nelllan

lycka

sjuklingar!

Kategori: Allmänt

Igår blev det en heldag verkligen i Mantorp. Gick upp kvart i sex på morgonen och gjorde sig iordning och drack kaffe. sedan vid lite efter sju så drog vi iväg mot skara. Där mötte vi upp Lars och Mattias. Sedan vid Mullsjö stannade vi för frukost och även mötte upp två vänner till Robert :)
Sedan bar det av till Mantorp, fort gick det oxå ;)
Riktigt roligt var det där borta, mycket snygga bilar och fort gick dom oxå! :D Gick runt massor och kollade även, alla hade ont i benen sen efter denna dag :P Åkte hem vid efter åtta därifrån och kom hem vid halv tolv på natte..var något trött alltså ;) började känna redan innan vi åkte förkylning och sådant och idag när man vaknade, ja då var det feber, hosta och förkylning och robert har även redigt ont i halsen..får väl snart det jag oxå. men hoppas inte.! Så idag blir det bara att ligga ner, eller jag har diskat och lagat mat för som tjej är man ju lite tåligare ;) mohahah!
nej så robert ska inte till jobbet idag, sjukanmälde sig förut  och han har knappt gått upp ur sängen alls idag..stackarn :P
jag ligger nu i soffan..matkoma och känner mig helt slut i hela kroppen!
pusspuss !

Kommentarer


Kommentera inlägget här: