nelllan

lycka

Lång ledig.

Kategori: Allmänt

Fyfan vilken jävla helvetesdag på jobbet, bara för att det var inna helg såklart!!
fick börja tidigare i ren panik och sedan så resten av dagen typ!
När jag kom hem så slängde jag av mig jensen och strumporna och jobbkavajen och drog på mig mjuksbyxorna..Tände lite ljus.. Tog mig lite vin i ett finglas och göttade till det med bakelse i den underbara soffan! myyyyyyys ! Förtjänade jag ! (A)
Sedan har jag inte gjort så mycket..robert drog för ett tag sedan till jobbet och då har JAG pluggat lite TEORI här hemma..körkort! Duktiga jag! Plus att från igår eftermiddag tills i morse så rökade inte jag! FEMTON timmar! fyfan vad jag förvånar mig själv ibland.. även robert xD haha!
Imorgon får vi se vad som händer..allt beror på robert som inte hört av sig ännu som han skulle...! :P
Nästa vecka ska jag även börja försöka tänka mer på vad jag äter..! Börja röra på fläsket som smyger sig på mig mer och mer! Bli den lilla bitchen jag egentligen är ;) hahaah! Nu sitter jag och skrattar högt för mig själv här!
Har högsta volym i lurarna och sjunger med i en helt underbar låt, " I got you" med Leona Lewis..!
Rätt så sorgsen låt egentligen om man lyssnar på texten men..!
Tror att man faktiskt är lite i höstdepp.. för har kännt mig nere ett tag nu, allt har varit så otroligt jobbigt hela tiden. Bara att ta sig till jobbet, jag som älskar att jobba egentligen.
Att bara klä på sig annat än mjukisbyxorna..Att sminka sig.. Och det är något jag gör på..2 minuter?!
Känns som om man krymper som person, jag är inte riktigt mig själv? VAD HÄNDER?!
Är det så här att bli.. vuxen?! Visst jag fick växa upp i förtid. Jag hade inget direkt val . Mitt liv har inte varit så speciellt lätt..så trodde..Att det skulle bli lättare när jag blev äldre men vafan..Nää? Allt bli ju nästan värre hela tiden. Man har hundra saker att tänka på jämt.
Liksom när jag var liten kunde jag iaf typ låsa in mig på toaletten ett tag och ta ett  bad och leka med ankor elle liknande och drömma mig bort att jag var en sjöjungfru och bodde på havetsbotten.. men nu är det hela tiden tusen saker att tänka på..! Rymmer till Kina så kanske jag kan tänka på annat! haha!
Fast jag har underbara vänner, änglaföräldrar och pojkvän! <3
Älskar er alla, fast jag kan värka frånvarande och allmänt knäpp ibland!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: