nelllan

lycka

November kyla

Kategori: Allmänt

Kallt som fan är det nu för tiden, snön har fallit i massor och allt är vitt och fint.
Vaknade i  morse av att solen sken in i hela rummet. Mysigt.
Nu när mörkret faller på himlen tidigt varje dag och det är minusgrader, då känner man hur man saknar ngn att hålla om, eller... ja jag vill verkligene inte ha ngt förhållande nu eftersom jag vill finna mig själv och bara ha lite kul i livet för en gångs skull.. igår hade jag visserligen en jätte mysig kväll med tv, massage och tända ljus och skratt :) Men jag vill verkligen bara vara för mig själv när det gäller relationsbiten. jag har i 3år endast anpassat mig eftre den jag varit tsm med och gjort som den velat. alla mina drömmar gav jag upp och försökt passa upp personen jag älskat. men nu, ja då innnan jag skulle klara av att kunna påbörja en seriös relation till någon måste jag komma på vem jag faktiskt är och vem det är jag vill vara.
Plus att man inte haft de bästa killarna heller, otrogna och lögnare.  varför ska man alltid dras till det som inte är bra för en? Tack vare allt sådant så har man byggt upp en svartsjuka och en ständig ångest över allt. Man kan inte lite på folk längre och speciellt inte killar.
Jag måste nog lära mig igen att det finns killar där ute (FÖRHOPPNINGSVIS) som inte är som de jag varit med annars. Eller är det kanske det är mig det är fel på?
Men jag anser, måste man vara dum och elak för att en kille ska vara trogen? Måste jag släppa på att göra allt för personen man älskar för att personen då kommer börja ta en förgivet?

nej därför kanske dax för cornelia claudia varinia att vara ensam och finna sig själv igen och KANSKE för en gångs skull någon gång i FRAMTIDEn finna en bra kille..?

Nej nu ska jag inte vara sådan, de alla har haft goda sidor men tyvärr har de försvunnit efter ett tag.. synd!
Man har ju ändå älskat!

Jag älskar mina vänner, det är dem man ska vara rädd om för det är dem som alltid finns kvar ! <3

sova?

Kategori: Allmänt

Nu ska jag försöka sova, natten innan gick juh inte så jätte bra.. ingen aning om varför?
Men blir att plugga in lurarna och sätta igång musiken. brukar kunna somna tillslut då .

leeer :$ <3

Livet

Kategori: Allmänt

Livet, ja det funkar. Jag bor nu i min etta med mina två kissemissar. Jag jobbar mkt och umgås med mina underbara vänner. jag har fantastiska underbara vänner som ställer alltid upp. jag har en underbar syster som sköter om mig oc bryr sig om mig.

Men.. ändå är det ensamt. eller jag har nästan alltid ngn hos mig men det är just det att sova ensam. Att lägga sig en tom säng, ingen som håller om en. Det är väl det som jag saknar, att ha ngn hos en varje natt. tur så har jag min misse råger som alltid sover hos mig :P haha.

Men annars leker faktiskt livet en hel del. jag verkligen gör saker för mig själv nu.. jag håller på och planerar och fixar. ritkigt skönt. För första gånge på flera år ska jag börja tänka på vad jag vill.. fan bara tänkt på andra.
Gjort saker för alla andra hela tiden.. var till och med påväg att sätta mig på ett stort lån för att exet ville ha hus.. herregud, jag vill ju inte ha hus redan nu :O Nej nu ska jag fixa i min egna lilla fina lägenhet sedan jobba massa och efter sommaren kanske det blir lite skola oxå..samtidigt som jag jobbar då. vill gå eget företag och sådant. Lära mig mer om pappersarbete och ta mig uppåt i restaurang =) Ta körkortet oxå men fan livrädd att köra nu när det blivit sådanhär vinter xD haha men jag klarar de ! Nu när man inte har ngn som klagar och gnäller och säger att man är dålig.. insett att jag faktiskt är rätt duktig.. :P Hur många i min ålder har fast jobb, löneförhöjning på mindre än ett halvår , egen lägenhet, katter och klarar sig själv ekonomiskt?! :)


Nu ska jag hitta tillbaka till Cornelia, den riktiga. Den där tjejen som jämt var glad, positiv och nte hade alla dessa negativa tankarna om sig själv och om andra. Den dära kramgoa tjejen som bara levde och var glad.
Känner redan av att jag sitter här och ler för mig själv.. haha!
Älskar mina vänner, ni ska veta hur mkt ni betyder för mig. Allt ni gjort för mig de senaste månaderna.
Har även insett att jag har vänner jag inte visste. Sådana som bryr sig som man inte hade ngn aning om . :)

Måste se till att få fint i lägenheten bara, åka till ikea och köpa hyllor så jag får upp all skit :P haha syrran är underbar och lånat mig sitt gammla köksbord och dator :) <33


Jag älskar ju livet egentligen, ska finna detta ingen.. Inga jävla killar ska få komma emellan nu och förstöra det.. haha förlåt killar men ni ger mkt problem. haha ^^

Kyss och mys på er där ute i vintervädret!