nelllan

lycka

vilken helg, vilken helg!

Kategori: Allmänt

Som sagt var fredagen helt underbar! Men igår var absolut inte heller dålig! :D
Lars kom och hämtade mig sedan bar det av till Skara för att hämta upp Mattias!
Åkte till Skara Sommarland och kollade på bilarna, letade upp Robert och sedan gick vi alla in på Sommarland och åkte karuseller och hade det massa skoj, var ett litet gäng som gick ihop!
Kollade sedan på mer bilar och käkade och sådant! Underbart väder oc h allt. Gud vilken dag! :D
Sedan bar det juh av till "stan", Skara :P Och tog en sallad och satt ner lite. Klockan 18.00 var det juh dax för race nere på fokus.. och gud så kul det var att se alla fina bilar och såklart så var ju robert och körde :D :D
Senare så satt vi ett gäng på en parkering och tjötade och bara njöt av den sista värmen på kvällen ! Kollade på alla bilar som körde runt, runt i stan:P
Idag har det juh varit Morsdag så bar såklart ut till min älskade Mor och sa Grattis, sedan bort till Roberts mamma som dock inte vara hemma just då men lämnade av morsdagspresenten. Sedan bort till Lars mamma då det är Roberts "andra" mamma ;) Där borta fick vi lite fika och kaffe :) Lars och Jenny var juh såklart där oxå :)
Vi åkte iväg sen till Lidköping där killarna åkte GoCart och vi flickor solade. Sedan åkte vi bort till Campingen och Jenny och Robert badade medan jag och Lars låg kvar på stranden och lyssnade på musik, solade! :)
Nu blev det väldigt mycket och lite virrigt men meeeen ;D
En bra helg :D
Pusselipuss! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: