nelllan

lycka

solen.

Kategori: Allmänt

Solen är framme idag med. mysigt. ^^

Helgen som varit då.
Lördagen blev det först in till stan och beställa ringarna och betala dem =) Sedan blev det att gå och äta frukost på stan. Satte oss vid vattnet sen och tog en cigg i solen. dirket efter det åkte vi till roberts syster och myste lite där, eller robert tvättade bilen och jag var med alla folk som var där =)

Sedan blev det att åka och ta lite kort på bilen,  sedan systemet och tillbaka till vinninga och lämna kameran.
Åkte hem, fixade sig lite och hade in korten på datorn. Handlade lite innan det oxå..Ja en fullt upp dag alltså. 
Till skara, käka kinamat och sedan ta en svänga till Sannis där dom festade ;)
Bio blev det sen, grymt bra film.

Igår blev det att åka ut till Lars och sitta i solen medans de höll på med bilar och sedan åkte cross.. ^^
Sedan till lidköping för att handla och lagade sedan fläskfilé, med potatissallad och vanlig grönsallad till..MUMS! en öl på det oxå. Efterätten blev vaniljglass och jordgubbar! Mysig helg, aa! :)

nu ikväll blir det chill då robert jobbar och jag vill inte festa som de andra. ^^

Herrgud...

Kategori: Allmänt

Denna helgen har varit toppen mysig med bio, god mat och mys med min älskling! Fint väder oxå, gillas!
Träffade min sannis igår en stund innan bion oxå :) <3
igår beställde vi även de riktiga ringarna, rätt storlek och gravyren :) <3
måste bara säga, fyfan vilket folk det finns? Innan folk går och säger massa snack om andras pojkvän/flickvän..Ja då kanske man först ska kolla upp vad den egnas partner gör när hon/han inte är där! Säger bara det!
Vissa människor vet inte vad vänskap eller respekt är för något.

jag vet iallafall vilka som är mina vänner, de som betyder något och jag älskar er <3
Nu ska jag mysa ner mig i soffan =) <3 

humör..

Kategori: Allmänt

haha i förra inlägget kom mitt humör fram (A)
men nu lugnat ner mig efter pratat med min sannis och min Idis! <3 <3 bäst är vad ni är :D
nu kollar jag på bb och chillar!  . Pusss

GAAH!

Kategori: Allmänt

jag ska kämpa, denna kampen ska jag vinna. Mina rättigheter, och du ska inte få ta dem ifrån mig för då sänker jag dig totalt.
Och när du "ligger" ner, då ska jag spotta på dig och skratta. (liknelse)
Aa, Cornelia är förbannad! Avskyr människor som tror kan lura mig.. Min hårfärg är visserligen blond men jag är inte dum i huvudet.. Jag är slug, visar inte mitt riktiga jag förän det behövs och då chockar jag dig och får dig att krypa.
puss ;)

...

Kategori: Allmänt

bägaren har runnit över idag, jag orkar bara inte...

fint väder...

Kategori: Allmänt

ja det är för första gången på länge fint väder och jag sitter fast hemma för att muskeln gör så jävla ont att jag vågar knappt röra mig.. SUCK? :P
Jaja, min otur i ett nötskal. Imorgon kommer iaf min sannis och det värmer i hjärtat :)
Om jag nu fortfarande inte kan röra mig så kommer hon hem till mig och myser ist för att röja stan som vi hade tänkt. Men måste juh röra på mig lite så hoppas jag är mer rörlig imorgon :) Frukost på stan är aldrig fel ^^
Saknar ju denna tös jävligt mkt oxå!

Ska snart väcka älskling, han måste köra ner mig till skolan sen vid tre för att jag ska till camilla och förlänga min tid på komvux ^^
knappt sovit inatt för inte vågat röra mig, vaknat flera gånger av att jag sett till att jag inte rört på mig :P hahaha.. knasigt liv jag har xD hihi!

käkat lite frukost och sådant iaf : ) PUSS

BLIR SÅ TRÖTT!

Kategori: Allmänt

Jag blir så trött på mig själv.. haft ont i skulderbladet sedan igår kväll men brydde mig inte super mtk om det.. busar med robert i soffan och så säger det bara pang och jag kan helt plötsligt inte röra mig utan att jag håller på att dö av smärta.
Efter några timmars envishet och massa grinande att jag inte ska åka in till sjukhuset så klarar jag inte av smärtan längre och lyssnar på robert och ringer till sjukvårdsrådgivningen.
Så varit på jourcentralen nu och ja... muskeln bakom skulderbladet har jag fått en spricka i men tur hade den iaf inte gått av helt sa läkaren. Men nu är jag funktionshindrad ett tag framöver.. åååhh jag är trött på detta nu, när ska jag få en frisk kropp? GAAAH!!!

men men, glad ska man väl vara ändå? ;D

TRÄNING!

