk är inte riktigt min grej, blir så himla rastlös! Att bara ligga stilla går bra en stund men sedan kryper det i kroppen på mig men orkar ju inte göra något ändå.. Det är nog något fel på mig!


Måste bara skriva att jag har världens finaste vän Sanna, hon ställer upp till 110% för mig i alla lägen! Jag skulle inte klara mig utan henne! tack gumman för att du finns! Du finns i mitt hjärta och vet du vad, jag släpper dig inte! :) <3

SJUK!

Kategori: Allmänt

jahopp!
Igår på jobbet så kände jag av förkylning från ingenstans bara sådär..!
Jobbade klart och sedan åkte hem och vilade. När klockan ringde imorses såå.. aa jag var totalt död!
men tog mig upp, släpade mig till jobbet och försökte få ihop det!
men jag kände redan tidigt att detta skulle inte funka!
jag pratade med en av kollegorna som kom senare så jag slapp iaf sista timmarna på jobbet, en liten ängel är vad hon är! :)
Skulle jobbat imorgon men ringde förut till Tha Boss..
och förklarade att mina feber gått upp och jag mår rent av skit.. riktigt så sa jag kanske inte men så är det jag mår! Förkyld, snurr i skallen, tryck i skallen, feber, ont i rygg och alla leder som finns typ.. till och med fötterna? ööhh..?!


Så imorgon blir det att ligga död i mina pyjamasbyxor hela dagen, gå upp på förmiddagen och lägga mig framför tvn. hmm, får leta upp lite bra filmer att blega på.. kanske läsa lite teori..om huvudet  klarar av det!
Jag gillar dock inte att vara inne hela dagen..! Men vad ska man göra..?
Är grymt sugen på massa saker just nu, men finns inget hemma och jag ska inte äta massa onödigt så det är bra. Plus att jag faktiskt har problem att äta just nu, halsen har svullnat igen liten men gör inte så ont..än!

Haha klagfia på högnivå känner jag här men länge sedan jag faktiskt fick vara sjuk..!
Dock klarade jag inte av att se disken förut så jag stod där och kämpade mig igenom ca 80% av det sedan de sista 20% fick allt robert ta för då sa min kropp typ, "nu tänker jag stänga av mig och om du inte sätter dig ner om fem sekunder kommer jag se till att du faller" ..:P
Sedan bara legat och myst med min älskling, som säkert oxå bli sjuk nu..Så som jag nyser precis hela tiden!


Pusselipussspuss!

Vad händer med min kropp?

Kategori: Allmänt

Vad händer med min kropp egentligen?
Är som en gammal tant eller något. Idag har ryggen bara gjort ont hela tiden, till och med när jag andas!?
Sedan fick jag helt plötsligt ont i höften?! Alltså det är ju faktiskt tant varning, gick och haltade ett bra tag innan det gick över. Men ryggen har då inte gett sig ännu?
Robert masserade mig en stund men det vill inte lägga sig riktigt.
Sedan blev jag helt plötsligt täppt? Så nu är jag förkyld?? ööh?
Liksom det är något som brukar smyga på en och sedan bryta ut undan för undan?
Men ingten idé att gå till läkaren för de säger ändå att det är inget fel..
Robert tjatar att jag ska åka in men jag orkar inte betala pengar för att gå dit..!
Och få höra, nej men du är bara lite förkyld..de går över! Det kan jag be en treåring att säga till mig.

Imorgon blir det att handla mat och sådant, kolla efter en jacka kanske och även en Mascara för den är då så slut som det snart går att vara..! Hoppas den vill ge med sig lite innan jag går imorgon ut och visar mig ^^

nej, jag är trött efter en jobbig dag! Heeråå!

Best Thing I Never Had

Kategori: Allmänt

Riktigt bra låt!



