nelllan

lycka

patetisk

Kategori:

yesbox!
sjukskrvningen tar mer och mer på mig. bara lust att stänga in mig. orkar inte med folk typ.
Läkarna på vc typ är dumma i huvudet och verkar inte tro på mig.
Fick idag ett " du SKA vara bra om 2 veckor".  hade liksom inget val.
min sjukgymnast är dock bra, hade sjukgymnastik igår och han verkligen ser saker och ting och förstår att jag har faktiskt stora smärtor och att något i mina skulderblad inte funkar som de ska.
han TROR på mig. vilken ingen direkt gjort, eller dom i vården alltså.
jag har underbara vänner och en underbar Per som stöttar mig och tror på mig vilket betyder jätte mkt.
Dock känner jag mig som en belastning, jag är virrig och konstig pågrund av medicinerna..minnet är borta typ och jag upprepar mig eller stammar. jag kan inte lyfta eller bära och humöret pendlar. 
 
Känslan att faktiskt stänga ute världen blir mer och mer intressant. jag har inte orken. jag har inte orken att sätta på det där leendet och låtsas att det inte är så farligt.
jag har ont, ner drogad och känner mig funktionsnedsatt på högnivå, inga pengar och endel till. 
I min värld just nu är allt suddigt, hjärnan och kroppen klickar liksom inte och allt jag skulle vilja är att sova. sova bort hela dagarna.
varför ens snart gå upp ur sängen? jag får ingen hjälp av läkarna mer än droger och dom vill att jag ska börja jobba om två veckor genom 5 ggr på sjukgymnastik.. jag har haft problem med min rygg i 10 år och dom tror seriöst på att det ska gå så fort? fattar inte. orkar inte. vill inte. blir nog snart tokig på riktigt.
jag vill så mkt med mitt liv. speciellt nu när jag funnit någon som vekrligen gör mig lycklig. men nu istället lägger min kropp av och jag sitter fast i den.
 
igår hade jag en riktigt dålig dag och känner samma idag. mycket tankar och jag blir väldigt negativ.
jag vet att jag inte är sådan men så skönt att få ur sig dessa negativiteter. Skriva av sig dem och sen kanske de kan lämna min hjärna? Om kroppen inte funkar kan väl iaf mitt huvud få vara ifred..
gårdagen var mkt jobbig men många tårar. Men så kom Per från jobbet, med blommor, glass och en varm  famn. allt blev så mkt bättre. Den killen, han kan han! 
nej, nu ska jag bege mig ut... behöver hämta mediciner och skicka iväg läkarintyg till jobbet.. blöh?
Bara att stoppa i sig lite morfin och stesolid, hej!

kss

Kategori:

efter spenderat två dagar på akuten så är man helt slut.
Natten mellan måndag och tisdag vaknade jag av sådan smärta i ryggen att jag inte kunde sova.
Åkte på tisdagen till KSS för att besöka min Zazza som ligger inne där, dock blev min smärta värre och värre..så gick in till akuten där jag blev skickad ner till jouren i Skövde.
smärtan blev bara värre och värre så när jag väl kom in kunde jag inte ritkigt hålla tårarna borta. hon kände och klämde på min rygg och hittade att jag hade ont i en kota...
blev skickad tillbaka till akuten där jag skulle få träffa en ortoped..fick vänta i flera timmar på en plaststol och varken mat eller smärtstillande fick jag. när jag väl får träffa läkaren hittar även han min onda kota och vill att jag ligger kvar över natten för en MR dagen efter..men jag ville inte så fick mediciner med mig hem och en order på att komma tillbaka imorgon.
En sköterska kommer in med mina mediciner och förklarar lite om dem, frågar när jag fick senaste och när jag säger att jag inte fått något kollar hon chockat på mig och säger "men herregud, då tar du nu med en gång" så hämtade hon vatten..berättar då även att jag inte fått någon mat på sex timmar..hon erbjuder mig en smörgås men jag tackar nej och säger att jag ska äta något ordentligt ist direkt jag bara kommer härifrån. medicinerna gjorde mig groggig och lite små hög..skönt på ett sätt men läskigt.
åkte in igår igen då för MR, är på plats vid tio redan eftersom jag inte vte vilken tid jag får och det tar sin tid att åka buss. går till zazza sålänge och där ligger vi ihop i hennes säng och myser och väntar på varsin MR.
de ringer mig vid elva och säger klockan två är min tid. jag går dit då och gör den läskiga röntgen och får sedan till svar, klä på dig och åk hem. jag kollar fundersamt på henne och frågar vad som händer nu, eftersom jag inte fått varken recept eller svar eller om jag får jobba. hon säger med sura miner att hon då inte vet något om det och ber mig att gå..
förvirrad och ledsen går jag därifrån och pratar med receptionen..som säger att de inte heller vet ngt och om jag pratat med 1177? varför ska jag prata med dem liksom? hon säger sen att jag får la gå o prata med akuten igen om de vet något. går dit och där säger han "jo men här i din journal står det att du ska komma hit efter du varit på MR" ...jaha...ingen som sagt det till mig och den på MR ville att jag skulle åka hem..tur att man inte gjorde det då..väl där får jag vänta i FEM timmar.. innan läkaren kommer in och säger att de inte syns något speciellt på bilderna och jag kan åka hem. jag börjat stört lipa och frustrerad.. han säger att KSS inte kan göra något mer för mig och att jag ska åka hem och vila en vecka med smärtstillande och muskelavslappnande. sen får jag kontakta min vårdcentral om det fortsätter.
så en sammanfattning. fått noll hjälp, de knarkar ner mig med mediciner föfr att slippa mig och detta kommer kosta mig multum för alla besök och mediciner. men de vet fortfarande inte vad det är för fel på mig. de tycker la att ett mirakel ska ske, att jag vaknar upp en dag och inte har ont?  medicinerna gör mig förvirrad och små lullig..somnar som en stock också.
två dagar av tårar, smärta och frustration,  väntan, utan mat och otrevliga människor... o allt jag får är att betala för detta. otroligt kränkt och ledsen.  sammalagt ca 18 timmar på två dagar har jag varit där utan något svar. är detta verkligen rätt? :/