Kategori: Allmänt

Igår blev det mkt onyttigt..tyvärr men gott. Vi gjorde pommes ( eller liknande iaf) kycklingfilé och currysås..mums.
Sedan till Big Brother blev det glass, gud vad gott det var! :$
Sedan direkt efter bb, sätta igång en ny serie och börja kolla på den.. och där flög några timmar bort. så vaknade rätt sent idag.. inte likt mig.
men iaf nu varit ute och joggat/gått. och sedan gjort övningar hemma.. duktig idiot cornelia ;)
Precis duschat och ska snart sätta mig och plugga, käka något först bara.
blir nog knäckemacka med ägg. mums. sätta igång lite mer kaffe oxå så jag håller humöret på plats (A)
Nej orka skriva mer. bättre humör senare kanske ;)

MUSIK!

Kategori: Allmänt

Satt igång musik i lurarna för humöret är nere på botten.
Ensam hemma för robert jobbar, har förjävla ont i ryggen och rökt 4 cigg idag..försöker vara duktig?!
Tog den fjärde för ca halvtimme sedan för var påväg att börja gråta utan anledning! :P
Men , vafan man ska väl njuta av att man lever? ;)
Inte pratat med min Sannis i telefon idag heller..gör vi typ 4ggr per dag annars eller något :P
Hon bor på hotell och grejjs och är super långt bort :/ Så saknar henne ännu mera fast jag inte ens skulle träffat henne men ändå..vetskapen att jag verkligen inte kan träffa henne xD Jaa, jag är beroende av min Sannis! 
Och sanna sitter väl och flinar när hon läser detta! :P
Även haft en fruktansvärd stor hemlängtan (älvdalen), suttit och tänkt på så mycket minnen därifrån de senaste dagarna. Tårar har t.o.m fallit av saknaden. Saknaden av Ida, luften, naturen..!
Ett minne jag kommer ha FÖRALLTID är när jag och min älskade vän Ida står mitt i sommaren..Jätte varmt ute och det är sommarlov.. tar med ut CDn till gräsmattan och sätter igång låten "Rudolf med röda mulen" gör en dans till den med en gammal moppe och har tomteluvor på oss.. Folk trodde väl vi var galna.. :P Men det är ett minne som får mig att le och skratta och hjärtat bli lite varmare. Ida - Sådan vacker vän, min bästa vän sedan så många år tillbaka. Vi har inte låtit avståndet mellan oss påverka oss alls utan gjort oss endast starkare. Vi vet vart vi har varandra <3 Hon är min ängel och tvillingsjäl och varit det sedan..5an/6an på mellanstadiet :) Jag Älskar och Saknar dig min vän <3
Jag har helt enkelt världens finaste och bästaste vänner ! <3

Regn...

Kategori: Allmänt

Ja bara en massa regn..super skoj..not.
Men jag har varit duktig, var ute och joggade och gick i både motvind och regn förut. (STOLT) Att jag ens orkade springa var jag chockad över xD Eftersom jag röker såpass mycket, men idag har jag endast rökt två cigg och varit uppe sedan lite efter åtta..
Nej bestämt mig att sambo-hullet ska bort nu. Fan sommar om mindre än 2 månader..!
Så då får man ge sig ut fast det är regn ute.

Taskigt att ens sambo kan äta vad som helst och hur mkt som helst och typ går ner i vikt :S INTE OKEJ! :P Robert, min älskade fästman <3

skriver mer sen! PUSS

snurrr...

Kategori: Allmänt

var nere på skolan idag och pratade med en lärare som jag ska ha i flera ämnen.. har nog bestämt mig för att läsa komvux längre, känns som om jag inte kommer kunna göra det lika bra annars, vill få bättre än bara G.
Så tänkte ringa ner och bestämma en tid med Camilla imorgon :)
fruktansvärd smärta i ryggen idag, och varit trött och slö hela dagen för det.. eller.. aa de vanliga sysslorna som diska, laga mat och tvätta.. ja de har jag ju inget annat val än att göra, hur ont jag än har..Måste juh göras bara.
Haha..klaga lagom cornelia.. x)
Imorgon blir det även plugg för hela slanten eller vad man brukar säga. Kommit en bit i naturen så fin slipa på det och sedan börja med Företagsekonomin. Min Mattelärare får jag inte tag i, vilket gör mig galen. Ringt, talat in meddelande och mejlat på campuswebben..UTAN SVAR! Suck!
Min fästman <3
Nej sova innan jag somnar med datorn på magen. :P
Nära och Kära - tack för att ni finns i mitt liv <3

plugg ;)