Sitter som vanligt med lurarna på med högsta volym, dock tycker jag inte de är tillräckligt högt!
på tisdag funderar jag på att dra till lilla skövde och checka läget med jackor, om jag nu har råd att köpa mig en  ny vinterjacka, jag HATAR verkligen pengar.. kan inte allt var gratis? ;)
Är ju mycket julklappar som ska köpas denna vinter så får börja tänka på det först!
Förra julen bestod av...
Att laga lite mat till mig själv, och katterna såklart. De uppskattade det mycket, mer än jag.
Blev då det vanliga, köttbullar, prinskorv, halvor av ägg och potatis och sådant.
Grät en skvätt och sedan satte jag mig i sängen..Läste en bok..i TIO timmar.. till och med rökade i sängen för vägrade gå upp. Stängde av telefonen för vägrade ha kontakt med någon.. helt enkelt för jobbigt.
Dock hade jag ju mina missar, en viss liten Råger (misse) som gärna låg på  mitt bröst eller rygg och tittade oxå i boken! Eller kom och torkade tårarna på mina kinder med sin lilla nos. Älskade djur <3

Sedan kom juldagen och jag festade halva huvudet av mig men blev en riktigt galen kväll som jag helst vill glömma egentligen för det var hemskt..! Men just denna kvällen så stöttade faktiskt Robert mig (utan att direkt känna mig) och vem kunde trott att vi skulle vara sambos mindre än ett år efter det?

Och denna julen, ja då har jag föräldrar, en familj! En änglamamma och pappa!! Och Robert och hans underbara familj! Större julklapp kan man aldrig få! Jag har människor runt mig som verkligen bryr sig om mig, som tagit emot mig för den jag är!
Denna julen kommer jag ha människor runt mig, jag kommer inte sitta helt ensam och undra vart min liv håller på att ta vägen, utan jag kommer skratta, le och få ge presenter. Äta mat så man rullar fram i flera dagar och faktiskt njuta av maten. Få klä upp mig, bara att göra det är ju mysigt!
Visst jag har aldrig varit riktigt förtjust i julen för det har alltid hänt tragiska saker under just denna traditon och tyckt att liksom folk är ytliga eftersom de ska hitta den BÄSTA presenten och vara mycket bättre än alla andra. För jag tycker inte det handlar om det. Utan det handlar om att visa att man älskar varandra, att man bryr sig om varandra. Att fira att man har varandra.
Klapparna ska innehålla något från hjärtat inte från vad som är dyrast eller bäst!
Det är min uppfattning iaf!


Pusspuss!

Helgen som vart!

Kategori: Allmänt

Jao söndag är en bra tråkig dag tycker jag!
I fredags blev det bio, rätt rolig film. ^^

igår åkte man ut till Mor och Far, robert skulle ställa av sin bil så tvättade den och allt.. höll på i flera timmar.
Medans jag satt inne med änglamor och tjötade, myste med katterna! Eller sista timmen plågade jag henne..!
För tog bort några iaf av hennes knutar i ryggen! Hon lär väl vara hur öm som helst idag stackarn!
Sedan när man kom hem så.. aa. ! Käkade makaroner till middag..! mmm, vilken lördags middag!
Sedan somnade robert vid tio typ och jag var vaken till typ halv ett - ett! kollade på en rätt så hyfsad film.

Idag har inget gjorts eller hänt ännu så får la se vad man hittar på..robert ska ju iväg sen och träna innebandy så får se vad jag hittar på .. måste iaf gå och lämna tillbaka filmerna man lånade!

heeråå..

Lång ledig.

Kategori: Allmänt

Fyfan vilken jävla helvetesdag på jobbet, bara för att det var inna helg såklart!!
fick börja tidigare i ren panik och sedan så resten av dagen typ!
När jag kom hem så slängde jag av mig jensen och strumporna och jobbkavajen och drog på mig mjuksbyxorna..Tände lite ljus.. Tog mig lite vin i ett finglas och göttade till det med bakelse i den underbara soffan! myyyyyyys ! Förtjänade jag ! (A)
Sedan har jag inte gjort så mycket..robert drog för ett tag sedan till jobbet och då har JAG pluggat lite TEORI här hemma..körkort! Duktiga jag! Plus att från igår eftermiddag tills i morse så rökade inte jag! FEMTON timmar! fyfan vad jag förvånar mig själv ibland.. även robert xD haha!
Imorgon får vi se vad som händer..allt beror på robert som inte hört av sig ännu som han skulle...! :P
Nästa vecka ska jag även börja försöka tänka mer på vad jag äter..! Börja röra på fläsket som smyger sig på mig mer och mer! Bli den lilla bitchen jag egentligen är ;) hahaah! Nu sitter jag och skrattar högt för mig själv här!
Har högsta volym i lurarna och sjunger med i en helt underbar låt, " I got you" med Leona Lewis..!
Rätt så sorgsen låt egentligen om man lyssnar på texten men..!
Tror att man faktiskt är lite i höstdepp.. för har kännt mig nere ett tag nu, allt har varit så otroligt jobbigt hela tiden. Bara att ta sig till jobbet, jag som älskar att jobba egentligen.
Att bara klä på sig annat än mjukisbyxorna..Att sminka sig.. Och det är något jag gör på..2 minuter?!
Känns som om man krymper som person, jag är inte riktigt mig själv? VAD HÄNDER?!
Är det så här att bli.. vuxen?! Visst jag fick växa upp i förtid. Jag hade inget direkt val . Mitt liv har inte varit så speciellt lätt..så trodde..Att det skulle bli lättare när jag blev äldre men vafan..Nää? Allt bli ju nästan värre hela tiden. Man har hundra saker att tänka på jämt.
Liksom när jag var liten kunde jag iaf typ låsa in mig på toaletten ett tag och ta ett  bad och leka med ankor elle liknande och drömma mig bort att jag var en sjöjungfru och bodde på havetsbotten.. men nu är det hela tiden tusen saker att tänka på..! Rymmer till Kina så kanske jag kan tänka på annat! haha!
Fast jag har underbara vänner, änglaföräldrar och pojkvän! <3
Älskar er alla, fast jag kan värka frånvarande och allmänt knäpp ibland!

8månader

Kategori: Allmänt

Idag är det åtta månader med min lille latmask (älskling), tiden går allt bra fort. nu bor vi ihop och allt! haha! <3
Dagen idag har varit sjukt seg och man har bara önskat att man kunde ligga under täcket hela dagen och bara sooova!
Men imorgon, ja då när jag har gjort allt jag ska på dagen och kvällen! Då ska jag slänga mig i soffan med mina älskade mjukisbyxor på, tända lite ljus och dricka ett glasvin! Åh känner att jag redan längtar! :)
Älskling har åkt till jobbet, tråkigt. Men han kommer ju hem imorgonbitti och kryper tätt in till med sina KALLA fötter och händer! haha, så lär la vakna som vanligt! :P men jag älskar honom ändå, med hela mitt hjärta <3
Pusselipuss!

Tvätt och tvätt!

Kategori: Allmänt

Fyfan vad jag tvättar, springer ner var trettionde minut för att lägga i ny typ..phu! Motion iaf!
har en omgång kvar sedan är det bara att vänta på allt allt ska torka och så!!
Vika in skiten så den inte hamnar i en hög i garderoben som förra gången och slutar med att jag har VÄRLDENS störta hög av kläder att tvätta sen och vet inte riktigt vilka som är rena..Hittade längst ner rena kläder som var roberts som han inte tagit ur från förra gången, så får de icke bli igen tack! :)
Jobbade idag och det gick bra! Sedan liten snabbfika med Sannis och Carro! :)
Efter det, hem och TVÄTTA! först sortera upp all skit..40tvätt och 60tvätt o handtvätt.
Sedan lägga det i färgordning men det hjälpte robert mig med :)
Nu ska jag strax ner igen! Blääääh!

dålig dag men med bra nyheter?!

Kategori: Allmänt

Trött som ett as går jag upp tidigt för att jobba, när jag går till jobbet fryser jag som fan och spänner hela kroppen. Började jobba och sedan.. Känna smärta vid revbenen.. Liknande smärta som när jag fick blödningen!
ringer till Vårdcentralen och hon jag pratar med blir nervös och vill att jag  kommer in idag på öppenmottagning.
Går dit och får.. en DANSK läkare som man förstår..typ 2% av vad han säger.
Försöker få honom att förstå men han petar lite på mig..Lyssnar på mina lungor?! och sedan säger ordet..muskler, revben, muskler..muskler muskler..?!
Säger att det är ingen fara med mig och att jag får starkare Alvedon typ och någon gel ?!
IDIOT säger jag på det! Jaja, bara jag inte får samma skit som förra gången och måste ligga ner i två veckor igen med smärtstillande och inget göra..För det vägrar jag!
Smärtan är inte lika stor som förra gången men är rädd att det blir detsamma igen! :(
Plus tråkiga pengar att lägga ut när man egentligen inga har..Bajs doktor!
Men senare pratar jag med min underbara dalkulla Ida och..vi har nu BESTÄMT ett datum hon ska komma till mig! Gud så glad jag är, hon kommer till mig om MINDRE än en månad! Kommer på torsdag och stannar till Söndag tror jag! :D Hur vi ska hinna ta igen 1½ år på 3 dagar vet jag inte men vi ska nog lyckas! ;)
Åh underbara nyheter! <3
Men ska hoppa i sängen nu för jag känner att jag måste ligga ner och sova efter en dag av att vara irriterad på den dära doktorn och att ha ont varje gång jag skrattar eller bär något tungt. suck !
Hoppas det är bättre imorgon när jag vaknar så jag kan stå i med tvättande !! MYCKET som ska tvättas imorgon, phu..! funderar på att även ta lite i maskinen vi har här i lägenheten som jag inte prövat ännu :P
Pusselipuss!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Dagen idag började med att jag tog en powerwalk i det fina vädret! Blev en timme ungefär, tänkte kolla på satelit sen hur långt det blev!
Hoppade in i duschen efter och sedan la mig i soffan och inväntade att robert skulle komma hem från sitt möte.
Gjorde mig sedan iordning och vi käkade på Nockes :)
Därefter åkte hem till Svärmor där även Roberts Syster var! :)
drack lite kaffe och tjötade!