Kategori: Allmänt

Igår hade jag vovvsingen nova hela dagen, var på sammalagt fem promenader , länge sedan jag rörde så mkt på mig på en och samma dag men sjukt skönt :)
Sedan satt jag och pluggade.
Pluggat idag även och nu har jag gjort fyra veckors arbete på 1 ½ dag, känner mig rätt stolt..ska sätta mig och läsa allt jag skrivit och gå igenom sidorna i boken igen men sedan i början av nästa vecka vill jag göra första provet. Vill få det gjort så snabbt som möjligt. :)

Imorgon ska jag även träffa en av lärarna som jag har i tre ämnen, svårt att få tag i honom men äntligen fick jag det ! Så göra upp ett schema imorgon!!

Träffade även Ullis i morse på Campus, tog en kaffe och tjötade lite på cafeet i skolan.. Tio kronor för en kopp kaffe, inte farligt men..smakar ju där efter oxå? ;)

// Nelllan

kaffe <3

Kategori: Allmänt

God morgon.
Dricker kaffe och kollar på tv, ska strax göra mig iordning för att gå och hämta Nova (Vovve) som jag ska vara hundvakt åt tills imorgon =)
Blir en lång promenad så att hon tröttas ut lite innan jag måste lämna henne ensam i lägenheten en timme för att gå ner till Skolan. Eller robert är ju hemma men han sover och vill nog inte ha något på sitt ansvar, men jag blir bara borta en timme. =)

Nervös över detta med skolan, funderar på om jag verkligen kommer klara så här många kurser?
Om jag ska istället läsa komvux ett år? och sedan börja med högskolan så att jag får upp alla mina betyg lite bättre..dock..FYRA år i skolan till?? hmm.. Nervösa sammanbrott? aa!

nej fixa mig inför promenix!

inget liv?

Kategori: Allmänt

Inget liv? Nej det kommer jag inte ha de kommande 8veckorna. Jag var idag på campus i lisch och ska börja plugga..Idag! Jag ska klara lika mkt som andra gör på 5 månader typ :P
Paniken flödar lite i min kropp men jag SKA klara detta..jag har faktiskt inget annat val! Osocial..Aa det kommer jag garanterat vara. Får la sitta uppe på nätterna och plugga då inget kan störa mig :P robert jobbar juh hela natten så jag är ensam hemma.

Jag ska nu hinna med att läsa.
  • Företagsekonomi A
  • Matte B
  • Bokföring
  • Natur A
  • Rättskunskap
Hur jag ska hinna med det? Ja det vet jag faktiskt inte men.. PLUGGA som en jävla dåre. Tänkte faktiskt börja redan ikväll. Har företagsboken hemma så den kan jag börja med, sedan hämta lite böcker imorgon och gå till bibblan. Ska även vara hundvakt mellan imorgon till Onsdag men då har jag en ursäkt att ta lite luft då och då med vovven :)


Ihelgen var vi på bröllop, världens bästa Svägerska gifte sig! =) Var såå fint, jag kan inte räkna på två händer hur många gånger jag började gråta under dagen/kvällen! Lyckliga tårar alltså.. Dock kändes det som om jag var den enda som grät! :P Och Eleonor då, men det är ju klart Bruden har lyckorus hela tiden! Med prästen och sedan alla fina tal som var! Lycka!
Igår när vi kom hem var jag..DÖD? Helt totalt slut, men det var mysigt att bo på ett slott! :D Asballt.

nej, nu ska jag inte sitta här och slösa tid! PLUGGELIPLUGG!

panik?

Kategori: Allmänt

panik på vädret, jag blir helt döende trött när det inte finns någon sol och bara regnar! mysigt de första..två dagarna? men nu får det räcka!
humöret känns nere på botten, skulle helst ligga med täcke och kudde hela dagarna när det är sådant väder men
.. nej.. då får man väl panik för det oxå! =/
nepp nu ska jag träffa änglamor! :) <3

Ensam och måndag...