Kom hem vid sex tiden ungefär, la oss i soffan och kliade robert i håret så han somnade sedan nu..Jaa han ligger och sover..ska la se om det går och väcka honom annars får han sova tills imorron! ;)

Pusspuss!

What Are Words

Kategori: Allmänt

En låt som jag inte riktigt kan sluta lyssna på just nu.
Helt underbar låt. Man blir gråtfärdig av den . Så mycket känslor i denna och jag som är så känslig av mig.
Den drar upp mycket känslor hos en, man liksom börjar tänka på jobbiga saker som varit i livet.
Tänkt mycket den senaste tiden på faktiskt allt som hänt i livet.. att man faktiskt kommit så här långt ändå..
Fast alla hinder som dykt upp från alla håll.. Alla som försökt stoppa en, försökt bryta ner en så att man skulle stanna.
Men jag vet idag att jag är så mycket starkare än alla dessa personer ihop. För jag tog mig förbi dem och tog mig uppåt. Visst har det satt sina spår..! men jag vet att jag kan leva med dem, jag har accepterat det som varit. Det ligger bakom mig nu.
Jag har väl som alla andra mina dagar då jag bara känner för att krypa ner under täcket och gråta hela dagen och allt känns så jävla jobbigt och jag bara tänker och tänker tills det nästan ryker ur öronen...
men det kallas väl mänskligt ?
Hoppas på när jag väl fått tummen ur röven och börjat träna och fått till mig så som jag trivs, så kanske
självförtroendet kan gå upp lite och även bli piggare för att man rör på sig och så..!
Visst vågen visar kanske inte så många kilon..men den tror jag det är något fel på..för tycker inte det kan stämma alls! Men vad den än säger så är det spegeln som bestämmer! och den säger, minus 3 kilon till tack..! Haha! ;)
Tur att man ska börja simma med Maaaariieee på jobbet! :D hon är allt en för go tjej alltså! :)
Har hög musik på just nu, dock i lurarna eftersom man har en grinig granne under ;)
Sitter och små sjunger och nynnar och sedan ..dansar..?! Sittandes på stolen..haha! jag är juh som jag är, men jag har aldrig sagt att jag är normal på något sätt, för.. det är jag verkligen inte :P
Jag är den jag är... Lite allmänt störd ;D
Pusspuss !

Mysig kväll.!

Kategori: Allmänt

Dagen idag började med att jag sov till tjugo över elva..alltså sov i TOLV timmar! Sov igen alla timmar som jag inte sovit resten av veckan för jobbat hela tiden!
Sedan fick jag lov att gå och lämna tillbaka jackan som jag köpte förra veckan för att få in lite pengar..då det är dåligt med det.. Bajs..älskade jackan! Men men! :)

Sedan väcka robert och åka iväg till stan med honom för att han skulle ha massa grejjer inför innebandy med jobbet! Klubba, shorts och skor..! Phu..! Var Inne tre gånger på Stadium och två gånger på intersport innan allt var fixat :P

Sedan städa lite hemma! :)

Nu har min underbara Sanna varit här! :D Vi har lagat tacos, kollat på Idol och druckit varm choklad med vispgrädde på! :D Fixat naglarna oxå..! en riktigt mysig fredagskväll alltså.! Tjatat massa skit och haft super skoj..! Slutade dock med en handkrämstub på Sannas rumpa? ;S hahahaha! Nej, denna tjejen klarar jag mig då INTE utan, hon får mig alltid att le! <3

Nu ska jag snart hoppa i säng hade jag tänkt, dock utan robert för han jobbar och kommer hem vid fyra! :(

Pusspuss!

Skit dag med världens bästa vän!

Kategori: Allmänt

Dagen idag har varit en riktigt skit dag kan jag meddela. Kunde nästan räkna timmarna av när ciggaretterna skulle vara slut. dagen på jobbet var seg och trodde aldrig klockan skulle bli sex.
Kommer hem och får ett litet samtal av min underbara vän Sanna!
Hon gav tillbaka mitt busskort idag ( i en busskortsficka ) och berättar att jag borde kolla i den, där har hon lagt en femtiolapp! :O  så att jag kunde köpa ett ciggarettpaket! Hon visste att jag inte skulle ta emot pengarna annars!
Alltså, jag har världens bästa vän! Att bara tänka att göra en sådan sak, det visar vilken helt fantastisk person hon är! Hon verkligen bryr sig och visar att hon finns där! jag skulle inte klara mig utan henne ! Hon är helt bäst! <3
Tack, kan inte komma på ordentliga ord för att tacka tillräckligt mer än att jag faktiskt blev tårögd och började nästan gråta av den fina snällheten! <3 Älskar dig min fis!
Ska gå och lägga mig snart, känner mig sleten och trött. Humöret suger dock fortfarande faktiskt och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till? Känner egentligen för att lägga mig under täcket och ligga där i flera veckor!
men nu kan jag iaf röka i ngn dag mer! tack vare min underbart fina vän!
Nu låter jag som en bortskämd snorunge som pratar om hur synd det är om mig för att jag inte kan röka sen, men de som inte är beroende av det på det viset kan faktiskt inte förstå.
jag om någon vet det, då jag var emot rökning väldigt länge innan jag blev övertalad att ta ETT bloss.. och sedan.. jaa. tyvärr man var fast! Tycket att det borde la bara att vara att sluta men så är det inte riktigt. Jag kommer gå lös, jag kommer vara sur, arg, ledsen och rent av en barnunge!
Men men, livet är så här ibland och har alltid varit..!

noll..

Kategori: Allmänt

Humöret är lika med nere på noll..
Först trött på jobbet..vet inte varför?!
Sedan till tandläkaren och det var inte för behagligt..även gjorde han mina tänder fulare.. suck.
Sedan pank..! Paniken börjar redan sprida sig när ciggarettpaketet sedan är slut..
Kommer bli galen, gråta, vara arg, sur, upprörd.. wiie?.. öh nä !
Inte riktigt min dag känner jag! blir att gå och lägga sig under täcket senare och önska att man kunde somna i 2 veckor tills löning kommer..! Slippa med dessa två skit veckor..  nej humöret är så jävla nere.. men men ... får försöka göra det bästa av det hela. Vara iskall så jag inte skäller ut ngn i onödan.
jaojao.. ! nä nu går jag innan detta blir mer deppigt.

godnatt!

Kategori: Allmänt

Trötter som bara den, full rulle idag med allting.
Så trött som jag är ska jag lägga mig och sova nu!
Nattinatti! <3
Ibland behöver man mer bekräftelse än man tror.

sova sängen!

Kategori: Allmänt

nej var på väg ner i sängen men tänkte skriva någon rad innan!
Blev inte mycket sömn inatt då jag somnade vid ca halv fyra - fyra och sedan väckte den dumma klockan mig vid nio och det var bara att gå upp.
Duscha på högnivå då min kära moder klenat ner hela mitt hår i olivolja kvällen innan :P
Men kan säga stolt att håret ser friskare ut, tack änglamor!
Var på jobbet idag och fixade en smörgåstårta och sedan umgicks med Sannisen!
Åkte sedan hem, slängde mig i soffan och då var la klockan vid 18.00.
Väntade på att robert skulle vakna och det blev la vid tjugo i sju.
Gick till Ica och handlade och lagade lite mat.
Nu ska jag hoppa i säng för jag är dödstrött efter knappt någon sömn inatt.
Men kan säga att jag är så stolt över att ha så underbara änglaföräldrar! <3
Att jag har min Älskling på jorden!
Att jag har världens bästa vänner!
Att ha sådana fina arbetskamrater. :)
ne, nu ska tanten sova för hon är trött ;)  Natti!

döende`?