Kategori: Allmänt

Regn hela dagen, men haft en mysig och behövlig dag med min änglamor! kaffe i mängder, tacos och sedan bakning! :) <3

sedan bara chillat i soffan med robert, nu sitter jag i min ensamhet här hemma och kollar på Big Brother.
Robert åkte till jobbet för lite mer än en timme sedan.. Trökigt men bara att vänja sig vid att sova ensam igen. ^^

Denna veckan ska jag till både doktorn och till röntgen.. ÄNTLIGEN!
Lederna har lagt av en hel del det senate och haft sinnesjukt ont i ena skulderbladet de senaste dagarna och i svanken typ. Hoppas att det hittar något fel på mig, men antagligen icke...som vanligt?
HAHA har väl en okänd sjukdom.. Corneliasjukan? :P

//Nellanpellan


Snööööö?

Kategori: Allmänt

SNÖÖÖ? Snälla sluta, uff om man inte var deppig innan så är m an fan det nu :P
Jaojao..
Har varit hos Roberts mormor och det var mer folk där än vad jag skulle tro så fick träffa massa släktingar som jag inte träffat innan ^^ haha! Mycket trevliga :D

sedan åkte vi en svänga till Sannis och Anders, tjötade skit om allt och inget ;) <3

Slängt i tvätt här hemma och ordnat med annat, ska iväg till Svägerskan om en stund! Käka god mat med dom och mysa =D tar med mig lite vin och gott! ;D

Robert ligger typ och sover i soffan så ska väl försöka få upp honom om en stund.. phu..! Får se hur det går ;)

På söndag blir det mys med Sanna och Anders hemma hos oss! :D Tacos, Film, Big Brother.. Ja mysigt :D <3

PUSS! <3

6/4-12 fredag

Kategori: Allmänt

Fredag idag då, Vi ska om ett tag till Roberts mormor på fika! =)
Hela roberts familj är typ där så det ska bli mysigt! Sedan blir det att tvätta och fixa inför imorgon, ELMIA! Robert ska göra iordning bilen oxå, så den är finer till imorgon ;)

igår.. ja då solade jag och små tränande lite hemma, träningsvärk idag.. Jobbiga är att jag kan inte träna så som jag vill pågrund av ryggen.. har haft jätte ont de senaste tre dagarna..inte okej! Men är är bara att droga med smärtstillande. Får hoppas att de hittar något fel på mig nästa vecka på röntgen.

pusshej


Onsdag den 4.e April

Kategori: Allmänt

Onsdag då, halva veckan har typ gått. Igår var det bakande som gällde och massa städning, hela lägeheten faktiskt. Gött att få det gjort. ^^

Idag då, ja idag är det exakt en månad sedan robert tog med mig till solnedgången och sedan frågade mig om jag ville förlova mig med honom :) Ringen sitter där den ska på fingret! <3 Älskar honom mer än något annat! Min älskade fästman! :$ <3

Sedan idag har jag faktiskt bara åkt en jävla massa bil, ryggen värker så det första jag gjorde när jag kom hem var att käka och sedan ta en smärtstillande. Behövdes! Tvätt är inne och har precis gjort äppelmuffins =) Behövde bli av med lite ägg och sådant så slog ihop lite snabbt! Igår blev det en typ av kladdkakemuffins så provade något annat idag!
Ska väl om en halvtimme börja med maten, idag blir det potatis, köttbullar, brunsås och såklart lingon till..MUMS!
Sanna gjorde det här om dagen och då blev jag så himla sugen på det oxå! Tack Sannis ;D <3

Livet, ja det flyter allt på.. Dock är det Föööör tråkigt att vara sjukskriven, men har förmodligen en fot inne på ett sommarjobb nu! *Hoppas hoppas*
Hemmafru är jag sålänge ^^ haha!

nej nu ska muffisarna uuuuuttt! PUSS

bakis...

Kategori: Allmänt

Igår blev det heldag med Sannis!<3  åkte hem till henne vid halv tolv tiden, sedan vid ett gick vi till Nockes och tog en kaffe!
Efter blev det att handla och sedan laga mat.. =) Efter det gick musiken igång och vi började sminka oss och fixa. Som vanligt är jag tusen ggr snabbare än sanna på att göra mig iordning ;) haha!!

Vinet och cider åkte fram och vi festade med lite folk och sedan bar det iväg till Mangos!! Dansade massor, ont i hela kroppen idag så jag legat i soffan och ej kunnat röra mig.. men ibland måste man offra sig själv (A)

Dock hade det varit fest i våran lägenhet här hemma oxå och halva lägenheten var omtumlad? suck.
Men men ;D

Finns så himla mycket konstiga folk, säger då att det är tur att man inte bor i Skara längre!

pusselipuss