Kategori: Allmänt

döende är nog bara förnamnet, herregud mitt liv alltså. ^^
Idag upp vid fem och sedan till jobbet vid sju..Där jag trodde det skulle vara kaose men ej var då några jävlar vid djäknescen tog alla våra gäster, men bara för att det inte var så mkt folk så betyder det inte att det var lugnt, Allt som kunde krångla gjorde nog det.
GP kom ej, Kortmaskinen krånglade så fick leta upp nummer på datorn till dem som har hand om det och få info av dem hur jag skulle göra och jag och sladdar och teknik går inte egentligen så bra ihop men klarade det iaf, Leverantörerna kom med fel varor så fick jaga dem i telefon för att få rätta, mitt i det hela fick jag springa iväg och växla pengar..Tvinga dem på banken att få fram mynt till mig typ. Och sedan när det väl kommer mat och sådant då kommer våran cater leverans... Vilken snurrdag, eller jag har hållt mig lugn hela tiden.. (stolt) men ändå, för seeen...
Åkte jag hem..och där..
Ja, började med att diska det stora berget av disk, sedan laga mat..En maträtt till Robert och sedan tog jag lite rester ifrån igår till mig själv. Sedan diska igen efter det, för att få bort det sista, Sedan dammsuga, skura och städa toalett&handfat, plocka ihop lite skit och sedan legat och kliat lille älskling i håret. Han åkte för ca en timme sedan så har duschat och så nu för det behövdes efter en sådan här dag..! 
Jävligt nöjd med mig själv kan jag säga. Ingen kan komma och säga att jag inte tar ansvar, inte är huslig och inte försöker iaf.!
Livet är inte alltid så lätt som man skulle hoppas, dock skulle jag säga att utan allt det man varit med om skulle man aldrig varit så här stark som man är idag eller haft den erfarenheten. Att mina problem i livet började redan vid 2,5 år ålder..Ja det kanske var något positivt egentligen.. Det var iaf meningen, eftersom ödet har låtit allt hända. Jag står här idag, visst kanske inte världens normalaste person ( lite humor måste man ha ) men jag gör rätt för mig, jag är en ärlig person, jag jobbar och sliter för mina pengar, jag slåss inte , jag ger den hjälp jag kan till dem som behöver den, vågar visa mig själv... Bara för att man har det svårt betyder det inte att man kan faktiskt bli en rätt hyfsad människa ändå. Allt detta tjat om att, Jo men hon/han har haft det så svårt därför hon/han går och mobbar/mördar/slåss... När man haft det svårt..det är då man ska ta erfarenhet av det och bli starkare med sig själv. För när man står på botten, jaa..då finns det faktiskt bara ett håll att gå och det är uppåt.

hela tiden, fullt upp!

Kategori: Allmänt

Fullt upp i min lilla värld just nu. Jobbade idag, blev även att jobba över. Men det hade jag redan planerat så det var helt okej!
Sedan direkt hem, laga mat med robert och allt sådant. Sedan var klockan rätt mkt så somnade en liten stund av ren utmattning och nu har han åkt till jobbet... :(

Gå och lägga mig snart faktiskt fortfarande trött fast jag sov lite förut.
Blev god mat idag, Kyckling, pommes och currysås..! Mumms :)
Imorgon måste jag städa hela lägenheten oxå! Och försöka hinna ut och gå en promenad och börja komma igång igen. Måste komma igång igen för mitt självförtroendes skull!

Pusselipuss!


åh herrgud vilken bakis dag!

Kategori: Allmänt

igår blev det då fest kan jag lova, kul som bara den. träffa massa människor jag inte mött på länge och sådant.
Och jag och vicky gick lös på dansgolvet på mangos.. hjärntvättad blev man av musiken och fyfan vad skoj det var. Tack vickanpickan! :D <3
Men idag, Bakis..Öhh.. Gick upp efter klockan tre..hmm! La sig i soffan och sedan..aa!
Eller åkte och handlade lite, lagade lite mat..tacos..enkelt och bra. Sedan legat i soffan resten av dagen.
Robert åkte dock till jobbet för en timme sedan typ..tråkigt.
men men, Pusspuss !

Party!

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det fest för mina underbaringar Sanna och Madde! :)
Precis kommit till Sanna och ska både duscha och fixa iordning mig här! Blev lite ändringar i planerna idag..! Men detta funkar absolut oxå! :) Får jag tid med min Sannis som jag inte fått på länge!

Hoppas på en bra kväll ikväll! :D

Hm, behöver träffa min mamms någon dag! saknar henne! <3


Pusspuss